ERKUNT HAŞMET 110 vs ZETOR 10641

Reklammıdır bilemem ama örneğin atıyorum gübre fiyatları konuşurken bi bakmışın konu Zetora gelmiş.

Burda son zamanlarda böyle bi gözlemim oluştu.

Benim zaten tepki gösteripte bu tartışmaların içine girmemin sebebi budur kardeşim en alakasız bir konuda çıkıp zetorda zetor diye tutturmalarından gına geldi siteye giresim yok bunların yüzünden yoksa bana ne kim hangi traktörü severse sever.

Yoo neden kotuleyimki johondeere tartışmasız dünya devi ama sen zetoru kotuluyosun

TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben kötülemedim asla kötülemem çevremde bir tane bile zetor yok kullananda görmedim eskileri hala yürüyor ama yenilerini bilmem yorumda yapamam sadece reklam amaçlı burda yorumlar yapan var diğer arkadaşların dediği gibi siz kullanıcısınız siz söyleyin 1. Ağızdan hem herkes bilgilenmiş olur

Ercan sen Erkuntçusun ama diğer markaların hakkını teslim etmeni seviyorum.

Traktörü birbirine bağlatıp sürüklemek traktörün kalite ve alim kriterinde geçerli bir etken değil.

Benim traktör tercihim yerlilik en fazla hangisiyse ondan yana.

Teşekkür ederim.

Önemli olan kimin kimi otturdugu degil.Erkunttu ben zaten yerlilerin icinde begeniyorum zaten erkunt olmasaydi nh satil koymazdi kabini yenilemezdi ayni devam ederdi.Bence öncü oldu Turkiyede.yalniz Ercan sunu demeliydin 90 120 yi suruyor burdada 100luk 110la ayni kaliyor oburunde bi is var desen seninde tarafsiz oldugunu objektif baktigini dusunurdum.ayrica yeterki erkunt icimizden gecsin Ercan yerli mali gelissin avrupa motorlar gibi olsun.Not same kullanicisiyim onuda overim yakiti ve saglamligiyla ama performansa bisey demem.yeni seriler nasildir onu bilmem kendi motorumdan kastim

Ben Umut abiye taş attım aslında. 90 lık çekişmesini konuya dahil edip yorum yapmadım videoo hakkında yorum yaptım ve zetor çekerdi belki ama haşmet kolay bırakmazdı o olurdu dedim. İlk yorumda da dediğim gibi bu iş muhabbetse eyw. çeksin çekilsin sıkıntı yok önemli olan dostluk arkadaşlık. her markanın yendiği yenildiği çekişme var satışımı etkiliyor bişeye mi yarıyor yok. Erkunt hakkında ki düşüncelerinize de ayrıca teşekkür ederim. İlk yorumum umut abiye dokunsun diye öyle yazdım.

Ercan Bey çok itidallisiniz kendi adıma teşekkür ederim ama işte insanın siteye giresi gelmiyor bu zetorcuların yüzünden zaten kasıtlı yapıyorlar bunu reklam için. Hayır bir adam Fendt kullanır anlatır bizde ağzımızı açar bakarız neden çünkü çok pahalı ve çoğu insanda yok ama zetor nedir yahu şuan zetor dışında traktör kullanan herhangi bir kişi traktörünü satsa daha büyük bir zetoru alabilir. Bunlar öyle anlatıyor sanki ulaşılmaz bir traktör sanki Fendt yada caterpıller yahu zetor yahu bu .

Teşekkür ederim.
Siz siteye girin yazın yorumlayın konu açın devam edin sıkıntı etmeyin.

