Bence trakkulup olarak bir metin yazılmalı değişik platform larda Facebook Instagram YouTube gibi yerlerde paylaşım yapılabilir yönetim den arkadaşlar da bu konuya yorum yazarsa daha verimli olur bence
Bence trakkulup olarak bir metin yazılmalı değişik platform larda Facebook Instagram YouTube gibi yerlerde paylaşım yapılabilir yönetim den arkadaşlar da bu konuya yorum yazarsa daha verimli olur bence
Yönetim başına birşey gelir diye çekiniyorsa buraya yazsın lütfen biz de bilelim kendi aramızda belirleyelim.
başına bişey gelmiceğini herkes biliyor eylem yapmak suç değil ayrıca eylem bile değil yaptığımız hashtag açıcaz sadece sesimiz duyurcazYönetim başına birşey gelir diye çekiniyorsa buraya yazsın lütfen biz de bilelim kendi aramızda belirleyelim.
@TrakKulüpArkadaşlar Mustafa beye ulaşmak gerek.
Forumun eski uyeleri ulaşır belki.
Arkadaşım daha 15 günlük üyesin böyle bir ileti yazman hoş değil kınıyorum seni.Yönetim uyuyo acaba diyorum bu yönetim başımızdakilerin .... acaba diye aklımda deli sorular
Sende akil var mıki ,kavgada söylenmez ayip.Yönetim uyuyo acaba diyorum bu yönetim başımızdakilerin .........acaba diye aklımda deli sorular
Boyle sey yazilmaz, ayiptir. Yonetim bazen uyarsa bile ki pek de hosuma gitmez, bu sekilde yazmak ayiptir.Yönetim uyuyo acaba diyorum bu yönetim başımızdakilerin .......... acaba diye aklımda deli sorular