Güncel Ayçiçek Fiyatları

Bence bu artış dolardaki kıpırdanma yüzünden. Yoksa zaten adamlar 0 gümrük vergisi ile istediği zaman dışardan mal getiriyo ki.

3 hafta önce lüleburgaz yeni bahar yağ fabrikasına %47.10 yağ çicegi 2375 den teslim ettim.
Nisan ayında fiyatlar tavan yapacak.ama faturadan faydalanama ma durumundan dolayı satmak zorunda kaldık.
Kısaca zarar ettim.
2018 Ekim ayinin son haftasi köyümdeki tüccar ile gorusmüstum.2018 aralık net 2500 den odeme yaparim demisti keske anlassaymisim.aralik ayından mart ayına kadar 4 aylık getirisi olurdu.tecrube böyle bişey.

3 hafta önce lüleburgaz yeni bahar yağ fabrikasına %47.10 yağ çicegi 2375 den teslim ettim.
Nisan ayında fiyatlar tavan yapacak.ama faturadan faydalanama ma durumundan dolayı satmak zorunda kaldık.
Kısaca zarar ettim.
2018 Ekim ayinin son haftasi köyümdeki tüccar ile gorusmüstum.2018 aralık net 2500 den odeme yaparim demisti keske anlassaymisim.aralik ayından mart ayına kadar 4 aylık getirisi olurdu.tecrube böyle bişey.

İskender abi keşke birazdaha bekleseymişsin ama herşey kısmet hayırlı olsun ama nisan nasıl geçecek acaba gerçekten [emoji848]

e6849d4e8d32a15fdefd9c5ffc631ef4.jpg
verdim çiçeği 41 buçuk 1325
Nereye verdiniz acaba? Fabrika? Tüccar?