Erkunt Yeni Modeli ile Gümbür gümbür geliyor Maxima da Kimmiş :D :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ynt: Erkunt Yeni Modeli ile Gümbür gümbür geliyor Maxima da Kimmiş :D :D

tumosan ilk çıktığında 780 lik fiat ların aynısıydı ve şimdide genel yapı 780 e benziyor

tümosanların arızası bitip tükenecek gibi değilki tüosanlar her yerde ama motorları ya açılmış yada bölünmüş halde zuha-*-s iç-*-* zuha-*-s zuha-*-s

başlara belasın tümosan yerli malı yurdun malı herkesin başına dert olmalı

Hakan TOKSOY link=topic=63763.msg719010#msg719010 date=1363369897' Alıntı:
Sizlerden özür dileyerek;
Bu amaçsız yazışmalardan vaz geçilmesi dileğiyle.

özüre gerek yok kızada bilirsin hiç önemli değil....
ben bana kzıldığı için değil hakaret edildiği için uğraşıyom adam demiş erkuntcular rüzgara karşı işiyor diyo ne anlama geldiğini sen düşün

ne demek rüzgara karşı işiyor mantıklımı yav her yerde tümosan bölünmeleri arızaları kim işiyormuş rüzgara karşı leviyeyi 4. vitesde geri çakince traktör bölünüyorsa o zaman leviye koymasınlar leviyeli traktör yaptık diye çiftciyi kandırıpda sonra bölününcede 4 . vitesde bölünür denirmi yav
rüzgara karşı işeyenler ortada

şerefli1 link=topic=63763.msg718977#msg718977 date=1363368563' Alıntı:
tümosanların arızası bitip tükenecek gibi değilki tüosanlar her yerde ama motorları ya açılmış yada bölünmüş halde zuha-*-s iç-*-*

başlara belasın tümosan yerli malı yurdun malı herkesin başına dert olmalı
1990 ların tümosanı normal erkuntlar o yaşlara gelsin bakalım

Hakan TOKSOY link=topic=63763.msg719010#msg719010 date=1363369897' Alıntı:
Sizlerden özür dileyerek;
Bu amaçsız yazışmalardan vaz geçilmesi dileğiyle.
Size katılıyorum...
En kısa zamanda konu kilitlenip, gereken yapılacaktır.

hacımemiş link=topic=63763.msg719028#msg719028 date=1363370458' Alıntı:
1990 ların tümosanı normal erkuntlar o yaşlara gelsin bakalım

kardeş sıkıntı erkunt yada tümosan değil ikiside umrumda değil ben kendi malıma bakarım ama arkadaşın birisinin bize kadar ettiği hakaret insanı üzüyo Türkiye 10 binden falza erkunt kullanan var belki o kadar insana ne hakkı var hakaret ediyor o hakaret eden kişi kesin tümosan bayisiki o kadar ağır ithamlarda bulunuyo bunca kullanıcıya yoksa hepsi aynı eskiyince arızaları olacaktır erkuntta motor açılanı yokmu sanki bir sürü hemde isitiyorsan erkuntunda kötü yanlarını yazarım 2011 de hepsini yazdım bütün sıkıntılarını yazdım erinmez bidaha yazarım

ha şunuda bellirteyim ilerideki alacağım traktör erkunt olmayacak bunuda bellirteyim erkunt ne zaman kaliteli bi motor üretir o zaman belki yoksa şu durumda kesinlikle bir delikte iki kez aynı yılana sokulma niyetim yok erkuntlar bölünmüyorsada arızalarıda bitmiyor

yetkili bir arkadaştan allah rızası için .bu konuyu bi incelemsini rica ediyorum.
konuyu acan arkadaş actığı günden bu yana siteye girmemiş.
ortalık kel alinin bağrına dönmüş.
sırf bu tür konuları gördükce siteden soğuyorum .bu ne ya.

tümosan 8095 link=topic=63763.msg719058#msg719058 date=1363371364' Alıntı:
yetkili bir arkadaştan allah rızası için .bu konuyu bi incelemsini rica ediyorum.
konuyu acan arkadaş actığı günden bu yana siteye girmemiş.
ortalık kel alinin bağrına dönmüş.
sırf bu tür konuları gördükce siteden soğuyorum .bu ne ya.
Hacı,vurcam kiliti de, ya sabır çekiyorum.:)

