ERKUNT KIYMET 90 UFAK Bİ KARE

Ynt: ERKUNT KIYMET 90 UFAK Bİ KARE

Erkunt yapmış yine helal olsun.Bende kısmet 55 lik var.Piyasaya cıksın hemen değiştiricem.MF 285 le.Erkunt olsun ister çamurdan olsun.

Tokmakcı link=topic=52087.msg534861#msg534861 date=1328979444' Alıntı:
Volkan çalan şarkı kime ait di ya biliyon mu :D Gülden karaböcek mi neşe mi :S :D
bilmiyom ali radyo çalıyo :D
tahir link=topic=52087.msg534872#msg534872 date=1328980085' Alıntı:
büyüksün volkan aga maşallah yaz kış demeden çalışıyon yaaa ;D
:D bize yakın ya 5-10km fabrika.
alipasalierkan link=topic=52087.msg534877#msg534877 date=1328980442' Alıntı:
Her gün yeni bir resim geliyor. Az kaldı tamamını görmeye...:D Volkan sende tam ajan gibisin. Yalnız duvardan atlayıp içeri sızsaydın daha iyi olurdu. Yenileri arkaya saklamışlardır zaten...:D
azar yiyince kendime yediremiyom yoksa dalacamda :D

anayurtlu 3105d link=topic=52087.msg534906#msg534906 date=1328982066' Alıntı:
bilmiyom ali radyo çalıyo :D :D bize yakın ya 5-10km fabrika. azar yiyince kendime yediremiyom yoksa dalacamda :D

azar yemiye değerdi biz burada tesselli verirdik

şerefli1 link=topic=52087.msg534917#msg534917 date=1328982662' Alıntı:
azar yemiye değerdi biz burada tesselli verirdik
şakabiyana hiç taviz yok göstermiyolaar ancak içeride bi tanıdığın rütbeli varsa sadece bahçedeki traktörlere dokunabilirsin :) onun dışında randevulu geziler düzenliyolar çiftçilere grup halınde belki bigün gireriz :D

anayurtlu 3105d link=topic=52087.msg534921#msg534921 date=1328982889' Alıntı:
şakabiyana hiç taviz yok göstermiyolaar ancak içeride bi tanıdığın rütbeli varsa sadece bahçedeki traktörlere dokunabilirsin :) onun dışında randevulu geziler düzenliyolar çiftçilere grup halınde belki bigün gireriz :D

yani tesadüfen girsek almazlarmı içeri şöyle bir baksak diye filan :S

almazlarsa koca yolu boşa tepmiş oluruz duva*-*0 duva*-*0

şerefli1 link=topic=52087.msg534931#msg534931 date=1328983448' Alıntı:
yani tesadüfen girsek almazlarmı içeri şöyle bir baksak diye filan :S

almazlarsa koca yolu boşa tepmiş oluruz duva*-*0 duva*-*0
bence almazlar.

fabrikada çalışanlardan birini rüşvetle kafaya alın gizli çekim yaptırın en basidi temizlik şirketi işçisidemi yok

yahya link=topic=52087.msg534955#msg534955 date=1328984376' Alıntı:
fabrikada çalışanlardan birini rüşvetle kafaya alın gizli çekim yaptırın en basidi temizlik şirketi işçisidemi yok

o kadar önemli değil

ben zaten daha erkunt almam bi tane var yeter
bundan sonra ya kubota yada fendt inşaallah canımı dişime takıp çalışıyorum köyde bu yaz çok iş var çalışa bilirsem zaten sıfır traktör parası hazır servetimide zaten satmam onun yeri başka isterse yokuşta boğulsun zaten hiç bir araç son vitesiyle yokuş çıkamaz ama düzdede gelsin yetişsinler,
övünmek gibi olmasın bu yaz bi tane adam eski mf 168 likle yokuşta beni geçti geçerken pişmiş kelle gibi sırıtıyordu çif çekeri geçtim diye remorkataki 5 ton yükü görmüyorda geçtiğine gülüyor düzde yanında bi geçtim arkadan kara duman atarak geldi ama maalesef yetişe bilmek ne mümkün 43 km hız var onlar gaz ayarıylada oynasa en fazla 37 38 km yapar ben eskide bizim 135 liğin gazını açardım 640 lığı filan geçerdim adamlar şaşırırdı,
herkes biliyor erkuntun maksimum motor devri 2400 d/dk

ersanı küstürürseler olacağı bu işte. sahi ersan beyi kimler küstürdü bu steye? o, fabrikanın ticari sırlarına dokunmadan en doğru bilgileri veriyordu. sorulara cevaplar veriyordu.bazı inatlaşmalar nedeniyle steden soğumuş, başkanlık etmekten başka birşeye karışmıyor.yazılarında hiçte taraf tutuğunu hissetmedim. hatta kendi aileside fiat kullanıcısıydı şimdilerde değişmediyse. erkuntu en iyişekilde anlatıyordu.abartıp kabartmadan neyse onu anlatıyordu.

ersan bey bu site için büyük nimetti fakat adamı siteden soğuttular ersan beyi çok arıyoruz yinede sağolsun özelden atılan mesajlara cevap veriyor

Haftaya cikack traktor nie sir gibi saklaniyo anlamadim gitti hergun onlarca traktor satiliyo bana gore 6ay once hem sekli hem ozellikleri yayinlanmis olmasi lazimdi tumosan newholland birsuru 80 -100 bg arasi traktor satti halada satio adamin 90lik erkunttan haberi yok hatta gorundugu gibi pardon gorunmedigi gibi 6ay sonrada haberi olmayacak galiba ciftcinin

Volkan güvenlikle anlaşma zemini arasaydın la keşke ;D onlar kıymetli dışarda değildir içeri çekmişlerdir kesin :D

qarizmatiqa link=topic=52087.msg535102#msg535102 date=1328990334' Alıntı:
kim nasıl küstürdü bilen varsa söylesin ayıbımızı düzeltelim bende site adına özür diledim ama umursamadı

Adama sen ne anlarsın gibi yalancı muamelesi yaptılar çok biliyormuşçasına ki Erkunt fabrikasında çalışan bir mühendisten,Erkuntu kullanan ne kadar çok bilecekse işte.Silinmediyse forumda vardır ve Ersan abi gün bir daha yorum yapmayacağım dedi ve ondan gerisi yok işte... :(

işte ersan beyi küstüren konu başlığı ve gereksiz tartışma yapan üye bu üyeye çok bilgili olduğu için

resime dikkat edin o günkü konu sayısı ile bugünkü konu sayısı aynı yani o gün küsmüş bu güne kadar hiç konu yada cevap yazmamış gönlünü almak lazım ama nasıl

işte ersan beyi küstüren konu başlığı ve tartışma adamı yalancılıkla suçluyorlar

http://www.trakkulup.net/muhabbet-teknik-bilgiler-209/erkunt-80-4-mu-valtra-75-mi/

arkadaslarrrrr bu işler sans işi birazda bende de tümo 74 80 var dayımda da onun motor 3000 lerde benım mootor 7000 lerde ama benım motor daha iyi cekiyo nedense onun kı bir yas genc az calişiyo az cekiyo biz anasını belliiyoruzz yinede it gibi asılıyo sans işi demir yıgınları için kimseyi kırmaya degmezz bu arada en uzun topik erkun kıymet 90 mı olacak neeeeee