Çok artmış fiyatlar. 33 nitrat yerine baharda hangi gübreyi kullanacağız?
Motorine 12 kuruş zam geldi bugün
Konuyu üst sıralarda görünce kesin gübre yine zam yedi demeye kalmadan mazot da zamlanmış demek
Tarım aletleride zamlandı yılbaşında %15 gelmiş bir posta daha gelecekmiş.
Yine diyorum fırsatcilik yapıyorlar dolarla kazayagi ayaginin ne ilgisi var
Demiri ital almıyoruz işlemede de yabancı caliştırmıyoruzİthal geliyor hepsi de ondan. Biz yerli bişey üretmiyoruz daha zamlar yeni başladı.
Demiri ital almıyoruz işlemede de yabancı caliştırmıyoruz
Demiri ital almıyoruz işlemede de yabancı caliştırmıyoruz
Ünlü bayisiyle konuştum sırf çok satılıp yetistiremiyorlar diye zam koydular diyor yani kazanca kazanç katma derdindelerDünya metal piyasaları dolarla çalışıyor ne yazık ki ve esnafımız da bu perdenin altına gizlenip vatandaşı kazıklamaya bayılıyor.
Ünlü bayisiyle konuştum sırf çok satılıp yetistiremiyorlar diye zam koydular diyor yani kazanca kazanç katma derdindeler
Muzaffer hocam yazcam linki bi incele ,baya hesaplı veriyor mustafa ceyhan bey. www. tarmakpar.comSıfırdan üretim yapana bir bakıma hak veriyorum hammadde kullanacaksın eyvallah ama stok yapıp 10-11 tl lik pabuçları zam geldi diyerek 17-18 tl lere satanlara kızıyorum.Kar etmesin demiyorum ama 11 e aldığını 13-14 e sat fabrika fiyat yükseltirse sana geliş farkını üstüne koy.Bu nedir arkadaş üreticisi satıcısı hepsi kan emme derdinde.