Nerde bu bayi kim tavsiye ettiSıvı gübre olarakta bunu tavsiye ettiler kullananlar varmi arkadaslarEkli dosyayı görüntüle 23512
Nerde bu bayi kim tavsiye ettiSıvı gübre olarakta bunu tavsiye ettiler kullananlar varmi arkadaslarEkli dosyayı görüntüle 23512
Polatlı da hocamNerde bu bayi kim tavsiye etti
Bu mantar ilacı nasıldır fiyat ve kullanımı hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmisiniz
Ekli dosyayı görüntüle 23511
Input cok pahali hocam
Hadi bakalımİnput- tocata fiyatı aynı. Diğer fungusitler yarı parasına. Bu sene ilk defa kullanacağım input ve tocata hoşuma giderse 3 ü 5 i aramam önemli olan yararlılık
Telefon numarası verirmisiniz birde hangi şehirdensiniz
Kökboğaz da uygulanabilecek bitki besleme ürünleri fiyatlarınıda paylaşırsanız çok memnun oluruz
Sıvı gübre olarakta bunu tavsiye ettiler kullananlar varmi arkadaslarEkli dosyayı görüntüle 23512[/
Aynı firmanın Aminolum Complex adlı ürününü kullanabilirsiniz
Hangi üründe kullanacaksınız? İlaç kalitelidir.[/Q
güzel ve olumlu sonuç alabileceğiniz bir üründür Acanto Plus
İskender abi nerden aldin bizde gidip alalim bi an once fiyatlar uygunmus
Tocata yi bugün eskisehirden 360 a zorla aldım
Aynen yüzlerine dedim bugün hatta buradaki listeyi de gösterdim bidaya Trakyalı arkadaşlardan rica etcezEdirneyle arasında 50-60 lira var
Aynen yüzlerine dedim bugün hatta buradaki listeyi de gösterdim bidaya Trakyalı arkadaşlardan rica etcez
Sağolun sizede bereketli sezonlarYardımcı oluru her zaman bereketli sezonlar
Input ve tocata dan memnun kaldınız mı nasıl di faydası oldumu paylaşırsanızİnput- tocata fiyatı aynı. Diğer fungusitler yarı parasına. Bu sene ilk defa kullanacağım input ve tocata hoşuma giderse 3 ü 5 i aramam önemli olan yararlılık