Günün Fotoğrafı

Bereketli olsun kardesim Rabbim Ağız tadiyla yedirmek nasip etsin
Bu motoru beyendim pratik, kabin klima şatıl , td 75 ten yapı olarak küçük arka düz akis yolda hızlı imiş, bi kucak para, 170-180 öyle bişeydi,Ekli dosyayı görüntüle 49471
Beninde casenin en sevdigim modeli hayirlısı bakalım

Arkadaş corona yokmu bu turistler nasıl geziyor köyde cez plaka iki tane kamyon gibi karavan, bir iki sarı saçlı sakallı ..demekki turizm açılmış[emoji1]
20200527_173452.jpg
20200527_173433.jpg

Sezon açıldı İnş bereketli olur umut fakirin ekmeği Ekli dosyayı görüntüle 49483
Hayırlı bereketli müşteriler abi yaz geldi dondurma gider artık
Gübre ye gerek yok demi
Yok abi hiç gerek yok bizde ektik yayla misiriymis boyu kisacik ama koçan yaptı sıfır gübre kullandık böyle daha iyi katkisiz
Maşallah bereketli olsun
Teşekkür ederim haydar abi sağolasın

Bu motoru beyendim pratik, kabin klima şatıl , td 75 ten yapı olarak küçük arka düz akis yolda hızlı imiş, bi kucak para, 170-180 öyle bişeydi,Ekli dosyayı görüntüle 49471

Bende çok beğeniyorum case 75 i. Hep dediğim bi şey vardır 90 HP altı alacaksan yerli almakta sakınca yok. Bizim komşuda var bundan tabiri caizse kedi gibi. Massey 5450 si vardı sattı ev aldı, bununla devam ediyor çokta memnun.