Teşekkkür ederim kardeşimGeçmiş olsun abi
Yandı dedin korkuttun bizi , yapma öyle şakalar ben eski karpuzcuyum [emoji41]havalarda ısındı su ver biraz kol atmaya başlamış.yurt geneli artıyor sıcaklar .Olacak olacak [emoji525][emoji525]Ekli dosyayı görüntüle 47819
Tekrar patladilar abiYandı dedin korkuttun bizi , yapma öyle şakalar ben eski karpuzcuyum [emoji41]havalarda ısındı su ver biraz kol atmaya başlamış.yurt geneli artıyor sıcaklar .
Cemal ıyı dayanıyor her gün köye vallaha arada bır gıdıp ölüp gelıyo gerçi koşa koşa iş yapıyozTekrar patladilar abi
Bugun su ve pırecik ilacı verdim
Cok sicak buralar
Sagolasin baskan sabah 7 de gittimCemal ıyı dayanıyor her gün köye vallaha arada bır gıdıp ölüp gelıyo gerçi koşa koşa iş yapıyoz
Sana helal olsun vallahaSagolasin baskan sabah 7 de gittim
Biraz eksra fide geldi yer hazirladim
Sonra biraz balya bagladim
Ogleye dogru gidip damlamasini serip diktim
Erkenlere su ve ilac verdim
Eve geldim yagmurlama ve borulari remorka sardim yonca sulucam aksam uzeri tekrar balya baglamaya gittim ilceye geldim yakit aldim simdi eve ciktim
Arıza olursa zaten işler karışıkOt slajı yaptım bugün foto çekmeye vakit bulamadım , arıza aksilik olmasa işler yürüyor.
Sagol başkan valla yoruluyom vucut dayanmıyorSana helal olsun vallaha
Sqğolasin tesekkür ederim evet hayvancilik yok bende ilk bicim 215 tane 25 den sattımKolay gelsin Cemal kardeş sende hayvan yok bileğim kadarıyla yoncaları satıyor musun ?
kolay gelsin cemal,dikkat et.Sqğolasin tesekkür ederim evet hayvancilik yok bende ilk bicim 215 tane 25 den sattım
Sağolasin abi dün aksam ilcede bağladım sonra burda bi köye 25 km gittim 3 tl den 560 tane bağladım arti 150 tl yol ücretikolay gelsin cemal,dikkat et.
piyasaya bağlama fiyatı ne oldu.
Hadi inşallah olacak senin iş kardeşim.Umutlar yeşermeye başladiEkli dosyayı görüntüle 47630