EN SON BİR HAFTA ÖNCE 3 LİRA ÜRE .2700 4*15....1800 AS....3600 DAP.....2100 CAN....2900 13-24-12 İDİ.....Hani herkes nerede ? Ateş çabuk söndü ellehem Bu arada gübre fiyatları ne durumda. %46 Üre özellikle
EN SON BİR HAFTA ÖNCE 3 LİRA ÜRE .2700 4*15....1800 AS....3600 DAP.....2100 CAN....2900 13-24-12 İDİ.....Hani herkes nerede ? Ateş çabuk söndü ellehem Bu arada gübre fiyatları ne durumda. %46 Üre özellikle
DÜZELTIYORUM AZ ÖNCE TEKRARDAN SORDUM..DAP 4200... ÜRE 3300 ...4#15 İSE 2800 OLMUŞ. ALLAH BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN SEBEP OLANLARI..EN SON BİR HAFTA ÖNCE 3 LİRA ÜRE .2700 4*15....1800 AS....3600 DAP.....2100 CAN....2900 13-24-12 İDİ.....
Gubre fiyatlari televizyonda alt yazi olarak gececekmis artik borsa gibiDÜZELTIYORUM AZ ÖNCE TEKRARDAN SORDUM..DAP 4200... ÜRE 3300 ...4#15 İSE 2800 OLMUŞ. ALLAH BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN SEBEP OLANLARI..
DAP 4200 mü olmuş o nedir ya arkadaşlar bu wallece isimli arkadaş da mı forumu bıraktı o abi güzel paylaşım felan yapardı Bulgaristan'daki abi de gitmişDÜZELTIYORUM AZ ÖNCE TEKRARDAN SORDUM..DAP 4200... ÜRE 3300 ...4#15 İSE 2800 OLMUŞ. ALLAH BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN SEBEP OLANLARI..
3 5 yeni yetme motor cekistirmeye siyaset yapmaya gelmis site yonetimide canak tuttu gercek ciftciler birakti guzel paylasimlar oluyordu.DAP 4200 mü olmuş o nedir ya arkadaşlar bu wallece isimli arkadaş da mı forumu bıraktı o abi güzel paylaşım felan yapardı Bulgaristan'daki abi de gitmiş
Site yönetimi de ıyıce şaştı napacaksa daha bu formda traktör lafı yıne az dönuyor millet traktörle kafayı yemiş3 5 yeni yetme motor cekistirmeye siyaset yapmaya gelmis site yonetimide canak tuttu gercek ciftciler birakti guzel paylasimlar oluyordu.
Dolar euro altın fiyatlarından sonra dap as an üre 20.20 iyi olurdu aslında aklımız gübre fiyatlarında kalmazdıGubre fiyatlari televizyonda alt yazi olarak gececekmis artik borsa gibi
Wallace konuyu acıyor pimi çekip bombayı bırakıyo sonra araki bulasınDAP 4200 mü olmuş o nedir ya arkadaşlar bu wallece isimli arkadaş da mı forumu bıraktı o abi güzel paylaşım felan yapardı Bulgaristan'daki abi de gitmiş
Yok o abi takip ederdi demekki ayrılanlardanmış o abiyi seviyordum benDolar euro altın fiyatlarından sonra dap as an üre 20.20 iyi olurdu aslında aklımız gübre fiyatlarında kalmazdı
Wallace konuyu acıyor pimi çekip bombayı bırakıyo sonra araki bulasın
Patates sogan fiyatları yukselmesin aman ha sonumuz kötü olur sonra. Gübre fiyatı istediği kadar artsin tarimin bu ülkede değeri yok hiçkimse sesini çıkarmıyor tarım bakani desen koltuğunda oturup maaşını almaktan başka bişey bilmiyor, ah bir sahaya gelsede rezil olsalar ama nerede..GÜBRE FİYATLARI SON HIZLA YÜKSELMEYE DEVAM EDİYOR ARKADAŞLAR...SONU YOK GALİBA...
Gelsede agam pasam diye karsilanir. Ciftcinin zarar ettigini onlarda biliyor hem enflasyonu dusurmek hem alim gucu dusen halki ucuz gidaya ulastirmak icin ciftciyi feda ediyorlar. Bir kac yil sonra iki uc kati fiyata isteselerde bulamayacaklar.Patates sogan fiyatları yukselmesin aman ha sonumuz kötü olur sonra. Gübre fiyatı istediği kadar artsin tarimin bu ülkede değeri yok hiçkimse sesini çıkarmıyor tarım bakani desen koltuğunda oturup maaşını almaktan başka bişey bilmiyor, ah bir sahaya gelsede rezil olsalar ama nerede..
canı gecen hafta 1930a almıştım,adamlar ne para kazanıyor arkadas şuna bakEN SON BİR HAFTA ÖNCE 3 LİRA ÜRE .2700 4*15....1800 AS....3600 DAP.....2100 CAN....2900 13-24-12 İDİ.....