Erkunt Servet Sorun LÜTFEN BAKIN

Ynt: Erkunt Servet Sorun LÜTFEN BAKIN

Kul yapısı sonuçta garantili makine sorun çözülür difransiyelde yada fren grubunda sorun vardır servis onu canavar gibi yapar merak etmeyin hayırlı olsun allah kaza bela vermesin ok-*-s

motorların tonajı çok olduğundan öle oluyo.ahhh mf135 ahhh bayır aşşa gidişini özledim.
tonajlı motor daha iyi iner aşağı ağırlığıla alakası yok durmasının arkadaşlarda demiş frenlerle alakalı bi sorun
bizim L 95 inde sıkıyordu frenleri orjinal fren yağını kullanmadığımız için yapıyormuş sonradan öğrendik kendi yağını kullanınca sorun olmadı :)

aldık artık napalım yarın gelcek servıs cozulur ıns cozulmesse verıcez gerı artık

t06 link=topic=40522.msg359029#msg359029 date=1300010095' Alıntı:
aldık artık napalım yarın gelcek servıs cozulur ıns cozulmesse verıcez gerı artık
kafanı yorma nazar değmiştir,bende bir ay önce same tiger aldım frene basıp ayağını çektikten sonra bayağı bir ses geliyordu, servise söyledim ,sana öyle geliyordur dedi ama en sonunda patlak verdi acayip bir ses gelmeye başladı ,söktüler frenleri hata varmış yeni taktılar ,şu an için iyi,yani bence nazar değmiştir,yorma kafana garantisi var yapsınlar işleri ne.

Eren ASLAN link=topic=40522.msg359039#msg359039 date=1300011857' Alıntı:
alınan mal geri verilmaz hiç bi firma bunu yapma anca tamirat yapar sonra sana verr gene

KArdesım o zaman sattıgı traktorun arkasında duracak pazartesı fabrıkadan ve servısten gelıp bakacaklar ne yapcam bunu ben bole gaza sonuna kadar basıon hıc ıslemıor bıle

ykptrkn link=topic=40522.msg359047#msg359047 date=1300013408' Alıntı:
kafanı yorma nazar değmiştir,bende bir ay önce same tiger aldım frene basıp ayağını çektikten sonra bayağı bir ses geliyordu, servise söyledim ,sana öyle geliyordur dedi ama en sonunda patlak verdi acayip bir ses gelmeye başladı ,söktüler frenleri hata varmış yeni taktılar ,şu an için iyi,yani bence nazar değmiştir,yorma kafana garantisi var yapsınlar işleri ne.

saol kardesım bencede deydı heralde cunku sıncanda gelen gecen herkes cok begenısını kazadı herkes ınceledı yaparlar ıns

berat06 link=topic=40522.msg359718#msg359718 date=1300053445' Alıntı:
KArdesım o zaman sattıgı traktorun arkasında duracak pazartesı fabrıkadan ve servısten gelıp bakacaklar ne yapcam bunu ben bole gaza sonuna kadar basıon hıc ıslemıor bıle

kardeşim sen kafanı boşuna yoruyosun senin traktöründe teknik bir sorun var merak etme düzelir.. fabrikayı ara hatta bizaat şikayette bulun servis geçikirse v.s. erkunt sattıgı mala sahip çıkar... ben yıllarca kullandım. gerekirse herseyini yeniler komple sorun yaşatmaz.. frenlerinde sorun olmalı senin..

evet servis ilgilenmedimi drek fab ara servisi öttürüyorlar eskisigibi degil artık firmalar tam ilgileniyor yeterki garntin olsun

okadar km yolda fren olsa koku yapması lazım 26 km hep frenli gittiğini düşünürsek. ama akla da başka bişey gelmiyor belki defransiyalde bi sıkışma olabilir rulman kayması vs sonuçta yeni bi traktör en kötü bayiye verirsin anahtarlarını tüketici olarak bazı haklarımız var unutmayalım

anayurtlu 3105d link=topic=40522.msg358970#msg358970 date=1299969190' Alıntı:
la gardaşlık ver gitsin alma motor neyi değil yaa ..

demir yığınımı 20 yaşındaki birisi öğretecek bize traktörleri sen gitte okuluna devam et çiftçilkmiş traktörmüş boşver

murat_saribas link=topic=40522.msg359805#msg359805 date=1300082979' Alıntı:
demir yığınımı 20 yaşındaki birisi öğretecek bize traktörleri sen gitte okuluna devam et çiftçilkmiş traktörmüş boşver

murat abı bıraz agır olmamıs mı ? herseyı yas olarak degerlendırmesen daha ıyı olur ... bende okuyorum ama cıftcılıgıde elımızden geldıgınce yapıyoruz ,arastıryoruz... ayrıca VOLKAN da da erkunt var ... bosa sallamıyor yanı .. herkesın erkunt a olan kotu yorumlarını kendınce protesto edıyor ...

arkadaslar tartısmaya gerek yok bugun servısı arayıp gelmemelerını ıstedık ve fabrıkaya goturduk traktoru orda fren ayarı ve gaz ayarı yaptılar butun teknısyenler geldı ılgılendı traktorle erkunt traktorunun arkasında duruyor gayet guzelde oldu traktor