Erkunt Yeni Modeli ile Gümbür gümbür geliyor Maxima da Kimmiş :D :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ynt: Erkunt Yeni Modeli ile Gümbür gümbür geliyor Maxima da Kimmiş :D :D

54_lift_o_matic link=topic=63763.msg718323#msg718323 date=1363277666' Alıntı:
Sonuna kadar katılıyorum.
Bilader senin bu erkunta neden bu kadar garezin var anlamış değilim.Türkiyende üretilen bir traktörü karalıyosun yazık sana

isyankar55 link=topic=63763.msg718334#msg718334 date=1363278953' Alıntı:
Bilader senin bu erkunta neden bu kadar garezin var anlamış değilim.Türkiyende üretilen bir traktörü karalıyosun yazık sana
yukarda neler yazmışlar görmüyomun emanet gibi duruyomuş bilmem ne insanın kafası kızıyor adam haklı

isyankar55 link=topic=63763.msg718334#msg718334 date=1363278953' Alıntı:

Sadece Hacımmemiş abıme katıldıgımı belırttım ayrıca garezım falan yok fakat 10 tane erkunt kullnıcısıyla konustuysam 10 nuda cekısınden sorun yasadıklarını belırttı bılmıyorum şanzımanından mı kaynaklanıyor agırlıgından mı fakat 10 tumosan kullanıcısıyla konustuysam da onlar da tumosanın Cekısının gayet super oldugunu belirtti sonuc bu benım erkunta bı garezım falanda yok fakat erkunt cekmıyor bunu cok kısıden duydum Ama hızının cok hızlı oldugu da kesın

54_lift_o_matic link=topic=63763.msg718369#msg718369 date=1363282591' Alıntı:
Sadece Hacımmemiş abıme katıldıgımı belırttım ayrıca garezım falan yok fakat 10 tane erkunt kullnıcısıyla konustuysam 10 nuda cekısınden sorun yasadıklarını belırttı bılmıyorum şanzımanından mı kaynaklanıyor agırlıgından mı fakat 10 tumosan kullanıcısıyla konustuysam da onlar da tumosanın Cekısının gayet super oldugunu belirtti sonuc bu benım erkunta bı garezım falanda yok fakat erkunt cekmıyor bunu cok kısıden duydum Ama hızının cok hızlı oldugu da kesın
Hiç alakası yok bende erkunt kullanıyorum ve yakıtından da çekişinde de gayet memnunum ve çevremdeki erkunt kullanıcıları da aynı görüşte forumdaki erkunt kullanıcı arkadaşlardan da bir şikayet görmedim bayadır bu forumda takılıyorum geçen senin paylaştığın bir videoda da yine erkuntu karalıyodun hayır karalayınca eline ne geçiyo olan senin milletine olur o fabrikanın sahibi türk senin gurur duyman lazım ülkemizde traktör üretiliyo neden türkiyede üretilmesin dünyaca ünlü markalar hep yabancı devletlerde neden türkiyede üretilmiş bir traktör yada araba ünlü bir marka olmasın köstek yerine destek olman lazım

54_lift_o_matic link=topic=63763.msg718369#msg718369 date=1363282591' Alıntı:

75hp erkunta 5li 14 no pulluk takıp köküne kadar batırırsan tabi çekmez.

Arkadaslar Tumosan Maxima diye Bir Traktor Serisi cikartamaz Nedeni ise Prenses Maxima 30 nisanda Hollanda Kraliyet Tahtini annesinden Devralacak olan Prens Willem Alexander in Esidir ve bildigim kadariyla Maxima ismi her turlu ticari faaliyete karsi tescilli ve koruma altindadir. Madem Yerliyiz Turk Traktoruyuz diyorlar Adam gibi Bir Turkce isim bulsunlar Bu konuda Erkuntu tebrik ediyorum tum modellerinin ismi Turkce

isyankar55 link=topic=63763.msg718383#msg718383 date=1363283582' Alıntı:
Hiç alakası yok bende erkunt kullanıyorum ve yakıtından da çekişinde de gayet memnunum ve çevremdeki erkunt kullanıcıları da aynı görüşte forumdaki erkunt kullanıcı arkadaşlardan da bir şikayet görmedim bayadır bu forumda takılıyorum geçen senin paylaştığın bir videoda da yine erkuntu karalıyodun hayır karalayınca eline ne geçiyo olan senin milletine olur o fabrikanın sahibi türk senin gurur duyman lazım ülkemizde traktör üretiliyo neden türkiyede üretilmesin dünyaca ünlü markalar hep yabancı devletlerde neden türkiyede üretilmiş bir traktör yada araba ünlü bir marka olmasın köstek yerine destek olman lazım
tümosan türk deilmi niye ona saygı duyulmuyor

isyankar55 link=topic=63763.msg718383#msg718383 date=1363283582' Alıntı:

Öle bi amacım yok .. erkuntun meyvecı serılerı cok hosuma gıdıyor alabılırz de fakat tumosanında bahce serısı gercekten super. gonul ısterkı ıkısınıde alalım fakat erkunt mu tumosana mı karara veremedık bn sıtede deıl real yasamda erkunt kullanıcılarının goruslerını aldım hepsı cekıslerden yanı yuktekı cekısınden sıkayetcıydı bayır gormesın hemen bayılıo demıstı Turkıyenın Yerlı traktor uretmesıne nıye karsı oalyım tam destegım fakat erkunt yerli değil sadece tasarımı yerli ...

