Biçim esnasında rutubet oranı kaç geliyor sizin?Ayçiçekte depolama nasıl olur bi keresinde ekinpazarında açık havuzda 5 gün beklettik 23 ton da 650 kilo fire oldu mazot gibi uçuyor
Biçim esnasında rutubet oranı kaç geliyor sizin?Ayçiçekte depolama nasıl olur bi keresinde ekinpazarında açık havuzda 5 gün beklettik 23 ton da 650 kilo fire oldu mazot gibi uçuyor
Biçim esnasında rutubet oranı kaç geliyor sizin?
Rutubet %10 dan %8 e dusse o kadar fire yapar 5 gunde ondan sonra 2 ay daha bekletseydin anca 100 kilo fire verirdi sonra sabit kalirAyçiçekte depolama nasıl olur bi keresinde ekinpazarında açık havuzda 5 gün beklettik 23 ton da 650 kilo fire oldu mazot gibi uçuyor
Başa dönüyoruz hayırlısı bakalımAz önce böyle birşey gördüm belli etkisi olur Ekli dosyayı görüntüle 55048
Döviz artarsa yükselir. Ancak 40 yağ için 4.90 TL çok çok iyi fiyat.Fiyatlar nasıl olur acaba 4900 e dayanmıştı şimdi 4750 gibi 40 yağ oranı 5 lirayı geçer mi?
Geçen haftalar Uzunköprü borsa ortalaması o fiyatlara çıkmıştı sonra birden düşmeye başladı son zamanlarda 40 yağ için tüccardan fabrikadan fiyat alan var mı ?Döviz artarsa yükselir. Ancak 40 yağ için 4.90 TL çok çok iyi fiyat.
Keşke ayçiçeği olsa da fiyat alsak Evren kardeşimGeçen haftalar Uzunköprü borsa ortalaması o fiyatlara çıkmıştı sonra birden düşmeye başladı son zamanlarda 40 yağ için tüccardan fabrikadan fiyat alan var mı ?
Geçen hafta 4.600 verdi dün gelen mesajda 4.550Geçen haftalar Uzunköprü borsa ortalaması o fiyatlara çıkmıştı sonra birden düşmeye başladı son zamanlarda 40 yağ için tüccardan fabrikadan fiyat alan var mı ?
Uzunköprü borsasinda fiyatlarda değişiklik yok.Son fiyatlardan haberdar olan varmı Edirne borsada son satılan 40 yağ 4.200 den gitmiş
Hayırlısı olsun kime sattınızAyçiçeklerini sattım. Perşembe günü gelip aldılar.
31 ton mal. 43,6 yağ oranı. 5250 tl/ton.
%2.2 kesintisi var. Temiz 5120’ye geliyor. 4’tr birini peşin aldım. Kalanı 20 gün sonra.
Sağolun. Gürkan GürHayırlısı olsun kime sattınız