Erkunt ve gelmeyen tRaktörlerii.

Ynt: Erkunt ve gelmeyen tRaktörlerii.

şu anda sadece traktörde değil tır dan otomobile kadar bütün otomotiv sektöründe var bu sıra olayı...3 ay önce mercedesin 1840 axora 6-7 ay sıra verdiğini biliyorum...bayi olarak teslim edemediğimiz traktörler var ve almak için sıra beklemekte olduğum otomobil var.... markaların talebin yoğun olduğu modellerinde bu tür sıkıntı var...o yüzden biraz sabırlı olacağız mecburen...

efeee09 link=topic=41176.msg368549#msg368549 date=1301393885' Alıntı:
Arkadaşım mesaj atsan görmemiş gibi davranırlar ara fabrikayı biraz söv şöyle rahatlat kendini.Bu saatten sonra traktör gelecek diyecekler hemen işe sokmayın açılsın işlerin bitince dolaşırsın artık bi işe yaramaz traktörü napacaksın...
bizde aldık erkunt hala gelmedi..dün mesaj attım fabrıkaya gormezden gelmediler hemen aramşlar..euro 3 motora gecıyolarmış bu yuzden üretim yapılmıyomuş bizim traktorde euro 3 geşecekmiş...satş sorunlusu aramış hemen..2 -3 haftaya gelırmiş ..hayırlısı arık )))

emretoy310 link=topic=41176.msg370294#msg370294 date=1301646285' Alıntı:
bizde aldık erkunt hala gelmedi..dün mesaj attım fabrıkaya gormezden gelmediler hemen aramşlar..euro 3 motora gecıyolarmış bu yuzden üretim yapılmıyomuş bizim traktorde euro 3 geşecekmiş...satş sorunlusu aramış hemen..2 -3 haftaya gelırmiş ..hayırlısı arık )))
Bi ben değilmişim bekleyen demekki :D işte bekliyruz sabırla..

bugün eskısehır bayisi ile konustum bu konuyu 2010 satıslarından hedeflenın uzerınde satıs yapıldıgı ıcın stocktada traktor kalmamıs birde ihraclar olunca bu bekleyiş sıkıntısı ortaya cıkmıs bayidede hıc erkunt kalmamıs sıfır vede ıkıncı el bu gun bursa uzerınden gelen ıkıncı el bır erkuntaa afyonda dırek satılmıs Anlıyacagınız suan ıkıncı eli bile hızlı...gunluk uretım 30 adetmiş haftada 2 tane gelıyor oda dırek satılıyor bu ara dedi...Sıfır alanların traktorlerıde yakında gelir