Göksu ve ufak bir düzeltme 4.23 ama kesintilerle 4.08 geçti cebimizeHayırlısı olsun kime verdiniz
Göksu ve ufak bir düzeltme 4.23 ama kesintilerle 4.08 geçti cebimizeHayırlısı olsun kime verdiniz
Hayırlı olsun çeşit ne idi4.31'den 16 ton verdik bugün hayırlısıyla mazot üre gübre ilaç depolayacağız biraz.
Mazot da 50 kuruş zam varmsi çabuk ça al yoksa buğday 3. 58 düşerGöksu ve ufak bir düzeltme 4.23 ama kesintilerle 4.08 geçti cebimize
dropiaHayırlı olsun çeşit ne idi
1 ton aldım 1 saat önce 2.5 ton üre aldım, tohum paraları da ödendi para uçuyor gidiyor valla.Mazot da 50 kuruş zam varmsi çabuk ça al yoksa buğday 3. 58 düşer
Togum ay çiçeği tohumu mu1 ton aldım 1 saat önce 2.5 ton üre aldım, tohum paraları da ödendi para uçuyor gidiyor valla.
yine alabilmişin hayırlı olsun,1 ton aldım 1 saat önce 2.5 ton üre aldım, tohum paraları da ödendi para uçuyor gidiyor valla.
Şu an ayçiçeği satışı yapmıyorlar bayilerde diye biliyorum. Bu sene ektiğimiz buğdayların tohum parasını vermemiştik onu ödedik. Esperia ektik ama bu sefer. Geçen yıl dropia ekmiştik. Sattığımız ürün de oydu.Togum ay çiçeği tohumu mu
Güldürdün reis ortam sarpa sardı buradan sonrası nolur bilmiyorum ben un 300 olmuş dıye duydumPolatlı ticaret borsasi
Olsun abi inim inim inliyoruz maliyetler altında gübresiz tarla ekmeye başladık neredeyse işin garibi öbür sene verim daha da düşer nolacak bilmiyorumayçiçeğide çok yükseldi geçen hafta 6.700 6.800 civarıydı 40 yağ bugün 7.500 7.600 civarı