Erkunt Kullanıcılarının Dıkkatıne

Dip Not ! : Erkunta bı dusmanlıgım yok sıtede bazı sahıslar boyle algılayarak benı dusman bellemısler Erkunta Bı kastım YOKKKKK !! Ben sadece sitelerde gordugum vıdeoları sizinde gormenız için paylasırım o kadar..

tt6054c link=topic=63763.msg718399#msg718399 date=1363284558' Alıntı:
tümosan türk deilmi niye ona saygı duyulmuyor

anlamıyomsun adam açıklamasını yapmış.maxima yabancı bir kelime Türk malı bir üründeki işi ne?

tt6054c link=topic=63763.msg718325#msg718325 date=1363277917' Alıntı:
yeni nh yide sollayacakmı ben söliyim hiç sanmıyorum ıh-*-s bu arada erkuntun hızına yetişmek her yiğidin harcıdır. nh hiç ses çıkarmadan konya tarım fuarına 140 hp lik motor yapmış
:D aynen
yaw arkadaşlar yanlış anlamayın ama erkuntun ne zaman eksik bi tarafını söylesek nerdeyse herkez şu tepkiyi veriyor
sen Türkiye ' de üretilen kendi yerli malını kötülemeye utanmıyor musun gibi buna benzer laflar ediliyor
nh da tumosanda ve bazı diğer markalarda yerli üretim değil mi siz onları kötülerken bişey olmuyorda erkunt kötülendiği zman mı oluyor
bi bunu anlamıyorum :) :)

54_lift_o_matic link=topic=63763.msg718400#msg718400 date=1363284607' Alıntı:
Öle bi amacım yok .. erkuntun meyvecı serılerı cok hosuma gıdıyor alabılırz de fakat tumosanında bahce serısı gercekten super. gonul ısterkı ıkısınıde alalım fakat erkunt mu tumosana mı karara veremedık bn sıtede deıl real yasamda erkunt kullanıcılarının goruslerını aldım hepsı cekıslerden yanı yuktekı cekısınden sıkayetcıydı bayır gormesın hemen bayılıo demıstı Turkıyenın Yerlı traktor uretmesıne nıye karsı oalyım tam destegım fakat erkunt yerli değil sadece tasarımı yerli ...

Erkunt Kullanıcılarının Dıkkatıne

Dip Not ! : Erkunta bı dusmanlıgım yok sıtede bazı sahıslar boyle algılayarak benı dusman bellemısler Erkunta Bı kastım YOKKKKK !! Ben sadece sitelerde gordugum vıdeoları sizinde gormenız için paylasırım o kadar..
Bak bilader erkunt traktör satmasa bile parça satarak yoluna devam edebilir.Ayrıca deutz motor biloklarını erkunt üretecek bir çok traktör firmasının dökümü erkutn traktör a..ş den geçiyor.Ayrıca rampada bayılmasının sebebi ağırlıgından ötürüdür.Ona bakarsan bizim komşu geçen sene 2012 model sıfır td90d aldı balya makinesine taktı 300 saatte motor kuyruk milini kilitledi servise götürdü arkayı açtılar yaptılar düzen almadı hasat sezonu bitirdi sinirlendi balya makinesini sattı.

Daha adı bile belirlenmemiş yeni erkunt Üretimi hala yapılamayan MAXİMA ya karşı...... bu konu çok ses getirir aly-*-s

arkadaşlar bu ne tartışma bir arada olsanız bir birinize gireceksiniz. tümoda yapsın erkuntda neholland da yapılsında TÜRKİeeYE yapsın
kusura bakmayında ben traktörde bu marka işini aynı eskiden sağcı solcu olaylarına benzetiyorum tümo olsa ne olcak erkunt olsa ne olcak
evet doğru tümosan özellik bakımından diğer traktörlere göre kısıtlı. ama çoğu kişiden de duyuyorum tümo nun çiftide bi başka oluyor dıyorlar.
tümosan da biraz daha teknolojik çalışmalar yapsa bence de daha ıyıolur.

cesur631 link=topic=63763.msg718411#msg718411 date=1363285242' Alıntı:
:D aynen
yaw arkadaşlar yanlış anlamayın ama erkuntun ne zaman eksik bi tarafını söylesek nerdeyse herkez şu tepkiyi veriyor
sen Türkiye ' de üretilen kendi yerli malını kötülemeye utanmıyor musun gibi buna benzer laflar ediliyor
nh da tumosanda ve bazı diğer markalarda yerli üretim değil mi siz onları kötülerken bişey olmuyorda erkunt kötülendiği zman mı oluyor
bi bunu anlamıyorum :) :)

katılıyorum..

isyankar55 link=topic=63763.msg718414#msg718414 date=1363285381' Alıntı:
Bak bilader erkunt traktör satmasa bile parça satarak yoluna devam edebilir.Ayrıca deutz motor biloklarını erkunt üretecek bir çok traktör firmasının dökümü erkutn traktör a..ş den geçiyor.Ayrıca rampada bayılmasının sebebi ağırlıgından ötürüdür.Ona bakarsan bizim komşu geçen sene 2012 model sıfır td90d aldı balya makinesine taktı 300 saatte motor kuyruk milini kilitledi servise götürdü arkayı açtılar yaptılar düzen almadı hasat sezonu bitirdi sinirlendi balya makinesini sattı.

:Ona bakarsan Tumosanda yıllarca FİAT gibi dunya devı bır buyuk sırkete motor uretti tumosan kotu mu yanı herkes bişiler uretsın Turkıye gelıssın Erkkuntta uretsın Tumosanda ben sadece Erkunt ile Tumosan Karsılastırıldıgında Tumosanın cekısının Cok ustun bı vazıyette erkuntu gecebılcegını Ama Erkuntta Tumosanı hızda yerden yere vurabılcegını soylemek ısterım kısacası dogruları :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...