Erkunt ve gelmeyen tRaktörlerii.

Ynt: Erkunt ve gelmeyen tRaktörlerii.

Evet bencede git o bayiye biraz söv. Acaba gelecek motor tier 2 mi yoksa tier 3 mü. Buna dikkat et. O kadar beklemişken Tier 3 al.

Benim duyduğum kadarıyla erkunt perkins ile 6000 motor üzerinden anlaşmış satış patlayınca da motoru tedarik edememiş benzer sorun tumosanın bazı bayilerinde de var onunki de cok satış yapmış olmasından yetişmiyormuş konya fuarında bir bayi 52 traktor sattım bu sezon hatta adamların 26-27 tane de ikinci el traktorlerini aldım onları da satmış bulundum millete yüzüm kalmadı demişti

Bende şaşkınim adamlarda pek bi sorun yok. Sorun erkuntta adamlara motor vermeyince bize nasıl versinler. Fabrikayı arayıp soruyoruz ne zmn gelecek diye ama Bugün msj attım yarın bayinin sahibiyle grsp fabrikayı arayıp bi sovecem.gerekirse vazgeccez. Ne yapayım bu zmna kadar lazım değildi ama artık makinaya lazım.

:D Semih aga fabrikayı arayacan sizin bölgenin satış müdürüyle konuşacan. Bizde Vectrayı alırken 3 ay bekledik ha bugün ha yarın derken babam aradı şovrumu başladı saydırmaya beyfendi yarın gelin arabınızı alın dedi :D bayilerde satış nerde fazlaysa oraya yolluyo fabrika

berat06 link=topic=41176.msg368557#msg368557 date=1301396473' Alıntı:
efe sen erkuntun dusmanısın bellı her erkuntun paylasımlarında muhakkak asalayıcı ve kotuser bı yorumların var bılmeden neyı neye kotuluyorsun
İşini yapmayan babam olsa düşmanım kimsenin kimseye zarar ettirme hakkı yok hem parasını al hem şu gün bu gün de...Koyunlaşmayalım

SmhGwz link=topic=41176.msg368531#msg368531 date=1301392401' Alıntı:
Mrb..
eed erkunt ailesi 10 şubatta sözde sizden traktör aldık o gun bugundur gelmedi daha da gelmiyormuş herhal.. 10 şuabbat 2 haftaya gelecekti. sonra 10 martta kaldı sonra 25 martta derken şimdide 15 nisana... siz adamla dalgamı geçiyorsunuz kardeşim bazı bayileriniz şakır şakır motor satarken hatta göktaşlar 10.000. traktörü sattık diye gazetelerde boyboy resimleri çıkarken Bize motor gelmiyor..Bizim sipariş verdiğimizde motorları üretmek için 100 eleman aldık diyordunuz 25 uretim 35 e çıktı diyordunuz 2000 sipariş var diyordunuz ne bitmez siparişmiş arkadaş en son bizmi verdik bu siparişi nerede kaldı bizim motor.. işler başlıyor mısırı, karpuzu , yoncası vs bunların makinaları için aldık bu motoru işi yapamadıktan sonra gelmesine gerek yok..Daha gelmeden sorun yaşayarak böyle oluyorsa geldikten sonrasını düşenemiyoruz hayırlısı bakalım..
erkuntta attııgım aynı msjı burayada yazdım..

senin traktörü yeni elemanlar yapıyorsa neyin nereye takılacağını bulmaya çalışıyorlardı. daha iyi işte temelli 2012 model almış olursun..

SmhGwz link=topic=41176.msg368689#msg368689 date=1301413002' Alıntı:
Bende şaşkınim adamlarda pek bi sorun yok. Sorun erkuntta adamlara motor vermeyince bize nasıl versinler. Fabrikayı arayıp soruyoruz ne zmn gelecek diye ama Bugün msj attım yarın bayinin sahibiyle grsp fabrikayı arayıp bi sovecem.gerekirse vazgeccez. Ne yapayım bu zmna kadar lazım değildi ama artık makinaya lazım.
kardeş her bayinin belli kredisi var ona görede traktör dağıtımı yapılıyor ve bu işlemler çok farklı şekillerde gerçekleşiyor mesela fabrika bayiye diyor şukadar traktör sat bende sana şöle böle yardımcı olayım diyor..yani fabrikada suç yok suç sizin bayide :D demekki işine özen göstermiyo yada kredisinden fazla satış yapıp yetiştiremiyor :D cuma günü fabrikaya gittim tırlar sıraya girmişti devamlı sevkiyat var :D su gibi satıyo valla maşallah ;D

