Amonyum Sulfat 3 ton aldim. 740tl/ton fiyati. Edirne.
540 nerde 740 nerde bukadar fiyat uçurumu olurmu21 lik sulfati 540 tl den 10 ton aldim.
20 gun once.
830 a aldım ben 20 gün önceNitro 33 lük Alpu Tkk geldi iki hafta önce 850 işlem yapıldı vadeli
http://www.gubretas.com.tr/tr/iceri...ak-azotu-iceren-yeni-gubre-nitropower-33.aspx
gübretaş bunu çıkarmış arkadaşlar. nitratın yerine. adıda nitropower fiyatını öğrenemedim. ama sahtekarlık. içinde nitrat azotu yok ve nitropower diye satacak. fiyatı uygunsa alınabilir. çoğu üre azotu yüzde 8i amonyak azotu. eğerki ilk seferde üre atacaksanız bence ikincisine bunun yerine daha uygun fiyata amonyum sülfat atabilirsiniz. tabi fiyatı söylemediler daha ben fiyatın yüksek olacağını fırsatçılık yapabileceklerini düşündüğüm için öyle yazıyorum.
Ben 15kg bundan atıp 8kg kadar da 21sülfat atacagim 20 gün sonrabana göre ve araştırdığım kadarıyla bu gübre içeriği düşürülmüş üre gübresi nitratın yerini tutması bence zor.
Ben 15kg bundan atıp 8kg kadar da 21sülfat atacagim 20 gün sonra
Hergler çıktı anızlar çıkmadıAbi erkinler çıktı mı sizin bizim daha hiç biri çıkmadı[emoji18]
Valla kooperatifte icinde kükürt var hastaliklara karsi direnci arttirir dediler bizde aldık üre elbette iyudir ama bizim gübre atmamuz martı buluyor üre biraz geç kaliyor gibineden üre almadınız arada çok bir fiyat farkıda yokmuş hatta hammadde bazında bakarsak üre daha hesaplı. bu nitro zaten nitratla alakası yok üre azotu var bundada. biz üre atıp arkasına 21 atacaz
Erken degilmi abi ?Ben 15kg bundan atıp 8kg kadar da 21sülfat atacagim 20 gün sonra
Sadece gübreyi aldım atmak martı bulur zamlardan etkilenmeyim diye gübreyi aldım mazotu da aldım rahatım şükürErken degilmi abi ?
Anlaşılıyor ki toprak analizi şartbu gübrenin içinde kükürt ün olması güzel ancak sizin oraların ph ile sorunu varmı bilemem.
ben kendim için yazayım 12,5 kg iki sefer üre tercihimdir.
Valla kooperatifte icinde kükürt var hastaliklara karsi direnci arttirir dediler bizde aldık üre elbette iyudir ama bizim gübre atmamuz martı buluyor üre biraz geç kaliyor gibi
Geçen sene donda attım pek fayda göremedim doğrusu cok geç canlandı arpalar21 sülfatın içinde yeterince kükürt var zaten. bu kooperatifler tehlike ya kesin kar marjı yüksektir. 21 i de ordan aldıysan eğer öyle koop müdürüne ben ne deyim. 21 alan adama kükürtlü diye başka gübreyi neden tavsiye eder biri. üreyi de şubatta atıyoruz biz bölgelerimiz aynı hemen hemen. sabah donda girip atılıyor iz bile kalmıyor. gece ve soğuk oluyor ama güzel oluyor.