ERKUNT KIYMET 90 UFAK Bİ KARE

Ynt: ERKUNT KIYMET 90 UFAK Bİ KARE

ya arkadaslar 9o beygir motor sonuçtaa en fazla plus 90 kadar olurr ben asıl tümosanı merak ediyorum 130 beygir nasıl olacak acabaa kac kg olacak

fazla merak insanın başına kötü şeyler getirir. sabırsızlanmaya gerek yok bizim buralarda 1 adet tümo var oda alırken mutlu binerken pişman oldu

ertac sahın link=topic=52087.msg534748#msg534748 date=1328974377' Alıntı:
90 lıklar bahcede ıse yarın sabah a elınde zuha-*-s
ewet 2 tur attım 2. seferde aşağı indim iyce süzdüm bitane 100lük kudret vardı başkada bişey göremedim :D erkunttan malzeme bulamayınca hidromek kepçe fabrikasının önüne gittim o video yüklenmiyo şety*-* zuha-*-s hep hata veriyo sakıncalı video die neden biliyosa gavur malı zuha-*-s

anayurtlu 3105d link=topic=52087.msg534837#msg534837 date=1328978058' Alıntı:
ewet 2 tur attım 2. seferde aşağı indim iyce süzdüm bitane 100lük kudret vardı başkada bişey göremedim :D erkunttan malzeme bulamayınca hidromek kepçe fabrikasının önüne gittim o video yüklenmiyo şety*-* zuha-*-s hep hata veriyo sakıncalı video die neden biliyosa gavur malı zuha-*-s

anayurtlu kardeş bizi burada kıskandırmak için maşaallah bütün fabrikalrı geziyon siirtte bi tane fabrika var oda siirtin 10 km dışında yemek fabrikası ;D ;D zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s

bir işim olursa halledersin artık sop-*-sa sop-*-sa

alk-*s alk-*s olum volkan FBI CSI ajankları bok yesin senden istibarat saglam çıktı :D ayakta alkışlarım alk-*s alk-*s

aksam haberlerde zeynep abla acıklama yapacak :D sırket bılgılerımızı ve urunlerımızı kopyalamak ısteyenler var dıye :D

anayurtlu 3105d link=topic=52087.msg534837#msg534837 date=1328978058' Alıntı:
büyüksün volkan aga maşallah yaz kış demeden çalışıyon yaaa ;D

Her gün yeni bir resim geliyor. Az kaldı tamamını görmeye...:D Volkan sende tam ajan gibisin. Yalnız duvardan atlayıp içeri sızsaydın daha iyi olurdu. Yenileri arkaya saklamışlardır zaten...:D

arkadaşlar ne kadar onemlıymıs bu 90 lık yahu anlayamadım bu nekadar yorum SUYLA calısan traktor yapsa avrupalılar bu kadar yorum almazdı herhalde :)

erdal600 link=topic=52087.msg534879#msg534879 date=1328980794' Alıntı:
arkadaşlar ne kadar onemlıymıs bu 90 lık yahu anlayamadım bu nekadar yorum SUYLA calısan traktor yapsa avrupalılar bu kadar yorum almazdı herhalde :)

sorma kardeş milletin bıktık 100 hp lik traktör övmelerini serveti beğenmiyorlardı 75 hp diye işte şimdi karşılarında 90 hp lik ama 130 hp lik traktörden ağır bi traktör bakalım buna ne manalar bulupta çamur atacağız
*098*- *098*-

hani derler ya çamur at izi kalsın