anayurtlu 3105d link=topic=41176.msg368810#msg368810 date=1301421579' Alıntı:
kardeş her bayinin belli kredisi var ona görede traktör dağıtımı yapılıyor ve bu işlemler çok farklı şekillerde gerçekleşiyor mesela fabrika bayiye diyor şukadar traktör sat bende sana şöle böle yardımcı olayım diyor..yani fabrikada suç yok suç sizin bayide :D demekki işine özen göstermiyo yada kredisinden fazla satış yapıp yetiştiremiyor :D cuma günü fabrikaya gittim tırlar sıraya girmişti devamlı sevkiyat var :D su gibi satıyo valla maşallah ;D
Valla hac ' ca yazılır gibi 1 - 2 sene önceden sıraya girmek lazım Erkunt için..Yakında kura falan çektirirlerse şaşırmayın..:)
Böyle giderse yok satarken, biz alana kadar yok olup gidecek.. Acaba diyorum bizim Önder buraya hissedar falanmı oldu..:)

djzeus link=topic=41176.msg368600#msg368600 date=1301404456' Alıntı:
hayırlısı olsun başka marka düşünmedinmi yerli üretiliyor hemen gelmesi lazım biz bile ithal jd aldık yurt dışından gelmesi bu kadar uzun sürmedi bize...
yurt dışından kart vb.. gönderiyor arkadaşlarım en fazla 1 hafta da geliyor ben burdan gönderiyorum en az 15 günde alıyorlar.. bizde var demekki bir ayarsızlık :S

nailyetek link=topic=41176.msg368816#msg368816 date=1301422362' Alıntı:
Valla hac ' ca yazılır gibi 1 - 2 sene önceden sıraya girmek lazım Erkunt için..Yakında kura falan çektirirlerse şaşırmayın..:)
Böyle giderse yok satarken, biz alana kadar yok olup gidecek.. Acaba diyorum bizim Önder buraya hissedar falanmı oldu..:)
;D önderin öyle bişey yapacağını sanmıyorum nail abi adam elini attığını kurutuyo ;D ;D erkunt cayırcayır motor satıyo :D

anayurtlu 3105d link=topic=41176.msg368810#msg368810 date=1301421579' Alıntı:

iyi olur; nerede hareket orada bereket demişler. erkunt 6 yılda 10.000 nciyi üretmiş.NH geçen yıl 29,000 sattı.piyasada sadece erkunt olsa yıllarca sıra beklenecek.1970-80 li yıllarda olduğu gibi.

anayurtlu 3105d link=topic=41176.msg368825#msg368825 date=1301422905' Alıntı:
;D önderin öyle bişey yapacağını sanmıyorum nail abi adam elini attığını kurutuyo ;D ;D erkunt cayırcayır motor satıyo :D
Bir zamanlar Önder de satıyodu beyaw, sıra falan da yoktu. Para peşin kırmızı MF..:D

nailyetek link=topic=41176.msg368831#msg368831 date=1301423319' Alıntı:
Bir zamanlar Önder de satıyodu beyaw, sıra falan da yoktu. Para peşin kırmızı MF..:D
biz 105in siparişini verdik semihin dediği gibi motor 1ay oldu gelmedi millete aldık diyodum kimse inanmıyodu :D arkadaşlar ben okuldayken arayıp kandırıyolardı la sizin motor geldi die ;D meğer önderin kötü zamanlarıymıştı :D ama sonunda geldi.. ben okuldaydım motor kamyonla ilçeye geldi dersten kaçtım :D kamyona bindim yolu tarif ettim ne günlerdi bee sonra massey battı ;D uzele devam oda batarsa başkent var tafe var hindular var arka sağlam nail abiii korkma :)))

Ağır Abi link=topic=41176.msg368884#msg368884 date=1301425890' Alıntı:
Gelin fenot alalım ne sıra beklemek var ne kura ne kayıt imzayı at eve bin gel ;D ;D

anlş-*s anlş-*s
harbiden bu bizim aklımıza neden gelmedi. yarın gidip birtane alalım.kredi kartına taksit yaparlar heralde....... güçç*-* güçç*-* güçç*-* güçç*-* güçç*-*