Reklammıdır bilemem ama örneğin atıyorum gübre fiyatları konuşurken bi bakmışın konu Zetora gelmiş.Reklam beyfendi reklam yoksa bi nane olduğundan değil.
Burda son zamanlarda böyle bi gözlemim oluştu.
Reklammıdır bilemem ama örneğin atıyorum gübre fiyatları konuşurken bi bakmışın konu Zetora gelmiş.Reklam beyfendi reklam yoksa bi nane olduğundan değil.
Sisin kullanmış olduğunuz mevcut traktör nedirZetor tamamen kapalı kutu bu zetorun hint mfsinden ve tümosan dan iyi olduğunu zannetmiyorum herkesin kendi tercihi ancak Ruslara para vereceğinize tümosan alın daha iyi en azından bilindik [emoji23]
Sisin kullanmış olduğunuz mevcut traktör nedir
TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sisin kullanmış olduğunuz mevcut traktör nedir
Reklammıdır bilemem ama örneğin atıyorum gübre fiyatları konuşurken bi bakmışın konu Zetora gelmiş.
Burda son zamanlarda böyle bi gözlemim oluştu.
Yoo neden kotuleyimki johondeere tartışmasız dünya devi ama sen zetoru kotuluyosun
Ercan sen Erkuntçusun ama diğer markaların hakkını teslim etmeni seviyorum.
Traktörü birbirine bağlatıp sürüklemek traktörün kalite ve alim kriterinde geçerli bir etken değil.
Benim traktör tercihim yerlilik en fazla hangisiyse ondan yana.
Önemli olan kimin kimi otturdugu degil.Erkunttu ben zaten yerlilerin icinde begeniyorum zaten erkunt olmasaydi nh satil koymazdi kabini yenilemezdi ayni devam ederdi.Bence öncü oldu Turkiyede.yalniz Ercan sunu demeliydin 90 120 yi suruyor burdada 100luk 110la ayni kaliyor oburunde bi is var desen seninde tarafsiz oldugunu objektif baktigini dusunurdum.ayrica yeterki erkunt icimizden gecsin Ercan yerli mali gelissin avrupa motorlar gibi olsun.Not same kullanicisiyim onuda overim yakiti ve saglamligiyla ama performansa bisey demem.yeni seriler nasildir onu bilmem kendi motorumdan kastim
Ercan Bey çok itidallisiniz kendi adıma teşekkür ederim ama işte insanın siteye giresi gelmiyor bu zetorcuların yüzünden zaten kasıtlı yapıyorlar bunu reklam için. Hayır bir adam Fendt kullanır anlatır bizde ağzımızı açar bakarız neden çünkü çok pahalı ve çoğu insanda yok ama zetor nedir yahu şuan zetor dışında traktör kullanan herhangi bir kişi traktörünü satsa daha büyük bir zetoru alabilir. Bunlar öyle anlatıyor sanki ulaşılmaz bir traktör sanki Fendt yada caterpıller yahu zetor yahu bu .
Şöyle desek o zaman. Yerli firmalar motoru perkins yada deutz alacağına zetor dan alsalar. Ne değişir yeni traktörde.şahin81
önce yer/yaş gir sonrada içinde zetor geçen konuları okuma.. oldu bitti iste.. sıkıntı yok..
---
konu daha önce paylaşılmış bi videoya cevap olarak paylaşılmış.. normal ve yanlış bise yok..
konu zetor bölümünde açılmış zaten
---
Murat o dediğin sifir ayarinda 10641 ıstanbul da duruyor..
---
Zetor rus değil, çek mali.. hint-çin mf si tumosan vs çok komik olur kiyas için.. emeğe saygı ayıptır.. üstünde 1 tane yerli/uzakdoğu dan cıvata yok..
---
bi malın 2. eli olmaması kalitesinin değil ticaretinin düşük olduğunu gösterir..
bakınız; 2. el subaru fiyatları..
---
herkese selam saygı.. sıkıntı yok..
keşke yerli olsaydı da sadece türkiye ye değil adını dünyaya duyursaydik aynen öyle bi makina
şahin81
önce yer/yaş gir sonrada içinde zetor geçen konuları okuma.. oldu bitti iste.. sıkıntı yok..
---
konu daha önce paylaşılmış bi videoya cevap olarak paylaşılmış.. normal ve yanlış bise yok..
konu zetor bölümünde açılmış zaten
---
Murat o dediğin sifir ayarinda 10641 ıstanbul da duruyor..
---
Zetor rus değil, çek mali.. hint-çin mf si tumosan vs çok komik olur kiyas için.. emeğe saygı ayıptır.. üstünde 1 tane yerli/uzakdoğu dan cıvata yok..
---
bi malın 2. eli olmaması kalitesinin değil ticaretinin düşük olduğunu gösterir..
bakınız; 2. el subaru fiyatları..
---
herkese selam saygı.. sıkıntı yok..
keşke yerli olsaydı da sadece türkiye ye değil adını dünyaya duyursaydik aynen öyle bi makina
Orda gosterdigin traktörlerin değeri 25 olsun Zetor 50 olsun giderim zetoru alirim onlarin hepsine bindim surdum ben aldığım mali fiyatina Gore almiyom.misal bu 285s bunun fiyatı 40 binlira bu motor pirm yapar sataken hemen satılır diye dusunmuyom senin dalga gectigin traktore tık parayı bastım aldim geldim güç ise güç konfor dersen konfor bundan önceki traktorumuz Enter 1982yilinda sıfır alınmış 2014kadar hizmet etti kapının önünde yatiyo zetorda öyle gittiği yere kadar fazla param varsa gider arsa alirim zetoru beğenmeyip pahalı motor alanlan arkadaşlar borçlarını dusunurken ben evde kafayı yastığa koyduğunda rahat rahat uyuyom zetoru herkes alamaz cesareti olanlar alirhttps://www.sahibinden.com/ilan/is-...2009-model-zetor-8441-proxima-363508013/detay
https://www.sahibinden.com/ilan/is-...icaret-ten-2009-model-case-80-362793253/detay
https://www.sahibinden.com/ilan/is-...unt-servet-80-lux-kabin-klima-363474357/detay
https://www.sahibinden.com/ilan/is-...saatte-dar-ve-radyal-lastikli-366376775/detay
bunların hepsi aynı yıl aşağı yukarı aynı beygir fiyatından anlarsın kaliteyi. MF yi yazmadım bile düşün artık.
Orda gosterdigin traktörlerin değeri 25 olsun Zetor 50 olsun giderim zetoru alirim onlarin hepsine bindim surdum ben aldığım mali fiyatina Gore almiyom.misal bu 285s bunun fiyatı 40 binlira bu motor pirm yapar sataken hemen satılır diye dusunmuyom senin dalga gectigin traktore tık parayı bastım aldim geldim güç ise güç konfor dersen konfor bundan önceki traktorumuz Enter 1982yilinda sıfır alınmış 2014kadar hizmet etti kapının önünde yatiyo zetorda öyle gittiği yere kadar fazla param varsa gider arsa alirim zetoru beğenmeyip pahalı motor alanlan arkadaşlar borçlarını dusunurken ben evde kafayı yastığa koyduğunda rahat rahat uyuyom zetoru herkes alamaz cesareti olanlar alir
Arkadaşın dediği traktörler gelip hava filtreleri zetorda temizliyorlarHelal olsun , herkesin malı kendine iyi.
Şöyle desek o zaman. Yerli firmalar motoru perkins yada deutz alacağına zetor dan alsalar. Ne değişir yeni traktörde.
Zf iş yapmaz mı?Şanzımanı kuvvetlendirmeleri lazım önce