ERKUNT KIYMET 90 UFAK Bİ KARE

Ynt: Kıymet 90 İÇİ

Freston link=topic=52194.msg534570#msg534570 date=1328961510' Alıntı:
Hostes koltuğu sonradanda alınabiliyormuş heralde.
Varsa öyle bişey ilk olarak taktıracagım şey o olur :D

Semih_ link=topic=52194.msg534585#msg534585 date=1328962072' Alıntı:
Varsa öyle bişey ilk olarak taktıracagım şey o olur :D
Satan siteler falan vardı herhalde ama bizimkiler dar zaten taktırsak geçecek yer bulamayız erkuntlar için falan iyi olur bunlar

Kiymet 90 ici

Sizler nasil daha pazara cikmamis bi tiraktoru bu kadar ovuyorsaniz bende gorduklerimi soylerim dikat ederseniz diyer fotosunuda ununu beyenmistim .

Ynt: Kiymet 90 ici

Hebun021 link=topic=52194.msg534593#msg534593 date=1328962363' Alıntı:
Sizler nasil daha pazara cikmamis bi tiraktoru bu kadar ovuyorsaniz bende gorduklerimi soylerim dikat ederseniz diyer fotosunuda ununu beyenmistim .
Fotodan motorun iyi olduğunu nasıl anladınız yada kötü olduğunu uyrra*-*-

Kiymet 90 ici

Kardesim motoruna kim bisey demis ben goruntusune dedim kulanmadigim bi tiraktorun motorunun saglamligini gucunu nerden bilim. nedense bu erkunt seven arkadaslar erkunta negatif yorum yapanlara karsidirlar anlamadim sebeb ne .

Hebun021 link=topic=52194.msg534597#msg534597 date=1328962636' Alıntı:
Kardesim motoruna kim bisey demis ben goruntusune dedim kulanmadigim bi tiraktorun motorunun saglamligini gucunu nerden bilim. nedense bu erkunt seven arkadaslar erkunta negatif yorum yapanlara karsidirlar anlamadim sebeb ne .
Podyuma çıkmayacağım için motoru önemli benim için iş yapacak bu traktör...!!!!

Kiymet 90 sagdan

5800 kilo gercekten fazlaymis eyer sorunsuz sizin demenizle bayilmadan is yaparsa gercekten guzel bi makina cikar karsimiza yanliz benim hala pek bi umudum yok 90 lik ve 5800 sasirdim insallah beni yaniltir.

ARKADAŞLAR ARKADAŞLAR MÜJDEMİ VERİN BİŞİ GÖRDÜM Kİ HİÇ Bİ TRAKTÖR DE YOK (AVRUPALILARI BU İŞE KATMAYALIM YALNİZZ)

ARKADA SİLCEK VARRR ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s

Kiymet 90 ici

Madem goruntusune onem vermiyorsun fotosunu paylasma is yaparken vidosunu cekte bizde o zaman cekisine gure yorum yapariz sen fotosunu paylasirsan bende goruntusu hakinda yorum yaparim haa rahatsiz oluyorsan yorumlarimdan soyle yorum yapmam bi demir parcasi icin tartismayi sevmem hele hele o demir parcasi benim diyilse.

Hebun021 link=topic=52194.msg534607#msg534607 date=1328963163' Alıntı:
Madem goruntusune onem vermiyorsun fotosunu paylasma is yaparken vidosunu cekte bizde o zaman cekisine gure yorum yapariz sen fotosunu paylasirsan bende goruntusu hakinda yorum yaparim haa rahatsiz oluyorsan yorumlarimdan soyle yorum yapmam bi demir parcasi icin tartismayi sevmem hele hele o demir parcasi benim diyilse.
Ya sabırrrrr konuyu ordan oraya çekme kardeşim dağıtma konuyu traktörden bahsediyoruz biz burda.Daha birşeyi belli değil özellikleride kesin değil.

Arkadaşlar shutte yoksa yok vardırda yav zaten kaç kişi shutteye gerek duyuyorki ben bu günüme kadar o kadar işle uğraştım 1 kere bile shutte yi aramadım yani çok kafanıza takıyorsunuz :)

Kiymet 90 sagdan

Kac beygir muhammet kardesim bu oyle 3.105 cekiyo ceksede bende 3.105 satip bunu alsam .

Semih_ link=topic=52194.msg534610#msg534610 date=1328963341' Alıntı:
Arkadaşlar shutte yoksa yok vardırda yav zaten kaç kişi shutteye gerek duyuyorki ben bu günüme kadar o kadar işle uğraştım 1 kere bile shutte yi aramadım yani çok kafanıza takıyorsunuz :)
Kepçede 1 gün çalış bakalım nasıl arıyosun shutleyi ok-*-s