Günün Fotoğrafı

Geniş yürekli olmak gerek çok rica eden bi yan komşuya lazer yaptım 5 sene önce depo dolu giriyorsun çıkarken tarla sahibi dolduruyor, mazot 3 ay sonra parası 1 sene sonra geldi, hayatta başkasına bir kez çalıştım akşam yemeği bile getirmedi gece12 ye kadar aç durdum aç durmak problem değil , bana yalvardı iş yaptıracam diye sonra yanıma dahi gelmedi , ilk ve son oldu...

Geniş yürekli olmak gerek çok rica eden bi yan komşuya lazer yaptım 5 sene önce depo dolu giriyorsun çıkarken tarla sahibi dolduruyor, mazot 3 ay sonra parası 1 sene sonra geldi, hayatta başkasına bir kez çalıştım akşam yemeği bile getirmedi gece12 ye kadar aç durdum aç durmak problem değil , bana yalvardı iş yaptıracam diye sonra yanıma dahi gelmedi , ilk ve son oldu...
Ben parayı alamasamda kafama takmam bir kere olur birdaha gelemez nasılsa
Ama hayatta en önemli konu kişilik karakter tahlili,
Adami cok kısa sürede taniyacaksin notunu verebileceksin
Bu adam iş yaparmı yapmaz mı
Yaşınız genç buna dikkat edin

640 yapma böyle şeyler. Şaşırtıyorsun beni

Farkimiz olsun [emoji6]
20200527_102521.jpg

Abi hiç yapmaz dediğim adam yaptı, sıkıntı yok vefaat etti Allah rahmet eylesin, ben tek adamım başkasına çalışacak zamanım yok, geniş yürekli olmak gerek..para gelir illaki bi kısmı dönmez yinede bana göre değil.
Tecrübe sahibi olabilmeniz için bunun yaşanması gerekiyor. Tecrübenin anlamı da, yediğimiz kazıklar = tecrübe oluyor çoğu zaman. Ne yazık ki bu iş böyle. :)

Bereketli olsun kardeşim kolay gelsin
Teşekkür ederim sinan abi sağol
Bereketli olsun Mahmut kardeşim, piyasada fiyatlar nasıl?
Teşekkür ederim abi fiyat yok tüccara döküyoruz, devlet fiyat aciklasada piyasayı onlar belirliyor maalesef aralarında konuşup ne fiyat koyarlarsa artık tuccarlar
Bereketli olsun ,
Teşekkür ederim fuat abi sağol

MaşAllah bereketli olsun. Mahzuru yoksa maliyetini hesapladınız mı
Teşekkür ederim buğday bizim değil açıkçası, bütün işçiliği bize ait. maliyet vadeli olunca gübre falan biraz arttı malesef
Bereketli olsun mahmut maşşalah güzel verim olmuş hayırlıca devamı gelir inşallah
Teşekkür ederim abi bu yıl buğdaylar güzel maşallah sapta iyi çıkıyor 1 donumden 15 balya çıkmış çektirenler var