Anldım teşekkürler. İyi fiyat, rabbim samanı parayla alanın yanında olsun ne diyim.
Bir ton balye 650 Türk lirası
Bir ton balye 650 Türk lirası
Çok iyi satmissin 30kg balya 19.5₺ye gelmis bizim burada 14tlBir ton balye 650 Türk lirası
Bizim burada 14₺ adetEdirne merkezde ne kadar acaba. 600-700 var. Satalım da çeltik tohumu alalım.
Fiğ ve yem bezelyesinden memnunmusunuz ,bictirip baglatmis oldugum fig ve yem bezelyesi balyalarini alan komsuma, fiyatini belirlemesini ona biraktim. 26 tl balya başına ödeme yapti bana. dekarini 50 tl ye bicip çevirdiler, 3.5 tl ye bagladilar, tarladan yukleme ve indirdirme icinde adet basina 2.5 tl verdim.
goruntu cok guzeldi tarlada. ama dekara 5 kg macar fig, 3 kg yem bezelyesi, 5 kg bugday kullandigim yani az tohum kullandim. ekerken gubre attim daha sonra hic gubre atmadigima, dekardan 14 adet balya aldim. 10 dönüm yerden 1000-1500 tl para kaldi bana. resimlerde de gozukuyor guzeldi tarla. ben ilk defa ektim. komsular dekara 40 adete kadar balya aldiklarini soylediler. dun hemen sürüp hazırladım, bugunde yagmurla birlikte aycicegi ektim.Fiğ ve yem bezelyesinden memnunmusunuz ,
Dekara kaç adet balya verimi olduu.
goruntu cok guzeldi tarlada. ama dekara 5 kg macar fig, 3 kg yem bezelyesi, 5 kg bugday kullandigim yani az tohum kullandim. ekerken gubre attim daha sonra hic gubre atmadigima, dekardan 14 adet balya aldim. 10 dönüm yerden 1000-1500 tl para kaldi bana. resimlerde de gozukuyor
Bende soracaktım yerine aycicek ekebildinmi diyegoruntu cok guzeldi tarlada. ama dekara 5 kg macar fig, 3 kg yem bezelyesi, 5 kg bugday kullandigim yani az tohum kullandim. ekerken gubre attim daha sonra hic gubre atmadigima, dekardan 14 adet balya aldim. 10 dönüm yerden 1000-1500 tl para kaldi bana. resimlerde de gozukuyor guzeldi tarla. ben ilk defa ektim. komsular dekara 40 adete kadar balya aldiklarini soylediler. dun hemen sürüp hazırladım, bugunde yagmurla birlikte aycicegi ektim.
güzel iyi para yapar bu seneBugun bi komsumuz stoktaki tirmik balyesini kg 1tlden satti.