Erkunt Servet Sorun LÜTFEN BAKIN

Ynt: Erkunt Servet Sorun LÜTFEN BAKIN

anayurtlu 3105d link=topic=40522.msg358537#msg358537 date=1299945630' Alıntı:
traktör sincandamı bi görüşüp test edelim bizimkide boğuluyorda okadar değil kardeş :)

pazartesi servıs gelcek olmassa ben sızle ırtıbarata gecerım

berat06 link=topic=40522.msg358542#msg358542 date=1299945797' Alıntı:
2 den 3 e atarkende oluyo

kardeşim senin motorunun frenleri sıkılıdır elfrenini kontrol ettir fren ayarlarını gevset traktör muhtemene her an fren tutuyor yok öle bişey ben 2 yıl kullandım böle bi sorun yok.. traktör yavaslamaz vites degişirken traktörünün aşırı bogulmasıda bundan olsa gerek frenler traktörü sıkıyor olmalı anladıgım kadarıyla fren sisteminde bi ayarsızlık veya problem vardır..

işte ceya023 kardes baktırcaz artık servıse sızdende bılgı alıyorumkı servıste goz onunde bulundurıyım dedıklerınızı

bencede frenlerle alakalı bişeydir ben de bikere elfrenini çekili unutup gitmiştim aynı oluyor debriyaja basınca traktör duruyordu bide boğuluyordu aynı senin dediğin gibi sonra bi baktım elfreni çekili ;D ;D ;D kesin frenle alaklı bişeydir çünkü başka bişeyin traktörü durduracağını sanmıyorum zaten dediğin gibi sağ tekerin freni tutuyorsa frenlerde bişey vardır .

garip bir durum.benim motoru bende sıfır aldım.ilk aldığımızda falan çekisi tam yerinde değildi,zaten sıfır motorda böle olurmuş,motorla saat yapınca motor açıldı,şuanda tam bir canavar.başak.

erkuntlar havalı fren degilmi ne alakası olur frenle bayır aşagı durması normal mf 266 tümo 7070 hattat a70 4x4 kullandım hepsi bayır aşagı yavaş iniyor frene basıyon gibi ama vites atarken durdugunu hiç görmedim inşallah çözülür

ceksparow-1986 link=topic=40522.msg358571#msg358571 date=1299947829' Alıntı:
erkuntlar havalı fren degilmi ne alakası olur frenle bayır aşagı durması normal mf 266 tümo 7070 hattat a70 4x4 kullandım hepsi bayır aşagı yavaş iniyor frene basıyon gibi ama vites atarken durdugunu hiç görmedim inşallah çözülür
motorların tonajı çok olduğundan öle oluyo.ahhh mf135 ahhh bayır aşşa gidişini özledim.

bizde yeni kasa 2 tane var bi sorun yok ama daha once td 65 de motor gaz yemedi sorun ise mazot filtresi tıkanmış ondan filtrelere baktırın birde el freninin aynısından çift çeker kolu kuyruk mili kolu yanlışlıkla el frenini çekiyo olmayasınız birazcık? muhtemelen frenlerde bi arıza vardır cunku birisi tutmuyor diyorsun servisi ilgilenir sıkıntını çözer sanırım

bi sorun çıkmaz inş. benimde frenler sıkıyordu debriaja bastımı traktör durma noktasına geliyordu 17 saatte alıştı şimdi okadar yok canını sıkma servis gelir bakar büyük bir ihtimal frendir

Arkadaşlım sorun balatalarında yada SEN el frenını çekik unutmus olmayasın bir bak ıstenrsen :):D

belli ki frenler çok sıkı.fren pedalının bağlı olduğu demir çubuklar vardır.o çubuklarda yivli ayar vidaları vardır.o kaskılar çok gerginse fren pedalı devamlı hafif basık gibi durur.traktör çekmez.onları biraz gevşet.yada fren pedalının pimlerini çıkarıp dene.bir yere çarpmamamak için de el frenini kullan.değişiklik olmadıysa.aynı şekilde el freninin teli çok gergin dir.teli söküp dene.yine olmazsa biryerlerde frenin ayar vidası vardır.onu gevşet.traktrde sorun yok senin sorunun frenlerle...

EL FRENİ YERİNE DİĞER KOLALARIMI İNDİRDİN YOKSA EL FRENİ TELİ BUZ TUTMUŞTA OLABİLİR

biraz fazla abartıyorsunuz beyenmediysen geri verirsin olur biter eve getirdiğinde bu sorun yokmuyduda 2-3 gün sonra çıktı valla traktörlerimin ikisindede bi problem yok hem denemeden teslim al

Bencede ilk gün yoktuda sımdımı çıktı sorun kardes gece el frenını çektıysen yapışmıs donmu olabılı :)

bence de problem frenlerde.... arkadaşlar ben erkuntun en küçüğünü kullanıyorum benim motorda ilk zamanlar bayır aşşa boşa alınca gitmiyordu ama şimdi uçuyo ve ben motor 25 saatteyken çiftlere başladığımda seri 1 le sürüyordum şimdi motorum 450 saatte yine seri 1 le sürüyorum motorun az saatte olması bence çekişini etkilemiyor sadece yakıtını etkiliyor

anayurtlu link=topic=40522.msg358523#msg358523 date=1299944534' Alıntı:
hemen duruyosa sorun vardır benim demek istediğim tek çekerler gibi hızlı gitmez boşa attığında. gaz yemiyosa motoru tutan bişey vardır şanzumandan veya büyük ihtimal frendendir. İnş sorun çözülür geçmiş olsun
traktörün fren s,steminde bi sıkıntı var muhtemelen çözülür inşallah ama nasıl ısınırsınız geri onu bilmem