En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Köyde en nefret ettiğim işler:
- İnşaat
- Zarar ettiğini bile bile hayvancılık yapmak
- Helikopter tırmığı bakıma gönderdikten sonra bununla yonca toplamak.

350kg anca verecek tarlada bile toplamadı. 50 kere dönmeyle bir ara açıyor. Bıraktım eve gidiyorum. Ah ah helikopterim...

VideoCapture_20220701-054025.jpg

20220701_052934.jpg

20220630_220825.jpg

- İnşaat

350kg anca verecek tarlada bile toplamadı. 50 kere dönmeyle bir ara açıyor. Bıraktım eve gidiyorum. Ah ah helikopterim...

Ekli dosyayı görüntüle 71115
Ekli dosyayı görüntüle 71114
Hayvancılık bir bataklıktır düştükçe çeker içine ne babayiğitler yedi hepside diğerine o ne anlar diye başlıyor inşaat ise göstermiştir bide kendini tatmin etme işidir sen hep kazanalım yatırım yapalım diyorsun olmaz. Kazanacaksın hiç işe yaramaz yere 1 yıllık emeğini vereceksin hiç gelir getirmeyecek baktıkça iyiki yaptık diyeceksin. Tırmık konusuna ise bizde alalım bundan bu iyi iş yapıyor diyorduk demekki biz çok geriden geliyoruz

- İnşaat

Ekli dosyayı görüntüle 71115
Ekli dosyayı görüntüle 71114
Dün gece 500 kg verecek yeri çevirdim kanser etti beni. Helikopter alacam aldığıma değmeyecek. Fiyatlar uçtu gitti

Normalde 3 sırayı birleştiriyorum. İlk giderken 2 sırayı 3. Sıraya yakınlaştırıyorum bu işlemde toplama çok olmuyor. İkinci işlemde 3. Sırayı diğerleriyle çevirdiğimde tıkanıp kalıyor
Kalın sıralarda ikisini birleştirip çevirmek iyi olur.
İnce sıralarda 3 sıra birleştirilir.
Büyük tarlada iş kaçmaz, iki tane 4 lü papatya tırmığa sehpa yapıp tek seferde sıra toplarız.