Estağfurullah abi yüzyüze tanışmasakta nasıl biri olduğunu biliyorumBen çok utandım,
Görüpte önemsemediğimi ,sanırsın diye,
Aleykümselam abi EyvAllah2 anlayışlı güzel insan keşke herkez sizin gibi olabilse selamlar 2nizede
Estağfurullah abi yüzyüze tanışmasakta nasıl biri olduğunu biliyorumBen çok utandım,
Görüpte önemsemediğimi ,sanırsın diye,
Aleykümselam abi EyvAllah2 anlayışlı güzel insan keşke herkez sizin gibi olabilse selamlar 2nizede
Ben görüştüm hemşerim. Forum a girmiyor@Ahmet0692 nerelerdesin sesin çıkmıyor epeydir
Uğramayan kişiler aklıma gelince acaba birşey mi oldu diye geliyor aklıma mesela @mahmutünaldı vs gibiBen görüştüm hemşerim. Forum a girmiyor
Benimde aklıma geldi mesaj atınca bildirimi görmüş öyle ulaştı bana.Uğramayan kişiler aklıma gelince acaba birşey mi oldu diye geliyor aklıma mesela @mahmutünaldı vs gibi
Bu vakalar da ciddi oranda artış var. Allah hayırlı ölüm nasip etsin.Kırıkkaleye de bugun kar yağdı. Bereketiyle geldi. Perşembe günü iş yerinde bir arkadaşım intihar etti çok üzüldüm daha 40 yaşındaydı
Başınız sağolsun ufukKırıkkaleye de bugun kar yağdı. Bereketiyle geldi. Perşembe günü iş yerinde bir arkadaşım intihar etti çok üzüldüm daha 40 yaşındaydı
Başın sağolsun Allah kimseyi şaşırtmasınKırıkkaleye de bugun kar yağdı. Bereketiyle geldi. Perşembe günü iş yerinde bir arkadaşım intihar etti çok üzüldüm daha 40 yaşındaydı
Amin abi kayda değer bir sorun yoktu 1 senedir psikolojik olarak atlatamadım bir türlüBu vakalar da ciddi oranda artış var. Allah hayırlı ölüm nasip etsin.
Sağol abi arkadaş üzdü bizi 10 yıldır beraber çalışıyorduk 1 senedir psikolojiyi bir düzeltemediBaşın sağolsun Allah kimseyi şaşırtmasın