hacı abinin dediği gibi biçerçi çokda yüzde sekseni batakda birde çok çabuk eskıyor galıba ıkı sene de bır degiştirip borçlanıyorlar
Daha bugun bagladim maliyet 2 tl bulmaz nekadar lazimsa gonderelim [emoji23]Perakende 24 TL/adet saman fiyatları oldu.
Buzağının altına bir balye saman yaymaya korkuyorum, yazık beya.
Teşekkür ederim, mısır talaşı bağlarız yakında.Daha bugun bagladim maliyet 2 tl bulmaz nekadar lazimsa gonderelim [emoji23]Ekli dosyayı görüntüle 52423
Enson 14,5satildi bizim köydeYerinde ve adrese teslim saman fiyatları nerelerde? Depodan biraz satış yapmayı düşünüyorum. Depolardan birinin çatısı problemli yoğun yağışlar başlamadan 500-1000 adet elden çıkarmam lazım.
Perakende 24 TL/adet saman fiyatları oldu.
Buzağının altına bir balye saman yaymaya korkuyorum, yazık beya.
Hoca senin yazdığın bu mesajdaki tezatlığa bakarak saman fiyatlarında manipülasyon yaptığını düşünüyorum. Bu site çiftçiler arasındaki yardımlaşma ve dayanışmayı perçinlemek için var. Sen yine ticaretini yap ama böyle şeylere gerek yok.Kocaeli , perakende saman 25 tl/adet.
Bizim çevrenin piyasası bu şekildedir.Hoca senin yazdığın bu mesajdaki tezatlığa bakarak saman fiyatlarında manipülasyon yaptığını düşünüyorum. Bu site çiftçiler arasındaki yardımlaşma ve dayanışmayı perçinlemek için var. Sen yine ticaretini yap ama böyle şeylere gerek yok.
Abi ben senin için demedim ama kg olarak fiyat yazılması daha ıyı olur dıye düşündüm25 kg ortalama. 80 kuruşa gelir nakliye hariç. Trakyadan ya da İç Anadoludan gelene göre yine daha ucuza gelir. Bursa Balıkesir yoğun hayvancılık var alacak 100 km yol yapmayacak götüreceği yere. Çok da abartmadan makul bir fiyata satayım derdindeyim.
Geçen yıl millet 25-28 arası satarken benim vicdanım el vermedi 22-24 arası vermiştim en yüksek perakende olarak. Bu yıl da piyasanın 1-2 tl altına veririm çok kayıp da yaşamadan.
Nakliye hariç 18-20 ideal gibi. Ben götürürsem 23-24 veririm en fazla.
Edirne merkezde ne kadar acaba. 600-700 var. Satalım da çeltik tohumu alalım.Abi ben senin için demedim ama kg olarak fiyat yazılması daha ıyı olur dıye düşündüm
650, 0,65 krş mu anlayamadım.Geçen ay 650 den sattık bir parti bugünde tırmık sapı 400 den gitti
Bir ton balye 650 Türk lirası650, 0,65 krş mu anlayamadım.