Rakamını temiz fiyat mı?
Temiz değil 50 kesinti var 2275 temiz geldi
Rakamını temiz fiyat mı?
Benimde duruyor kararsızım o yüzden sordum teşekkür ederimTemiz değil 50 kesinti var 2275 temiz geldi
Benimde duruyor kararsızım o yüzden sordum teşekkür ederim
Yapacak birşey yok hayırlısı diyelimBende kararsızdım korktum da açıkçası
Köpek güzelmiş , kangallik var galibaverdim çiçeği 41 buçuk 1325
Köpek güzelmiş , kangallik var galiba
Köpek hastasıyım , maalesef şehirde bize bile yeterli alan yok.Kangal kırması istersen verebilirim [emoji846]
Fark; 0,03 tl/kg mi? yani 3 kuruşmu?
Daha yükselir mi bilemem seçim sonrası artacak diyenler var.Şunu hatırlatmak isterim.1 Nisan pazartesi destekleme dosyası teslimi için son gün.O zamanada bir şey kalmadı.Ayçiçek fiyatları borsada yükselişte daha yükselir mi?
Dolar malesef yukarı doğru gittikçe girdiler de yükselecek üretimlerimizde inşallah aynı oranda yükselir 1 ay içinde doların tl ye karşı develuve olması bekleniyor bu oranda az değil %100 150 seviyeleri konuşuluyor inşallah çok fazla problem olmadan geçer bu kriz Allah sonumuzu hayır etsinBugün de fiyatlar yüksek.
Ülkemizde öngörü yapmak çok zor. Ne zaman neyin degisecegi hiç belli olmuyor.
Çeltik fiyatları da artıyor ancak bu zamanda kimde kaldı çeltik?
Bu 1 Nisan şakası galiba
Seçim ertesi kimse borsaya gitmek istememis, 1 kişi hariç
Gidipte gerçekten 29 yağ oranını 2270 e verdiyse çok şanslıymış
İnşallah öyle olur daha beklemeye devam ediyoruz gözümüz 2.500de ama o fiyatı görmicek gibi duruyor. Cumaâya doğru fabrikalardan fiyat almaya başlıcam fiyatlar değişmiş olcak mı bakalımEpey sansliymis.
Siz ne yaptınız, beklemeye devam mi?
Bir iki güne piyasa belli olur gibi.
Celtikte piyasa yukarı doğru, umarım ayçiçekte fiyatlar yukseklir.
İnşallah öyle olur daha beklemeye devam ediyoruz gözümüz 2.500de ama o fiyatı görmicek gibi duruyor. Cumaââ¬â¢ya doğru fabrikalardan fiyat almaya başlıcam fiyatlar değişmiş olcak mı bakalım