Neden çünkü cebin dolu peşin iş stressiz işPesin calismayi severim
Neden çünkü cebin dolu peşin iş stressiz işPesin calismayi severim
Ben parayı alamasamda kafama takmam bir kere olur birdaha gelemez nasılsaGeniş yürekli olmak gerek çok rica eden bi yan komşuya lazer yaptım 5 sene önce depo dolu giriyorsun çıkarken tarla sahibi dolduruyor, mazot 3 ay sonra parası 1 sene sonra geldi, hayatta başkasına bir kez çalıştım akşam yemeği bile getirmedi gece12 ye kadar aç durdum aç durmak problem değil , bana yalvardı iş yaptıracam diye sonra yanıma dahi gelmedi , ilk ve son oldu...
Abi hiç yapmaz dediğim adam yaptı, sıkıntı yok vefaat etti Allah rahmet eylesin, ben tek adamım başkasına çalışacak zamanım yok, geniş yürekli olmak gerek..para gelir illaki bi kısmı dönmez yinede bana göre değil.
Tecrübe sahibi olabilmeniz için bunun yaşanması gerekiyor. Tecrübenin anlamı da, yediğimiz kazıklar = tecrübe oluyor çoğu zaman. Ne yazık ki bu iş böyle.Geniş yürekli olmak gerek çok rica eden bi yan komşuya lazer yaptım 5 sene önce depo dolu giriyorsun çıkarken tarla sahibi dolduruyor, mazot 3 ay sonra parası 1 sene sonra geldi, hayatta başkasına bir kez çalıştım akşam yemeği bile getirmedi gece12 ye kadar aç durdum aç durmak problem değil , bana yalvardı iş yaptıracam diye sonra yanıma dahi gelmedi , ilk ve son oldu...
bereketli olsun maşallah2020 ilk buğday biçimi 430 kg verimEkli dosyayı görüntüle 49462Ekli dosyayı görüntüle 49463Ekli dosyayı görüntüle 49464
Teşekkür ederim sağolunbereketli olsun maşallah
Bereketli olsun kardeşim kolay gelsin2020 ilk buğday biçimi 430 kg verimEkli dosyayı görüntüle 49462Ekli dosyayı görüntüle 49463Ekli dosyayı görüntüle 49464
2020 ilk buğday biçimi 430 kg verimEkli dosyayı görüntüle 49462Ekli dosyayı görüntüle 49463Ekli dosyayı görüntüle 49464
Bereketli olsun ,2020 ilk buğday biçimi 430 kg verimEkli dosyayı görüntüle 49462Ekli dosyayı görüntüle 49463Ekli dosyayı görüntüle 49464
HEYIRLI VE BEREKETİ BOL OLSUN2020 ilk buğday biçimi 430 kg verimEkli dosyayı görüntüle 49462Ekli dosyayı görüntüle 49463Ekli dosyayı görüntüle 49464
Teşekkür ederim sinan abi sağolBereketli olsun kardeşim kolay gelsin
Teşekkür ederim abi fiyat yok tüccara döküyoruz, devlet fiyat aciklasada piyasayı onlar belirliyor maalesef aralarında konuşup ne fiyat koyarlarsa artık tuccarlarBereketli olsun Mahmut kardeşim, piyasada fiyatlar nasıl?
Teşekkür ederim fuat abi sağolBereketli olsun ,
MaşAllah bereketli olsun. Mahzuru yoksa maliyetini hesapladınız mı2020 ilk buğday biçimi 430 kg verimEkli dosyayı görüntüle 49462Ekli dosyayı görüntüle 49463Ekli dosyayı görüntüle 49464
Teşekkür ederim buğday bizim değil açıkçası, bütün işçiliği bize ait. maliyet vadeli olunca gübre falan biraz arttı malesefMaşAllah bereketli olsun. Mahzuru yoksa maliyetini hesapladınız mı
Teşekkür ederim abi bu yıl buğdaylar güzel maşallah sapta iyi çıkıyor 1 donumden 15 balya çıkmış çektirenler varBereketli olsun mahmut maşşalah güzel verim olmuş hayırlıca devamı gelir inşallah
Mahmut bereketli olsun, darısı başımıza...2020 ilk buğday biçimi 430 kg verimEkli dosyayı görüntüle 49462Ekli dosyayı görüntüle 49463Ekli dosyayı görüntüle 49464