Maxpro serisi arka cam sileceği ve sunrof farkı var arada bluemaster ile geri kalan herşey aynı galibaAynı banttan inmesine rağmen Case 75 likleri daha güzel görünüyor gözüme, renkten sanırım. Başka bi farkları var mı?
Maxpro serisi arka cam sileceği ve sunrof farkı var arada bluemaster ile geri kalan herşey aynı galibaAynı banttan inmesine rağmen Case 75 likleri daha güzel görünüyor gözüme, renkten sanırım. Başka bi farkları var mı?
MaşAllah abi karpuzlar güzel duruyor. Allah bereket versinKöyde zaman Gecmiyor Tarlalari DolanıyorumEkli dosyayı görüntüle 49309Ekli dosyayı görüntüle 49310Ekli dosyayı görüntüle 49311
Sağolasin teşekkür ederimMaşAllah abi karpuzlar güzel duruyor. Allah bereket versin
Fatih Abi sen tt4. 65 i bayadır kullaniyosun galiba arıza ve yakıt tüketimi nasıl bi bilgilendirirmisin buçuk olmamasi çok büyük eksiklikmi yoksa bayılma az mı oluyo. Bide case jx65C ve deutz fahr 4065 e ye göre yakıt tüketimi çekiş konfor nasıl bi kıyaslama yaparmisin.
MaşallahKöyde zaman Gecmiyor Tarlalari DolanıyorumEkli dosyayı görüntüle 49309Ekli dosyayı görüntüle 49310Ekli dosyayı görüntüle 49311
TesekkürkerMaşallah
Fuat abi kolay gelsin pulluk kaç inç küçük gibi duruyor çizel patlatma ile sürüp mısır eksen nasıl olurduBizde yatmadık herhal, daha mısır ekecez, Ekli dosyayı görüntüle 49402
Bizde yatmadık herhal, daha mısır ekecez, Ekli dosyayı görüntüle 49402
Kolay gelsin arkadaşım, sen de iş çok bu sene, kısmetse kaç dönüm mısır var?Bizde yatmadık herhal, daha mısır ekecez, Ekli dosyayı görüntüle 49402
Sağol kardeşim, yapma saban 27 cm ara 5 li sallı bi saban resimde küçük görülebilir, çizelde var , goblede çift gibi yapıyor ben özellikle saban attım yağmur tava getirdi toprağı bi alt üst yapayım dedim birde güzün tavuk gübresi dökmüştüm saban daha iyi oldu, yarın bi goble ertesi gün bi tırmık ekime hazır .Fuat abi kolay gelsin pulluk kaç inç küçük gibi duruyor çizel patlatma ile sürüp mısır eksen nasıl olurdu
Kolay gelsin bereketli olsun abiBizde yatmadık herhal, daha mısır ekecez, Ekli dosyayı görüntüle 49402
Sağ ol arkadaşım yapana köyde iş bitmiyor, 18 dekar slajlık yer vardı, 6 dekarı çeltiğe ekledim[emoji1]anladın sen.12 dekar slajlık , 2 dekar akkabak 3 dekar boş yer bırakıyorum, The Hoca en çok parayı akkabaktan kazanmış , bende 400 fide ekecem[emoji1][emoji1]anlıyacan kı.. kabak bağladım, para etmezse fox haberi çağıracam Cumhuriyet meydanında hayrına dağıtırım.[emoji2][emoji2][emoji2]Kolay gelsin arkadaşım, sen de iş çok bu sene, kısmetse kaç dönüm mısır var?
Eyvallah Cemal nasıl karpuzlar çiçektemi, fetrilon combi at çiçekte işe yarar, bu arada otu peşin para 2500 e bağlattım 450 balyeydi 50 sini kestim küsüratı sevmem.Kolay gelsin bereketli olsun abi
Çatılıklar güzelmiş kolay gelsin çatı işi mi var
Kolay gelsın abiBizde yatmadık herhal, daha mısır ekecez, Ekli dosyayı görüntüle 49402
Çeltik te umut var yani çeltikçi ler gizli kaynatıyor [emoji1][emoji1] akkabak hep bir umut çok kötü sektörü yok ama şu var alıp satılabilir 11 kg felan gelse 5 TL ye bulunsa 10 TL ye piyasada satılır satmak çok zor oluyor ama satınca insan seviniyorSağ ol arkadaşım yapana köyde iş bitmiyor, 18 dekar slajlık yer vardı, 6 dekarı çeltiğe ekledim[emoji1]anladın sen.12 dekar slajlık , 2 dekar akkabak 3 dekar boş yer bırakıyorum, The Hoca en çok parayı akkabaktan kazanmış , bende 400 fide ekecem[emoji1][emoji1]anlıyacan kı.. kabak bağladım, para etmezse fox haberi çağıracam Cumhuriyet meydanında hayrına dağıtırım.[emoji2][emoji2][emoji2]
Karpuz ekcektim, 6 dekar Cemalin işini elinden almayım dedim çeltiğe kattım, 3-4 dekar orman içi bahçe vardı birazı yemelik bahçe gerisi kabak ekecem para için değil maksat gır gır olsun bi arkadaş hıyar ekti bende kabak, hıyarağası kabak ağası takılırız 3 dekar boş yer kaldı başka tarla kenarı orayı boş bırakacam galiba , reisin sözünü dinledim heryeri ektim [emoji1][emoji1][emoji1]Çeltik te umut var yani çeltikçi ler gizli kaynatıyor [emoji1][emoji1] akkabak hep bir umut çok kötü sektörü yok ama şu var alıp satılabilir 11 kg felan gelse 5 TL ye bulunsa 10 TL ye piyasada satılır satmak çok zor oluyor ama satınca insan seviniyor