Senin kuru yaş diyeceğin biçim nemin 8 5 arası zaten 8 biçsen nemin sınırda olur yağın tam oturmaz 5 neme yaklaşsan yağ oranın iyi gelir yaş biçip kilo cektirmek yerine bekle 6 nem de yağdan kazan garanti olsun yaş biçim zaten yapamazsın makine tıkanır haksız mıyım?Arkadaşlar ortada Bi kargaşa var kurumadan biçilen ayçiçek mi yani nemli ayçiçek mi ağar basar yoksa kuru ayçiçek mi tecrübesi olan varmı bu konuda
Hocam zaten kaldı ki belli bir nemin üstünde hiç bir yer almıyor baya zahmetli olur kurutması v.s en güzeli biraz daha bekleyip biçmek.Senin kuru yaş diyeceğin biçim nemin 8 5 arası zaten 8 biçsen nemin sınırda olur yağın tam oturmaz 5 neme yaklaşsan yağ oranın iyi gelir yaş biçip kilo cektirmek yerine bekle 6 nem de yağdan kazan garanti olsun yaş biçim zaten yapamazsın makine tıkanır haksız mıyım?
İNŞALLAH ARTAR..TEMENNİMİZ 5 LERİ GEÇMESİ...ÇÜNKÜ BARİ YENİ SENE ÇUKUROVADA AÇILIŞ FİYATI 5 DEN AŞAĞI OLMASIN Kİ, DİĞER BÖLGELER 7 LERE KADAR ÇIKSIN.....Bugün Corum Borsasinda aycicek 4300 tl ye kadar cikti daha artarmi bu fiyat ne dersiniz
Hayırlı olsun dostum45.95 yağ oranı 4TL ye verdik çok şükür
Bereketli olsunÇekirdek biçimine başladık 130 veren yerde var 200 verende bakalım ortalamamız ne olucak.Ekli dosyayı görüntüle 52225
Bereketli olsun baßkanÇekirdek biçimine başladık 130 veren yerde var 200 verende bakalım ortalamamız ne olucak.Ekli dosyayı görüntüle 52225
Çok sağol, bu yıl aycicekten yana şanslıyız çok şükür.Hayırlı olsun dostum
Bereketli olsun, verimler nasildı?45.95 yağ oranı 4TL ye verdik çok şükür
Ortalama 250 kg, Allah'a çok şükürler olsun.Bereketli olsun, verimler nasildı?
Maşallah dostum çok güzel verim fiyatta güzel Allah güzel günlerde yemeyi nasip etsinOrtalama
Ortalama 250 kg, Allah'a çok şükürler olsun.
Eyvallah, çok teşekkür ederim toprağımMaşallah dostum çok güzel verim fiyatta güzel Allah güzel günlerde yemeyi nasip etsin
Valla çok iyi fiyat bizim alaca hala 3700 lerde. 4ü bulsun anında satarım valla.Burda yağ oranı ölçülmez,
Bu akşam üstü itibariyle 4050 TL ton oldu ,
Açıkçası korktum hesabımı hemen kestirdim emanetteydi , çok güzel fiyat Allah bereket versin, ciksada üzülmem artik