gübre çuvalı

Ynt: gübre çuvalı

Arslanlar 5070 link=topic=79661.msg944607#msg944607 date=1418193051' Alıntı:
Fıtık veya kişinin sağlık problemi yoksa 50 kilo yerinde hatta bazen insan sınırlarını zorlamak için iki torba taşımalı diye düşünüyorum dengeszilik yapmama suretiyle bönye yem cuvalında ortalama 75 80 kilo ile calışınca 50 kilo abartılacak bi ağırlık diyil.. Öyle bel fıtığı falan da demiyin dengesiz calışılmadığı ani hareket edilmediği sürece hiç bişey olmaz hatta sabah yeni işe başlarken tam ısınmadan kendini zorlamamak gerek diye düşünüyorum :) hepimiz köylü kişileriz organik organik tereyağla sabah kahvaltısı yapın eve mutfak yağlarını almayın tam yerinde beslenip o beslenmenin hakını vermek gerekir diye düşünüyorum :)
Bizde 80-100 kg taşırdık bir zamanlar senin gibi,
Zaman gelecek sende yazacaksın;
Gübre çuvalları 25 kg. ma düşse ne olur ? diye,
Bizim gibi :)

nailyetek link=topic=79661.msg944671#msg944671 date=1418214261' Alıntı:
Bizde 80-100 kg taşırdık bir zamanlar senin gibi,
Zaman gelecek sende yazacaksın;
Gübre çuvalları 25 kg. ma düşse ne olur ? diye,
Bizim gibi :)
şüphem yok abi zamana gerek yok bi sağlık problemi oldu mu 25 kiloyu bırak 10 kiloda cıksın diyebilirim :) 25 kilonun olmasına bi sözüm yok sadece ağırlığı kast ettim 25 kilo razla diyil diye yanlız olması veya olmamasına bi lafım yok bu sene 25 kiloluk sertifikalı tohum almıştık cok uğraştırdı bizi aynı tohumda 50 kiloluk yoktu mesala benim demek istediğim bu her iki ağırlıktada olsun duruma ihtiyaç göre alırız artık :)

Tumosan66 link=topic=79661.msg944724#msg944724 date=1418225799' Alıntı:
Yilmaz bu sinir niye [emoji1]
Birak isteyen 10kg lik istesin, isteyen 500kg lik [emoji1]

Yok be Özkan. Ne siniri :)

Yukarıda mesajlarda bahsettim zaten. Karşı değilim. Aksine savunuyorum.

Lakin isteyenin istediğini alabilmesi için istenilen opsiyonların olması lazım önce. Şu an ne 25 ver ne 250. Keşke hepsi olsa.

sebazios link=topic=79661.msg944760#msg944760 date=1418229055' Alıntı:
Yok be Özkan. Ne siniri :)

Yukarıda mesajlarda bahsettim zaten. Karşı değilim. Aksine savunuyorum.

Lakin isteyenin istediğini alabilmesi için istenilen opsiyonların olması lazım önce. Şu an ne 25 ver ne 250. Keşke hepsi olsa.
Toplu olarak bi basvuru yapmamiz gerekli belkide..
Dilekce, mail ne gerekiyorsa ben hepsine varim.. Talep cogalirsa belki ikna edebiliriz firmalari.. Yillik 25 ton gubre kullaniyoruz bugday ve aycekirdeklerine.. Bu kucuk cuval sorunu en cok benim canimi acitiyo :)

evet insan biraz cılız ise sıkıntı oluyor ben bile iri yarı iken bazen bozuyor yorgun olduğun zaman geçen pederle buğdayları ekerken 120 dekar yer tek başıma hem gübreleri hem tohumları hepsi tepemden geçti ben doldurdum babam serpti makina ile ondan sonra bir hafta korse ile gezdim 50 kg az değil aramızda kendisi 50 kg olmayıp da 50 kg çuvalı kaldıranlar var. Geçen 3 ton demir sülfat aldım 25 er kg lık valla hiç yormadı hepsini hem römorka hemde römorktan depoya tek başıma elleçledim 25 kg olduğundan koymadı bile

arkadaşlar maillerinizi arkadaşların verdiği linklere veya gübretaş ve toros gübrenin iletişim bölümünden fabrika veya genel müdürlüklere mutlaka atın okuyupta bırakmayın. sosyal medyanın gücünü bide biz kullanalımda yaptıralım şu 25kg lık çuval işini ıuy*u-*

Banada pazar günü mail atmışlardı.

6586cdfb07bc24af6c84055d5560d23e.jpg

Yusuf abiylede dün aynı maili atmışlar.Aynı istekten çok oluncada detaylı cevap verme gereksinimi duymuşlar bence.Birlik olmanın gücü sanırım.

663bcbf00f0fb49216a0ecc305958327.jpg

çok teşekkürler arkadaşlar bu iş olucak galiba yeterki biz isteyelim istemeyede devam edelim bu sene olmaz belki ama seneye olur ama inşallah olur........

Bir cok avrupa ulkesinde isci sagligini dusunulerek 25 kg den fazla paketleme yasaktir zaten.Un seker cimento cuvala tenekeye akliniza ne gelirse 25 kgden fazlasi PAKETLENEMEZ bizde ne zaman uygulanir allah bilir.