Aynen abi garaj , açık besi ahırı vs yapacazÇatılıklar güzelmiş kolay gelsin çatı işi mi var
Aynen abi garaj , açık besi ahırı vs yapacazÇatılıklar güzelmiş kolay gelsin çatı işi mi var
Karpuzlar şuan iyi abiEyvallah Cemal nasıl karpuzlar çiçektemi, fetrilon combi at çiçekte işe yarar, bu arada otu peşin para 2500 e bağlattım 450 balyeydi 50 sini kestim küsüratı sevmem.
Zaten parayı tanıdık dan alaman Cemal dikkat et kışın eline harçlık olur ama onlardaKarpuzlar şuan iyi abi
Ben 3 tl ye bagliyorum cok olursa 2.75 yabancilar pesin kendi köylülerimi yaziyoz gelirmi gelmezmi bilmiyom [emoji1]Ekli dosyayı görüntüle 49407
İi yapmışın abi kabak buyuk oluyor ya adam tarlada mahsulu u görünce sevıyorKarpuz ekcektim, 6 dekar Cemalin işini elinden almayım dedim çeltiğe kattım, 3-4 dekar orman içi bahçe vardı birazı yemelik bahçe gerisi kabak ekecem para için değil maksat gır gır olsun bi arkadaş hıyar ekti bende kabak, hıyarağası kabak ağası takılırız 3 dekar boş yer kaldı başka tarla kenarı orayı boş bırakacam galiba , reisin sözünü dinledim heryeri ektim [emoji1][emoji1][emoji1]
Abi piyasaya biçim yapıyor musun kaça yapıyorlar biliyormusun tamburluyla.Karpuzlar şuan iyi abi
Ben 3 tl ye bagliyorum cok olursa 2.75 yabancilar pesin kendi köylülerimi yaziyoz gelirmi gelmezmi bilmiyom [emoji1]Ekli dosyayı görüntüle 49407
Yok hic yapmadim ama 20 tl felandirAbi piyasaya biçim yapıyor musun kaça yapıyorlar biliyormusun tamburluyla.
Baya yüksek miş fiyatlar ben bu kadar beklemiyordum. Bizim 8 dönüm Yoncayı biçti akrabam hakkı kalmasın parasını verem dedim 1 saat civarı sürdü.Bizde bu yıl 40 TL ye biçiyorlar tamburluyla ama bizde tarlalar küçük hep 2-3-5 dönüm gittiğine deymiyor
Yulaf zayifmisBaglamaya devam
Hizmette sınır yok 30 km git 30 km geri dön
10 donüm yulaf 147 balya [emoji1]Ekli dosyayı görüntüle 49428
Kum yer sicak yakmış normalde 30 balyadan aşşa düşmüyorYulaf zayifmis
Yol da gıttı mazot maşşalah işler guzel yalnızBaglamaya devam
Hizmette sınır yok 30 km git 30 km geri dön
10 donüm yulaf 147 balya [emoji1]Ekli dosyayı görüntüle 49428
Sagolasin Nam olsun Kâr olmasın Allah bereket versinYol da gıttı mazot maşşalah işler guzel yalnız
Abi dikkat et kendine
Kolay gelsin akifDurulacak zaman değil. Yağmur gelmeden bitmesi gereken yer 65 dekar. Yağmur sonrası biçilecek yerlerde var.
Yanlız tırmık iyi nam saldı 400dekar oldu bile. Dün 500 tl peşin aldım. 3 senelik piyasa hayatımda ilk defa tarladan çıkmadan para aldım. Peşin para baya datlı oluyor [emoji16]Ekli dosyayı görüntüle 49445
Pesin calismayi severimKolay gelsin akif
Bizde yabancilar hep pesin calisıyor
Bu sezonun %70 i peşin tarlada dondü