Günün Fotoğrafı

Eyvallah Cemal nasıl karpuzlar çiçektemi, fetrilon combi at çiçekte işe yarar, bu arada otu peşin para 2500 e bağlattım 450 balyeydi 50 sini kestim küsüratı sevmem.
Karpuzlar şuan iyi abi
Ben 3 tl ye bagliyorum cok olursa 2.75 yabancilar pesin kendi köylülerimi yaziyoz gelirmi gelmezmi bilmiyom [emoji1]
20200524_144313.jpg

Karpuz ekcektim, 6 dekar Cemalin işini elinden almayım dedim çeltiğe kattım, 3-4 dekar orman içi bahçe vardı birazı yemelik bahçe gerisi kabak ekecem para için değil maksat gır gır olsun bi arkadaş hıyar ekti bende kabak, hıyarağası kabak ağası takılırız 3 dekar boş yer kaldı başka tarla kenarı orayı boş bırakacam galiba , reisin sözünü dinledim heryeri ektim [emoji1][emoji1][emoji1]
İi yapmışın abi kabak buyuk oluyor ya adam tarlada mahsulu u görünce sevıyor

Durulacak zaman değil. Yağmur gelmeden bitmesi gereken yer 65 dekar. Yağmur sonrası biçilecek yerlerde var.

Yanlız tırmık iyi nam saldı 400dekar oldu bile. Dün 500 tl peşin aldım. 3 senelik piyasa hayatımda ilk defa tarladan çıkmadan para aldım. Peşin para baya datlı oluyor [emoji16]Ekli dosyayı görüntüle 49445
Kolay gelsin akif
Bizde yabancilar hep pesin calisıyor
Bu sezonun %70 i peşin tarlada dondü