Ben hep sitedeyim bildiğim konulara yazarım nerdeyse hepsini okur geçerim. Zetor konusu yüzlerce açılsa da hepsine bakar saygı gösteririm dilediğime yazarım tamam. ama hep aynı şeyler sıkıntı. ben koyu bir erkuntçuyum herkes bilir her gördüğüm video vs. atacak olsam inan burası erkuntclup olur. ve yararlı veya çözüm bekleyen konulara kişilere zarar veririm, ayıp ederim. birçok arkadaşımdan benden soğur uzaklaşır forumda erkunt ismine de kendimide sıkıntı olarak döner. Her zaman tarafsızlığımı korur 2 marka arasında bir tartışma varsa hangisi vs durumuna erkunt şu modeli diyip konuyu dağıtmam ve karalama işi olmasın herkes iyi kötü diğer markaların huyunu suyunu bilir. ben karalayacak olsam neler var neler ayıptan öteye geçmez.

Lütfen paylaşımlarımıza saygı gösterelim. Kalp kırma gerektiren bir durum yok, herşeyin fazlası zarar.

Arkadasların söylediklerine kesinlikle katılıyorum. Uzun ama içi boş reklam kokan cümlelerden sıkıldık artık. Gercekten artık sevimsiz bi hal aldı. Futbol takımı tutar gibi marka övülmezki. Madem söylendiği kadar kusursuz bir makina neden cevremde birtane bile göremiyorum? Veya gören varmı? varsa diğer traktörlere oranla kaç tane var cevresinde? Gördüğü Zetorun tarlada performansını söylesin.. Bu millet enayi demekki Class tan tut solise kadar alınıp satılmayan marka yok ülkede, ama madem okadar iyi bir traktör neden bayileri satış yapamıyor? Ben bıktım gerçekten zetor övgülerini okumaktan. Belki haklısınız dediğiniz kadar iyi ama böyle her önüne gelen yerde övmek insanların midesini bulandırmaya başlamış görüldüğü gibi.

şahin81

önce yer/yaş gir:) sonrada içinde zetor geçen konuları okuma.. oldu bitti iste.. sıkıntı yok..

---

konu daha önce paylaşılmış bi videoya cevap olarak paylaşılmış.. normal ve yanlış bise yok..

konu zetor bölümünde açılmış zaten:)

---

Murat o dediğin sifir ayarinda 10641 ıstanbul da duruyor..

---

Zetor rus değil, çek mali.. hint-çin mf si tumosan vs çok komik olur kiyas için.. emeğe saygı ayıptır.. üstünde 1 tane yerli/uzakdoğu dan cıvata yok..

---

bi malın 2. eli olmaması kalitesinin değil ticaretinin düşük olduğunu gösterir..

bakınız; 2. el subaru fiyatları..

---

herkese selam saygı.. sıkıntı yok..

keşke yerli olsaydı da sadece türkiye ye değil adını dünyaya duyursaydik aynen öyle bi makina:)

şahin81

önce yer/yaş gir:) sonrada içinde zetor geçen konuları okuma.. oldu bitti iste.. sıkıntı yok..

---

konu daha önce paylaşılmış bi videoya cevap olarak paylaşılmış.. normal ve yanlış bise yok..

---

---

Zetor rus değil, çek mali.. hint-çin mf si tumosan vs çok komik olur kiyas için.. emeğe saygı ayıptır.. üstünde 1 tane yerli/uzakdoğu dan cıvata yok..

---

bi malın 2. eli olmaması kalitesinin değil ticaretinin düşük olduğunu gösterir..

---

keşke yerli olsaydı da sadece türkiye ye değil adını dünyaya duyursaydik aynen öyle bi makina:)
Şöyle desek o zaman. Yerli firmalar motoru perkins yada deutz alacağına zetor dan alsalar. Ne değişir yeni traktörde.

şahin81

---

---

---

---

---

Yaş 38 yer Yozgat.
Siz her başlığa girip gerekli gereksiz zetorda zetor diye speküle etmezseniz insanlar zaten zetor bölümüne giripte zetora yazmaz. Evet ikinci eli yoksa vardır bir gidilik. Büyüklerimiz derki burada onmadık gidinin var bir kusuru derler. Subarı örneğin çok gereksiz olmuş . Zira araba işi zevk işi ama traktör öyle zevke mevke gelmez Allah muhafaza bi rektefede adamın ocağını batırır. Siz satıcı olduğunuz için size koymaz ama çiftçiye koyar. Etrafınıza bakın bakalım kaç zetor var . Ticaretinin olmaması tutulmamasından zaten tutulmuyor işte neyine bu kadar muhabbet. Siz rastgele başlıklara girip zetorda zetor demeyim bırakın bizler çok ilgilenmeyiz zaten zetorla merak etmeyin.

