Gecen yıl ağustos sonu diye hatırlıyorum yanlış olmasın 1 hafta şaşabilir 7.5 ton ayçiçeğim vardı. 2,45 ten sattık. Emeklere yazık. En az yüzde 25 artış bekliyordum açıkçası.Edirne borsasında bugün 45 yağ oranı 2,51 TL ye satılmış. Edirne borsası Uzunköprü Borsasına göre bir tık daha yüksek gibi.
Gecen yıl ağustos sonu diye hatırlıyorum yanlış olmasın 1 hafta şaşabilir 7.5 ton ayçiçeğim vardı. 2,45 ten sattık. Emeklere yazık. En az yüzde 25 artış bekliyordum açıkçası.
Umit kardes yanlis hatirlamisim ama simdi tekrar kontrol ettim,bu konunun 41.sayfasinda agustos 2018 gibi tarihlerde 2.6 li ve 2.7 li fiyatlar verilmis ilgili kurumlardan ve hatta bazi arkadaşlar 2019 subati icin 3.1 li fiyatlari dillendirmisler...Ne hazin...,2019 subati bile mazi oldu ve 6 ay sonra verilen fiyat bir yil oncesinin gerisinde....Şubat ayında 41.5 yağlı 2310’a sattım
Ya acikladilarda,adanali 2.25 ten mali verdi,tuccar topladi bitti...2500 açıkladılar !!
AYNEN OYLE OLDU KAZANAN KAYBEDEN HİÇ DEĞİŞMEDİ..ÇÜNKÜ BİRİLERİ KAYBEDECEK Kİ BİRİLERİ KAZANSIN..YOKSA BU KAPİTALİST DÜZEN NASIL DÖNER...Ya acikladilarda,adanali 2.25 ten mali verdi,tuccar topladi bitti...
Şubat ayında 41.5 yağlı 2310’a sattım
7https://www.tarimdunyasi.net/2019/08/08/pakdemirliden-bir-ilk-devletin-almayacagi-ayciceginin-fiyatini-acikladi/AYNEN OYLE OLDU KAZANAN KAYBEDEN HİÇ DEĞİŞMEDİ..ÇÜNKÜ BİRİLERİ KAYBEDECEK Kİ BİRİLERİ KAZANSIN..YOKSA BU KAPİTALİST DÜZEN NASIL DÖNER...
İnşallah daha da yükselecek topragim verimler le ilgili bilgin var mı aşağı yukarı kaç kg biciliyorEdirne Ticaret Borsası
www.online.etb.org.tr
Edirne borsasında bugun 49 yag orani 2.70 tl ye satıldı.
Uzunkopru borsası bugün 40 yag 2.44 tl seviyesinde
Merhaba toprağım, maalesef pek bilgim yok. bızım çevrede henüz biçim başlamadı.İnşallah daha da yükselecek topragim verimler le ilgili bilgin var mı aşağı yukarı kaç kg biciliyor
Ben en kötü yerlwri biçtim (çok otluydu 180 ortalama 41 yağ yaptım pioner 6462
Piyasa bitti abi misira başladı herkesPiyasa yükseliyor, Dün itibarıyla 2.33 ten vermisler ayçiçekleri ni...
imamogluna dogru daha bicilmeyen yerler var mahmut kardesim...Piyasa bitti abi misira başladı herkes