Input ve tocata dan memnun kaldınız mı nasıl di faydası oldumu paylaşırsanız
İnput ben daha önce kullandım gerçekten işe yarıyor fakat çok pahalı bu yıl litresi 200 tl 10 dekar ilaclayabiliyor diğer ilacı kullanmadım bilmiyorum
Input ve tocata dan memnun kaldınız mı nasıl di faydası oldumu paylaşırsanız
Buğdayın hangi döneminde kullandınız ve hastalık vardı o nedenlemi yoksa koruma amaclimi kullandınızİnput ben daha önce kullandım gerçekten işe yarıyor fakat çok pahalı bu yıl litresi 200 tl 10 dekar ilaclayabiliyor diğer ilacı kullanmadım bilmiyorum
Arkadaşlar birkaç buğday tarlamda sarı pas var yapraklarında. Buğdaylar süt dolum döneminde. Bu saatten sonra ilaçlasam faydası olurmu?
Buğday in adı nedir?Kaşifbey mi?
Biraz daha erken farketmiş olsaydınız opera max ile sorunu çözebilirdiniz ama bu saatten sonra attığınız taş ürküttüğünüz kuş’a değmez bence çünkü ilaç çok pahalı
Saripasa orta,kahverengi pasa hassas diyorTosun bey. Geçen sene kahverengi pasa çok iyi dayanıklılık göstermişti.
Saripasa orta,kahverengi pasa hassas diyorEkli dosyayı görüntüle 39389
Merabalr nasil detayli konuşabiliriz bu liste hakında yada iletişimi nasıl sağlayabilirizAXİAL 050 EC 1 LİTRE 90 TL
AXİAL 050 EC 5 LİTRE 440 TL
MUSTANG 1 LİTRE 35 TL
MUSTANG 5 LİTRE 150 TL
CURRENT 240 EC 400 ML. 35 TL
CURRENT 240 EC 200 ML. 18 TL
TAYRANG 1 LİTRE 22,5 TL
TAYRANG 5 LİTRE 95 TL
TOCATO 5 LİTRE 290 TL
INPUT 1 LİTRE 120 TL
INPUT 5 LİTRE 590 TL
MAKPER P 490 1 LİTRE 70 TL
MAKPER P 490 5 LİTRE 310 TL
YAMATO 5 LİTRE 320 TL
NARNY 1 LİTRE 55 TL
(Ürünlerin içeriklerini ve dekar dozlarını https://bku.tarim.gov.tr/ adresinden öğrenebilirsiniz)
Lütfen accil bir şekilde dönüş sağlanırsa sevinirimMerabalr nasil detayli konuşabiliriz bu liste hakında yada iletişimi nasıl sağlayabiliriz