ERKUNT KIYMET 90 UFAK Bİ KARE

Ynt: ERKUNT KIYMET 90 UFAK Bİ KARE

harika olmuş bence donanım ve özellik falan süper mekanikten kaçınıp daha çok elektronik yapılmış duruşu falan çok güzel tam bir traktör duruşu var bize her zaman hayal oldu uzun sürede hayal olarak kalacak vatana millete türk çiftçisine hayırlı olsun işallah kıymetliniz olur ...
erkuntu bir kez daha tebrik ediyorum bence çok büyük bir iş başardı

Paylaşım için teşekkürler Akif. Türk çiftçisinin ihtiyaçlarını karşılayacak bir traktör gibi duruyor. Özellikle elektronik hidrolik sistemlerini ve powershift özelliği çok hoşuma gitti. Onun dışında arka hidrolik orta kol, yan kol ve düğmeli kontrollerde çok kullanışlı olmuş. Orta düzeyde bir çiftçiyi gerçekten tatmin edebilecke bir modele benziyor. Traktörde yalnız eksik olarak gördüğüm. Hidrolik Shuttle olmaması, hostes koltuğu ve valf kontrol kollarının konumu ve şekli oldu. Onlarda olsaymış. Dahada süper olurdu diye düşünüyorum. Ama bu şekilde de piyasadaki yerli traktörlere bakarsa baya fark yapmış. Erkunt ' u tekrar tebrik ediyorum. Bu yeni modelin yapımında emeği geçen mühendisleride ayrıca tebrik ederim...

Çok teşekkür ederiz akif bey meraktan kurtardiniz bizi traktor çok iyi umarım performansı da güzeldir fiyatı uygun olursa servetin yerini alır

Vatana millete alan arkadaşlara hayırlı ugurlu olsun bi şeyler yapılmış yada yapılmaya çalışılmış... lastikler çok ufak görünüyo 90 beygirlik bi avrupa traktörlerle karşılaşın ca ufak kendi kalıbına görede ufak bence ayrıca öne takılan agırlık tipini bozmuş ön den iyi asılması için yapılmış olmalı arkada ise 2 şer agırlık ince agırlık fiat agırlıkları gibi durmuyo yeni erkunt agırlıkları konmuş galiba... bakalım alınıp bi denensin nedir ne degildir o zaman görünücek... tekrardan hayırlı olsun...!!! ok-*-s güçç*-* alk-*s

bu sefer diyecek söz kalmamış gibi duruyor perkins merkins yimişim motrunu çok güzel traktör yapmışlar her türlü alınır bu makine az daha ucuz olmalı yani nh 100 lük fiyatına olsa iyi :) bukadarını beklemiyordum açıkcası benım anlamadığım hidrolik kolları nasıl kumanda ediliyor :S bir sonraki modelde de powershuttle koycaklar sanırım yada tamamen mi değiştirirler artık şanzumanı bilemiyoruz :D hani 110 beygirlik ne oldu

erkunt bu sefer hakikaten yapmış inş ilerleyen günlerde daha yakın olurum bu makinaya akif bey sanada çok teşekkür ederiz trakkulup ailesini meraktan kurtardın düğmeli vites düğmeli eloktronik kontroller tek kelime ile harika yine arka çamurluktki kontroller pistonlar süper fakat birde hidrolik shuttle ve hostes koltuğu olacakmış o zaman daha da olurmuş tabi bu haliylede muhteşem olmuş piyasadaki yerlilerden zaten üstün özelliklere sahip ithallere kafa tutacak seviyeye çok yklaşmış benim düşüncemde erkunt 2012 yılında satış patlaması yapar bu modeli ile

phantomerkunt link=topic=52087.msg536974#msg536974 date=1329166236' Alıntı:
arkadaşlar vites kollarından biri 1-2-3-4 biri ileri-geri diğerleri nasıl olacak bu durumda???? ben çözemedim

Düğmeye bastığın zaman powershift devreye girer. Buda vitesleri 2 katına çıkarır. Bir tanede büyük ihtimal koltuğun altındaki kollardan birisi takviye oluyor. Oda 2 katına çıkarır. Yani 2x2x4= 16 oluyor.

phantomerkunt link=topic=52087.msg536974#msg536974 date=1329166236' Alıntı:
arkadaşlar vites kollarından biri 1-2-3-4 biri ileri-geri diğerleri nasıl olacak bu durumda???? ben çözemedim
eski zf lerde anavitesin yanındaki L,H,R vitesindeki L ile H ana vitesin üzerine düğme şeklinde koyulmuş. geri kalan herşey aynı :) eskilerde buçuk levyede olduğu için onlar 16+8di.. bunlarda levye bağımsız olduğundan 16+16 yani eskilerde geride buçuk yoktu bunda geridede buçuk var vss :D

murat_saribas link=topic=52087.msg537013#msg537013 date=1329167360' Alıntı:
tebrik etmek gerekir tarla performansı da iyi olursa süper olur
milletimiz yaptığı her ürün iyidir ve desteklenip dahada iyi olmasını sağlamaktır.helal olsun.yapılan herşey iyidir alk-*s alk-*s

ankara bayisi akif beye bizi meraktan kurtardığı için bu paylaşımları yaptığı için bir çifçi olarak teşekkür ederim