54_lift_o_matic link=topic=63763.msg719051#msg719051 date=1363371192' Alıntı:
erkuntun eksıklıklerı neler hazır konusu acılmısken :S

kardeş alıpda kullanmadıkça göremezsin o eksikleri şöyle bi servisi zengin edecenki göresin eksikleri neler...
neyse ben bi kaçını yazayım

1:elektrik aksamı tırışkadan mırışka
2:arka hidrolik kolları güçlü ama sık sık anlamsız arızalar yapabiliyor ve sağından solundan yağ gelebiliyor.
3:boğulma başlı başına bir sorun zaten.
4:şimdilik aklıma fazla bişe gelmiyo bir köye gidip 200 300 dekar yer süreyim geldiğimde baya bişeler yazacam merak etmeyin aynı sorunları fabrikayada şikayet var sitesinede yazacam merak etmeyin biz parayı sudan süpürmüyoz bir çuval para ver yeni motor al servisden çıkmasın o kadar kolay değil....gerekirse başbakanlığa kadarda yazacam.....
zeynep erkunt diyorki piyasada bilmem kaç tane eski model hurda sayılacak tratör var bunların toplanılması lazım bilmem ney diyor neymiş eski traktörlerin arızaları milli serveti tamir süreside iş kaybına neden oluyormuş kimi kandırıyolar kendilerinin veya başka yerlilerin arızaları sanki bitiyorda zaman kayıbına yol açmıyorda

hiç olamasın eski tratörlerin yedek parçası her yerde dolu bunların yedek parçasınıda bulamıyozki daha ucuza yaptıralım en büyük sıkıntısıda erkuntların yedek parçası yok

tümosan.newholland ve masseylerin yedek parçası hiç olması zibil gibi

ha şunuda diyim elazığdaki erkunt bayisi ayda yılda bi tane satıyormuş...
diyarbakırda 50 tane satılmış şimdiye kadar newholland 250 tane satılmış...
bunu bana diyarbakır erkunt bayisi söylemişti....
elazığda çok kötülemişler bayi hiç satamıyormuş...

demekki her markada sorun olabilir bir birimizi kırmayalım onlar paralarımızı cebe indiriken bir birimize düşmeyelim arada bir bayilerin yorumlarıyla gaza gelmeyelim bize hakaret etmelerine izin vermeyelim

şerefli1 link=topic=63763.msg719086#msg719086 date=1363372133' Alıntı:
kardeş alıpda kullanmadıkça göremezsin o eksikleri şöyle bi servisi zengin edecenki göresin eksikleri neler...

2:arka hidrolik kolları güçlü ama sık sık anlamsız arızalar yapabiliyor ve sağından solundan yağ gelebiliyor.
4:şimdilik aklıma fazla bişe gelmiyo bir köye gidip 200 300 dekar yer süreyim geldiğimde baya bişeler yazacam merak etmeyin aynı sorunları fabrikayada şikayet var sitesinede yazacam merak etmeyin biz parayı sudan süpürmüyoz bir çuval para ver yeni motor al servisden çıkmasın o kadar kolay değil....gerekirse başbakanlığa kadarda yazacam.....
zeynep erkunt diyorki piyasada bilmem kaç tane eski model hurda sayılacak tratör var bunların toplanılması lazım bilmem ney diyor neymiş eski traktörlerin arızaları milli serveti tamir süreside iş kaybına neden oluyormuş kimi kandırıyolar kendilerinin veya başka yerlilerin arızaları sanki bitiyorda zaman kayıbına yol açmıyorda

hiç olamasın eski tratörlerin yedek parçası her yerde dolu bunların yedek parçasınıda bulamıyozki daha ucuza yaptıralım en büyük sıkıntısıda erkuntların yedek parçası yok

Teşekkur ederım dığer uyeler gıbı olmayıp objektıf oldugun ıcın sıtenın boyle uyelere ıhtıyacı var .Olabılır her motorda bı eksıklık var suan Fend i getırın onunda eksıgı olduguna emınım fakat bazı uyeler benım traktorumun surası cok kotu ama burasıda cok ıyı dıyebılmelı fakat burdakıler orasıda kotu değil burasıda super en ıyı benım traktorum modunda. Lutfen bu huyumuzdan vazgecelım...

