Ben Ankara dayım. Yeğenim Çankırı'dan telefon etti abi ucuz buldum alıyım mı diye ben de aldım. Markasını bilmiyorum ama sıfır. Öğrenince söylerim. Holderin üstünde tarkent yazıyor. Fırfır ı bilmiyorum.
Çankırı'dan mi aldınız. Hangi firma
Ben Ankara dayım. Yeğenim Çankırı'dan telefon etti abi ucuz buldum alıyım mı diye ben de aldım. Markasını bilmiyorum ama sıfır. Öğrenince söylerim. Holderin üstünde tarkent yazıyor. Fırfır ı bilmiyorum.
Bende gençlerde var abi işe yaramadığı için değiştiriyorum zatenİlker bey,Fiyatlar harbi ucuşa geçmiş
Bende hms 850 lik aldım gecen bahar daha kullanmak nsp olmadı ama tavsiye ederim hms güzel.
Yer yakın olsa bende gençler 800 lik çift pervane pistonlu 2014 model var ,uygun fiyatada verirdim
Hocam adam iade etmek isterken bayii de karşılaşmış. şahıstan almış, adam hiç kullanmamış. Muhtemelen çiftçiliği bıraktı. Ben de tam bilmiyorum.Çankırı'dan mi aldınız. Hangi firma
DÖNMEZLER Mİ? AGRO ES mi?
Gubre de dusuk maliyet denk atim isteniyorsa malkara yapim gungor marka tek gecerim tabiki isin mercedesi gaspardo ama tarlayi uzmeyen malzeme denk atar biraz toz yapar ama yıllardir denk atmadigi olmadi gonulde gaspardo amazon varda para yok
Türkay kaç litre fiyati, tek disk mi?Göngörün biraz eski modelleri iyiymiş yeni modelleri yerli şanzımanmış. Ben güngör alacaktım fiyatta anlaşamadm türkay aldım gayet memnunum