Güncel Gübre fiyatları

Muzaffer hocam yazcam linki bi incele ,baya hesaplı veriyor mustafa ceyhan bey. www. tarmakpar.com
Her türlü yedek parca vs var.

Teşekkür ederim Hacı Mehmet abi hakikaten hesaplıymış piyasaya göre. Konyada Yetik Tarım var ben oradan fiyat almıştım daha uygundu sanki liste yanımda değil olsa tek tek yazardım. Yıllık ortalama 40-50 pabuç kullanıyorum 15-20 arası da pulluk uç demiri. Kazayağı pabuçlarından memnunum bu markanın gitme imkanım olursa alacağım 40-50 tane. 5-6 tane de ünlü pulluğa uygun uç demiri alıp 4 orijinal 1 tane bunların ürününü takıp kıyaslama yapacağım. Eğer aynı süre dayanirsa ne gerek var orijinal uç demirine 37. 5 tl vermeye burada 23 tl.Denemekte fayda var belki aynı işlevi yerine getiren ürüne yıllardır fazla para veriyorum :) Hem bahaneyle Konyayı görmüş olurum

Teşekkür ederim Hacı Mehmet abi hakikaten hesaplıymış piyasaya göre. Konyada Yetik Tarım var ben oradan fiyat almıştım daha uygundu sanki liste yanımda değil olsa tek tek yazardım. Yıllık ortalama 40-50 pabuç kullanıyorum 15-20 arası da pulluk uç demiri. Kazayağı pabuçlarından memnunum bu markanın gitme imkanım olursa alacağım 40-50 tane. 5-6 tane de ünlü pulluğa uygun uç demiri alıp 4 orijinal 1 tane bunların ürününü takıp kıyaslama yapacağım. Eğer aynı süre dayanirsa ne gerek var orijinal uç demirine 37. 5 tl vermeye burada 23 tl.Denemekte fayda var belki aynı işlevi yerine getiren ürüne yıllardır fazla para veriyorum :) Hem bahaneyle Konyayı görmüş olurum
Hayırlısı olsun bende yakın zamanda denk geldim facede. Nsp olursa bahara dogru çizel ve kultüvatör(kazayagı ) ucu getirtmeyi düşünüyorum bende.
Acılan konuda bilgi kirliği olduysa özür dilerim arkadaşlar.

Kasım ayı içinde 0,83 krş'tu. Ne olmuş böyle yahu.

Benim aldığım gübreden bahsetmiyorsunuz herhalde? Sanıyorum üreden bahsediyorsunuz.

bugün açıklama yaptı bakan 26 lık nitat satılıcak yalnıx çks ye göre satış yapılacakmış

Yaşasın.Bende mısır üst gübresinin tamamını üre olarak almak üzereydim.

gercekden fıyatlar cok artmıs 27 aralıkda ureyı 960a aldım bgun sordum 1200 tonu

Bizim TKK da , 1040 TL/ton bugünkü fiyat

Bizde üre aldık Aralık ayında 200 dönüm yer için ilk etapta atmak için 2 ton aldık. (Gübretaş) Önceden malum 33 lük alıp atıyorduk, ilk defa üre kullanacağız dönüme 10 kg atmayı düşünüyoruz. Mart ayındada sıvı gübre ile takviye, tecrübeli arkadaş ve abilerden tavsiye almak istiyorum, Eskişehir Sivrihisar bölgesi için üre ne zaman atılması ideal olur. Ürenin toprakta kalış süresi uzun olduğu için erken atılmalı ama n zaman atılmalı acaba... Bu yılki yağış rejimine göre eskişehir de yaşayan arkadaşlar ne zaman atmayı düşünüyor acaba, birde edilişin 110 dönümü buğday 90 arpa sizce arabada 10 kg mı atılmalı yoksa buğdaya 12 arkaya 8 kg mı. Malum gübre fiyatları uçtu, maksimum fayda nasıl elde edebiliriz acaba... Teşekkürler

Bizde üre aldık Aralık ayında 200 dönüm yer için ilk etapta atmak için 2 ton aldık. (Gübretaş) Önceden malum 33 lük alıp atıyorduk, ilk defa üre kullanacağız dönüme 10 kg atmayı düşünüyoruz. Mart ayındada sıvı gübre ile takviye, tecrübeli arkadaş ve abilerden tavsiye almak istiyorum, Eskişehir Sivrihisar bölgesi için üre ne zaman atılması ideal olur. Ürenin toprakta kalış süresi uzun olduğu için erken atılmalı ama n zaman atılmalı acaba... Bu yılki yağış rejimine göre eskişehir de yaşayan arkadaşlar ne zaman atmayı düşünüyor acaba, birde edilişin 110 dönümü buğday 90 arpa sizce arabada 10 kg mı atılmalı yoksa buğdaya 12 arkaya 8 kg mı. Malum gübre fiyatları uçtu, maksimum fayda nasıl elde edebiliriz acaba... Teşekkürler
Erken vakitte yüzde yüz yagmur olduğu günde atsan uçma kaybını ve Kıraç olduğu içinde ekinlerde ürenin ani azot verilişi azarmış olursun tek sederde 10 kilodan fazla atma
Sıvı gübre gübretaşın toz çinko sülfat üre birde kaliteli Hümikcan kullansan farkı oluyor araziniz kepir ise Demir'de atabilirsin yağışlı Bi sene olursa faydası çok oluyor sıvı gübrelerin

Gübretaş nitropower 33 diye bir gübre üretmiş. Bildiğim kadarıyla üre ve şeker gübre karışımıni nitropower 33 adi altinda bugün yarın piyasaya sürülecekmis. Fiyat olarak 1000 1100 olur diyorlar

33 lük 1000 ₺ olmaz en fazla 900 olsun ama 33 lük gübrenin 25 oranı üre Bi kaybın olmaz mantık olarak üre atarsan toprağın tansiyonu düşükse üre atmanız ürüne daha çok keyif verin

Ben 830dan aldım nitropoweri o fiyatlara alsaydiniz tamam ama suan zannımca talep cok oldugundan fırsatcı tkk üre fiyatından satıyor o halde üre daha mantıklı 26 yı da çks ile satacaklarmış heralde karneyle

Arkadaşlar merhaba,
Granül üre peşin 1100 TL
Amonyum sülfat granül peşin 690 TL
Amonyum sülfat toz peşin 600 TL
Dap peşin 1320 TL
20 + 20 + 0 kompoze peşin 1340 TL
20 + 20 + 0 + Zn peşin 930 TL
20 + 20 + 0 + 20 SO3 + 1 Zn peşin 1040 TL
15 +15 + 15 kompoze peşin 1100 TL
15 + 15 + 15 + 1 Zn kompoze peşin 1250 TL
Kaynak: gübre fiyatları

Geçen hafta

Resimler ve ekler

• 20170121_203420.jpg
    20170121_203420.jpg
    1.2 MB · Görüntüleme: 210
Ekim sezonundan önce Üre 850 ye aliniyordu sonra bir ara 750 ye kadar indi simdide bu fiyatlar.
Piyasayi takip eden ve peşin alacak gücü olan daha alırken kazanarak basliyor. Birde tk , tb gibi kuruluslardan hem pahali donemde alip hemde uzerine faiz vb odeniyorsa epeyce zarar kafadan ettiriyor