Güncel Gübre fiyatları

Dün bir arkadaşım granül üreyi 1140TL den satın almış.Fiyatlar yükseliyor.Gübrelerinizi bir an evel alın derim almayan arkadaşlar.

Pzts günü 72 TL/torba (1440 TL/ton) 3 ton kompoze gübreyi (13-24-12,10 sülfat*Zn*Fe) köye teslimi tkk ya ait olmak üzere satın aldım(Gübretaş).

Son düzenleme:

Tarım aletleride zamlandı yılbaşında %15 gelmiş bir posta daha gelecekmiş.

Şimdi dolar da yükseldi ki ben %15 i çok geçeceklerini düşünüyorum. Kıytırık kültivatör ayaklarına bile yüzde otuz zam gelmiş bile.Ben bu yarıyıl tatilinde Konya'ya gidip fabrikadan almayı düşünüyorum.Bir pabuçta 5-6 tl oynuyor bizim parçacıyla fabrika arasında.

Ünlü bayisiyle konuştum sırf çok satılıp yetistiremiyorlar diye zam koydular diyor yani kazanca kazanç katma derdindeler

Sıfırdan üretim yapana bir bakıma hak veriyorum hammadde kullanacaksın eyvallah ama stok yapıp 10-11 tl lik pabuçları zam geldi diyerek 17-18 tl lere satanlara kızıyorum.Kar etmesin demiyorum ama 11 e aldığını 13-14 e sat fabrika fiyat yükseltirse sana geliş farkını üstüne koy.Bu nedir arkadaş üreticisi satıcısı hepsi kan emme derdinde.

Sıfırdan üretim yapana bir bakıma hak veriyorum hammadde kullanacaksın eyvallah ama stok yapıp 10-11 tl lik pabuçları zam geldi diyerek 17-18 tl lere satanlara kızıyorum.Kar etmesin demiyorum ama 11 e aldığını 13-14 e sat fabrika fiyat yükseltirse sana geliş farkını üstüne koy.Bu nedir arkadaş üreticisi satıcısı hepsi kan emme derdinde.
Muzaffer hocam yazcam linki bi incele ,baya hesaplı veriyor mustafa ceyhan bey. www. tarmakpar.com
Her türlü yedek parca vs var.