Erkunt ve gelmeyen tRaktörlerii.

Ynt: Erkunt ve gelmeyen tRaktörlerii.

senol_84 link=topic=41176.msg368734#msg368734 date=1301416865' Alıntı:
kardeş çanakkalenin neresindensin
bayramiçliyim
yeniceli petrolculerden aldık..
adamlar kamyon tır fln ikinci el işi nakliye petrol vs bi suru iş yapıyorlarki traktömrdede sıkıntı olucagını sanmıyorum yarın bayıye gidip grşcem bakalım neyin nesiymiş yoksa alşmam motor fln gider başka marka alırım artık zorla motormu alıcaz .. at-*-* erkunt byle yaparak kendini zedeliyor walla o zmn yazık.. slk-*-s

TT 55 link=topic=41176.msg368886#msg368886 date=1301426051' Alıntı:
anlş-*s anlş-*s
harbiden bu bizim aklımıza neden gelmedi. yarın gidip birtane alalım.kredi kartına taksit yaparlar heralde....... güçç*-* güçç*-* güçç*-* güçç*-* güçç*-*
bi 5 bin lik bide 2 bin + ikisininde 2 şer bin nakit avansları war herhal fentte yeter kredi kartları ;D ;D ;D şety*-* şety*-*

SmhGwz link=topic=41176.msg368894#msg368894 date=1301426452' Alıntı:
bi 5 bin lik bide 2 bin + ikisininde 2 şer bin nakit avansları war herhal fentte yeter kredi kartları ;D ;D ;D şety*-* şety*-*

alıcaz.yarın ola hayrola.fendt 960.
10 kredi kartı feda olsun. yedek çeki demiri ve patoz kasnağı vermezlerse hır çıkar.döviz leasing yaparız.o daha avantajlı.

kıllık değilmi.birşeyleri bahane edip paçayı kurtarmazsak traktör üstümüzde kalır.kimbilir kaç para meret.ödeye ödeye bitermi. ben dünyaya borç ödemeye değil yaşamaya geldim.

TT 55 link=topic=41176.msg368914#msg368914 date=1301427564' Alıntı:
kıllık değilmi.birşeyleri bahane edip paçayı kurtarmazsak traktör üstümüzde kalır.kimbilir kaç para meret.ödeye ödeye bitermi. ben dünyaya borç ödemeye değil yaşamaya geldim.
tabi abi öde öde bitmez onlamı ugrascan biz tam iş biterken vazgeçtik deriz dönuveriz zorla değilya :D :D ;D ;D

TT 55 link=topic=41176.msg368903#msg368903 date=1301427012' Alıntı:
alıcaz.yarın ola hayrola.fendt 960.
10 kredi kartı feda olsun. yedek çeki demiri ve patoz kasnağı vermezlerse hır çıkar.döviz leasing yaparız.o daha avantajlı.
Patoz kasnağı çift olsun, şimdi onda ön pto da vardır.. neme lazım full+full olmalı, satarken bahane olmasın , kasnak tek falan..:)

nailyetek link=topic=41176.msg369034#msg369034 date=1301434866' Alıntı:
Patoz kasnağı çift olsun, şimdi onda ön pto da vardır.. neme lazım full+full olmalı, satarken bahane olmasın , kasnak tek falan..:)

kabin istemiyorum.güvenlik çerçeceli fendt 960 vardır heralde.buzdolabı,kahve makinesi,wc,5 hava yastığı.uydu ağlantılı tv,kablosuz internet,navigasyon cihazı,hareket halinde şöförün uyuduğunu anlayıp uyandıran sitem istyorum. kabine gerek yok. 10 numara yağ yakmazsa almam.

