12 Eylül’de senin dedeni yatağından kaldırıp götürmediler benim dedemi her belediye başkanı gibi götürdüler mahkum ettiler bunları senden öğrenecek değilim @darende44
12 eylül zulmünü aranızda yaşayan benim. Ahirette hakkımı alacağım.12 Eylül’de senin dedeni yatağından kaldırıp götürmediler benim dedemi her belediye başkanı gibi götürdüler mahkum ettiler bunları senden öğrenecek değilim @darende44
Kardeşim biraz işine bak biz demeyle ne kastedilgini anlayacağın zaman anlarsin12 Eylül’de senin dedeni yatağından kaldırıp götürmediler benim dedemi her belediye başkanı gibi götürdüler mahkum ettiler bunları senden öğrenecek değilim
Doğru dedin gübre fiyatlarını düşürmeyenleri destekleyenler utansın napalımYapacağımız burada en iyi yöntem le en iyi verim nasıl alınır bu ileri gider anca gübre fiyatın düşmez .
Ben gübre için destek vermiyorum tarım girdisine kalırsa benim mahsulün yarısından çoğu gidiyoKardeşim biraz işine bak biz demeyle ne kastedilgini anlayacağın zaman anlarsin
Doğru dedin gübre fiyatlarını düşürmeyenleri destekleyenler utansın napalım
Hepimiz kendi içimizde çelişiyoruz beBen gübre için destek vermiyorum tarım girdisine kalırsa benim mahsulün yarısından çoğu gidiyo
Hani ben sana karisamazdim ya sende bana karışamaz sın
Yok ersen sen zaten mızikçısin doner arkani gidersin,emreyle huseyin iyi kanka olurKonu çizgisinde kalmanızı rica ediyorum. Ayrıca ortam germek isteyen fitneciler görüyorum. İllaki birisini konuya çağırmak istiyorsanız etiket yerine bir kaç kelam yazın ki amacınız anlaşılmasın. Son günlerde gerçekten çiftçi klübü değil savaş klübü görüyorum. Böyle devam edilecekse birileri birini gazlayıp kendidini tatmin edecekse kalın sağlıcakla. Daha da bir çok kişi gibi sadece dalaşmaları izler geçerim.
Yok başkan mevzu şu ki sende bende neremizi yırtarsak yırtalım düzen değişmeyeceği için, a da gelse c de gelse başa yine rant yine rant. Filler sevişçek çimler ezilcek. Eğitim seviyemiz,kültürümüz değişmediği sürece bu köhne düzen böyle sürüp gidecek. Neden avrupada ki çiftçiler mutlu! Hangi siyasi parti biz çiftçilere o huzur ve hayatı verebilir! Kimse kusura bakmasın öyle bir siyasi otarite 1938 de çöktü. Dahada geri gelmez.Y
Yok ersen sen zaten mızikçısin doner arkani gidersin,emreyle huseyin iyi kanka olur
Belirliyelim ben uyarim ,gubre fiyatlari cok artti tveetten kolay ne var.Herkes twitterda arkadaş listesine çağrı yapsın retweet yapıp paylaşsınlar. Ortak bir metin belirleyelim.