Başınız sağolsun UfukKırıkkaleye de bugun kar yağdı. Bereketiyle geldi. Perşembe günü iş yerinde bir arkadaşım intihar etti çok üzüldüm daha 40 yaşındaydı
Başınız sağolsun UfukKırıkkaleye de bugun kar yağdı. Bereketiyle geldi. Perşembe günü iş yerinde bir arkadaşım intihar etti çok üzüldüm daha 40 yaşındaydı
Geçmiş olsunvalla ben hiç hissetmedim sallanmışız şu an için bi sıkıntı yok çok şükür sorana sormayanlara çok teşekkürler
Kule Site mi burası Akif?
Çok ıyı Haydar abi hayırlı olsunBirkaç hafta önce TMO ya yemlik arpa için başvurmuştum bugün uğrayıp hak edip etmediğimizi sordum 9100 kğ alabileceğimizi söylediler. Ödemem gereken miktar 20240 TL. Fakat listedeki hayvan sayısı dikkate alınmamış 300 hayvan hesap edilmiş.
Sağolasın Ufuk bu sene kuzuları satamayınca arpa tüketimi fazla oldu,hiç hesapta yoktuÇok ıyı Haydar abi hayırlı olsun
Başınız sağolsun,çok üzücü,Sağol abi arkadaş üzdü bizi 10 yıldır beraber çalışıyorduk 1 senedir psikolojiyi bir düzeltemedi
Bizde kurbanlık olarak Bi tane inek alacağız şimdiden küspesini arpasını kuru fasulye kırığını mısırını felan aldık ama daha inek ortada yok ne zaman alırsakSağolasın Ufuk bu sene kuzuları satamayınca arpa tüketimi fazla oldu,hiç hesapta yoktu
Kuzular artık ramazanı görsün abi beklemişKen orada biraz fiyat kıpırdarSağolasın Ufuk bu sene kuzuları satamayınca arpa tüketimi fazla oldu,hiç hesapta yoktu
Az daha dur kış sert geçiyor şu araBizde kurbanlık olarak Bi tane inek alacağız şimdiden küspesini arpasını kuru fasulye kırığını mısırını felan aldık ama daha inek ortada yok ne zaman alırsak
Zaten şuan 65 kiloyu geçtiler ramazana 80 kğ olurlar kimse almazKuzular artık ramazanı görsün abi beklemişKen orada biraz fiyat kıpırdar
Maşallah abi nasıl büyüttün öyle satmak lazım inşallah fiyatlar ıyıdırAz daha dur kış sert geçiyor şu ara
Zaten şuan 65 kiloyu geçtiler ramazana 80 kğ olurlar kimse almaz
Geçen şubatın kuzuları neredeyse yaşına girecek yenilere yer açmak lazım, canlı kğ 34-35 diyorlardı mecbur verecezMaşallah abi nasıl büyüttün öyle satmak lazım inşallah fiyatlar ıyıdır
Kurtarıyor sa ver .Geçen şubatın kuzuları neredeyse yaşına girecek yenilere yer açmak lazım, canlı kğ 34-35 diyorlardı mecbur verecez
Alekümselam abi hayırlı sabahlar bizde kar var 2 gündür çok kuvvetli ayaz don varS.a. herkese
Kuru soğuk bu sabah toz tozuyor arazide
Kar yok bizde etraf kar kuru soğuk fena poyraz sert bayrak dalgalaniyor
Evin penceresinden sabah hayvan bakımından sonra cay keyfi akşama Allah kerim
Emre geçenlerde bi hesap yaptım bize maliyeti 1600 tl yi biraz geçmiş, bende hiç bukadar baktığımızı hatırlamam. Genelde kurbanda elden çıkardı bundan sonra şubatta doğan kuzular ay olarak kurbana yetişmiyor. Durum böyle olunca babamda yesin bakalım diyorKurtarıyor sa ver .
Dediğin gibi gelirse 2200 yapar tanesi .
Bizim burada küçükbaş beleş yetişir 40 gün takviye anca olur. Masraf çok değişken küçük başta