Orda gosterdigin traktörlerin değeri 25 olsun Zetor 50 olsun giderim zetoru alirim onlarin hepsine bindim surdum ben aldığım mali fiyatina Gore almiyom.misal bu 285s bunun fiyatı 40 binlira bu motor pirm yapar sataken hemen satılır diye dusunmuyom senin dalga gectigin traktore tık parayı bastım aldim geldim güç ise güç konfor dersen konfor bundan önceki traktorumuz Enter 1982yilinda sıfır alınmış 2014kadar hizmet etti kapının önünde yatiyo zetorda öyle gittiği yere kadar fazla param varsa gider arsa alirim zetoru beğenmeyip pahalı motor alanlan arkadaşlar borçlarını dusunurken ben evde kafayı yastığa koyduğunda rahat rahat uyuyom zetoru herkes alamaz cesareti olanlar alir

Bakin arkadaşlar begenmiyorsaniz zetorla ilgili konulara girip yorum yapmayin okuyun gecin hatta gülün gecin.ama bazilari resmen saldiriyor.size ne bizde bu motoru seviyoruz ve paylasiyoruz engelleyecekmisiniz.ilk basta gücünüz yetmez.Birisi fendt ornegini vermis neymis efendim sanki fendt kullaniyor.Dikkatini cekerim bu ulkede zetor fendtten cok satiliyor.Sanki kendisi fendt kullaniyor.Sizin dediginize gore fendt dunya devi eyvallah hem fikiriz.ozaman niye turkiyede fendt satista lider degil.Baska bi ornek mfden veriyim evet begendigim bi marka ama kapiya koymam mesela.dyna sanzuman diye diye ovup bitiremiyosunuz.benim icin dyna 4 steyrin yari otomatik hali 4×4mekanik bir vitesin otomatik hale getirilmisi evet teknolojimi teknoloji.Ama benim 20 vitesli motorum ondan daha fazla secenek sunar.40 vitesli cabasi.Biz bunlar hakkinda sizler gibi saldiriyormuyuz.sizin yapacaginiz bisey var hosunuza gitmiyorsa okuyup gececeksiniz.objektif yorum yapanlara bisey demiyorum.siz zetordan soguduysaniz bende mfyi kopek kadar sevmiyorum

Orda gosterdigin traktörlerin değeri 25 olsun Zetor 50 olsun giderim zetoru alirim onlarin hepsine bindim surdum ben aldığım mali fiyatina Gore almiyom.misal bu 285s bunun fiyatı 40 binlira bu motor pirm yapar sataken hemen satılır diye dusunmuyom senin dalga gectigin traktore tık parayı bastım aldim geldim güç ise güç konfor dersen konfor bundan önceki traktorumuz Enter 1982yilinda sıfır alınmış 2014kadar hizmet etti kapının önünde yatiyo zetorda öyle gittiği yere kadar fazla param varsa gider arsa alirim zetoru beğenmeyip pahalı motor alanlan arkadaşlar borçlarını dusunurken ben evde kafayı yastığa koyduğunda rahat rahat uyuyom zetoru herkes alamaz cesareti olanlar alir

Helal olsun , herkesin malı kendine iyi.

Arkadaşlar ZETOR çeklerin ef 16 fabrikasında üretilen bir traktör sağlam vede hava kompresörünü uzun zaman önce motora monta eden bir firma çok özellikleri şimdi taklit ediliyor yakıt konusunda tam bir sonuç elde edemedim bizim yerli üretdiğimiz traktörlerden çok çok üstün türkiyedeki distiröbütörü bu traktörü reklamını yapamadı satamadı yedek parçada sorun yaşandı şu an yeni bir satıcı ele aldı umarım iyi sonuçlar alınır...