TT 55 link=topic=41176.msg369121#msg369121 date=1301467924' Alıntı:
kabin istemiyorum.güvenlik çerçeceli fendt 960 vardır heralde.buzdolabı,kahve makinesi,wc,5 hava yastığı.uydu ağlantılı tv,kablosuz internet,navigasyon cihazı,hareket halinde şöförün uyuduğunu anlayıp uyandıran sitem istyorum. kabine gerek yok. 10 numara yağ yakmazsa almam.
valla bence şöför uyuduğunda uyandırmayan sistem olursa daha iyi olur

TT 55 link=topic=41176.msg369121#msg369121 date=1301467924' Alıntı:

Ali bunların hiçbirine gerek yok...sana bi mars modeli gider...pilotsuz, tam otomatik uydu kontrollu.... ;D

Niko5 link=topic=41176.msg369128#msg369128 date=1301469361' Alıntı:
Ali bunların hiçbirine gerek yok...sana bi mars modeli gider...pilotsuz, tam otomatik uydu kontrollu.... ;D

bizim köyün uyanıkları.kontrolden çıkmış bir traktör tarlada döneliyor diye durdurmaya çalışırlar.kazma kürekle müdahale ederler.bir kaçı ezilir.

SmhGwz link=topic=41176.msg368891#msg368891 date=1301426281' Alıntı:
bayramiçliyim
yeniceli petrolculerden aldık..
adamlar kamyon tır fln ikinci el işi nakliye petrol vs bi suru iş yapıyorlarki traktömrdede sıkıntı olucagını sanmıyorum yarın bayıye gidip grşcem bakalım neyin nesiymiş yoksa alşmam motor fln gider başka marka alırım artık zorla motormu alıcaz .. at-*-* erkunt byle yaparak kendini zedeliyor walla o zmn yazık.. slk-*-s

kalafat a uzak mı senin köy

kardeş para ödedin mi hiçi traktör e

senol_84 link=topic=41176.msg369518#msg369518 date=1301512676' Alıntı:
kalafat a uzak mı senin köy

kardeş para ödedin mi hiçi traktör e
şenol abi orası .kaleye yakın benle biraz arası war 80 km 100 km fln wardır..

bayile ve fabrika sorumlusuyla grştürk işte bugun bayının hiç sucu yok adamlara motor göndermiyorlar çok mahcubuz diyorlar.. fabrikada motorun montaj ve motorun toplamasında sıkıntı war diyor 70 liklerde bekleme war fln diyor işte en yakın zamanda gönderceklermiş..

şimdi bizim burdaki ilçede ben yada 2 -3 kişi daha wardır alan ben bu kadar beklersem yada ben motor aldım diyorum nasıl motor diyor erkunt diyorum ne zaman şubatta ee nisan oldu nasıl olum almanmı diyor yok ankarada uretiyorlar diyorum hadi len dalga geçme diyor ve daha neler neler yaşıyoruz.. bayininde erkuntunda marka olarak değeri dusuyor şimdi böyle sorun olunca bence geçerli bi politika izleyim ürünlerini satması lazım .. napalım bekleyyecegiz.. cidd*-*-*

TT 55 link=topic=41176.msg369219#msg369219 date=1301484055' Alıntı:
bizim köyün uyanıkları.kontrolden çıkmış bir traktör tarlada döneliyor diye durdurmaya çalışırlar.kazma kürekle müdahale ederler.bir kaçı ezilir.
zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s

SmhGwz link=' Alıntı:
şimdi bizim burdaki ilçede ben yada 2 -3 kişi daha wardır alan ben bu kadar beklersem yada ben motor aldım diyorum nasıl motor diyor erkunt diyorum ne zaman şubatta ee nisan oldu nasıl olum almanmı diyor yok ankarada uretiyorlar diyorum hadi len dalga geçme diyor ve daha neler neler yaşıyoruz.. bayininde erkuntunda marka olarak değeri dusuyor şimdi böyle sorun olunca bence geçerli bi politika izleyim ürünlerini satması lazım .. napalım bekleyyecegiz.. cidd*-*-*

Semih kardeş acele etme,sabret biraz, gelir elbet. zaten şimdiye kadar elindeki motor ile işini görüydun dimi yaa.. hem vardır bunda da bi hayır.
Bi komşum nh yazıldı o da 2 aydır hala bekliyo... ıh-*-s