54_lift_o_matic link=topic=63763.msg719100#msg719100 date=1363372777' Alıntı:
Teşekkur ederım dığer uyeler gıbı olmayıp objektıf oldugun ıcın sıtenın boyle uyelere ıhtıyacı var .Olabılır her motorda bı eksıklık var suan Fend i getırın onunda eksıgı olduguna emınım fakat bazı uyeler benım traktorumun surası cok kotu ama burasıda cok ıyı dıyebılmelı fakat burdakıler orasıda kotu değil burasıda super en ıyı benım traktorum modunda. Lutfen bu huyumuzdan vazgecelım...

benim şahsen tek kızdığım markaya değil şahıslara yüklenilmesi bence birlik olup markalara yüklenmek olsa daha iyi olur...

alın buda fendt,fendt bölünüyorsa erkunt öte dursun erkunt kim oluyor veya başka marka kim oluyor

şerefli1 link=topic=63763.msg719112#msg719112 date=1363373104' Alıntı:
benim şahsen tek kızdığım markaya değil şahıslara yüklenilmesi bence birlik olup markalara yüklenmek olsa daha iyi olur...

alın buda fendt,fendt bölünüyorsa erkunt öte dursun erkunt kim oluyor veya başka marka kim oluyor

Aynen sonuna kadar katılıyorum bız erkuntun olsun tumosanın olsun nh nın olsun eksıklerını soylemessek 'BENIM MOTORUM EN İYİ DÜŞÜNCESINI GÜDERSEK ' bu adamlar bıze aynı motorları farklı kaportalarda yıne satıcak bızım dememız gereken sunun surası eksık sunun burası fazla vs vs derken hem fırmalar kendını gelıstırır hem bız eksıklıklerden kurtulmus yenı traktorlere bınmıs oluruz tşkler saygılar.

şerefli1 link=topic=63763.msg719086#msg719086 date=1363372133' Alıntı:

ok-*-s
seviyorum şerefli kadeşimi delikanlı arkadaş herkes böyle olsa keşke benim üzüldüğüm konu başlığı baştan küfür edilmiş saten tümoculara

54_lift_o_matic link=topic=63763.msg719142#msg719142 date=1363374359' Alıntı:
Aynen sonuna kadar katılıyorum bız erkuntun olsun tumosanın olsun nh nın olsun eksıklerını soylemessek 'BENIM MOTORUM EN İYİ DÜŞÜNCESINI GÜDERSEK ' bu adamlar bıze aynı motorları farklı kaportalarda yıne satıcak bızım dememız gereken sunun surası eksık sunun burası fazla vs vs derken hem fırmalar kendını gelıstırır hem bız eksıklıklerden kurtulmus yenı traktorlere bınmıs oluruz tşkler saygılar.

bende teşekür ederim kardeşim arada bir yazıyoz ama yinede insanlar marka rekabeti yapmaktan kendilerini alıkoyamıyor bence konu başlığından zaten bu konu buralara geldi maximayı yapanda insan sonuçta oradada bir sürü emektar kardeşimiz ekmek yiyior maximayı uzaydan üretip getirmiyorlar....
erkuntta yeni model çıkarsın tümosanda çıkarsın newhollandda çıkarsın hatta bir zamanlar batan uzelde fabrikası açılsın 2 3 bin kişi işe alınsın onlarda ailelerine bir ekmek götürsün sıcak bir çorba içsinler ki bizde o rekabetten dolayı hem biraz daha ucuz hemde daha kaliteli ve özenilmiş traktörlere binelim...

hacımemiş link=topic=63763.msg719154#msg719154 date=1363374817' Alıntı:
ok-*-s
seviyorum şerefli kadeşimi delikanlı arkadaş herkes böyle olsa keşke benim üzüldüğüm konu başlığı baştan küfür edilmiş saten tümoculara
eyvallah abi bir birimize kırıcı olmayalım gerisi kolay sonuçta markaların eksiklerini yazmak onların kalitesini arttırır...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...