elektrik makbuzu 05/01/2022 tarihinde okundu. Aralık ayında kullanılan elektrik YENİ FİYATTAN .....
Toprak altında patronların yanması için enerjiye ihtiyaç olacak...
Kolay gelsin hemşerim malı buldun galibaPulluğu yapandan satandan Allah razi olsun
Kaç geldi arada ne kadar fark oluştu 150 kw geçilmiş mielektrik makbuzu 05/01/2022 tarihinde okundu. Aralık ayında kullanılan elektrik YENİ FİYATTAN .....
Kaç geldi arada ne kadar fark oluştu 150 kw geçilmiş mi
Bizde 60 000 lik kat kaloriferi ile 36 tüplü Güneş enerjisi sıcak su hattını birleştirme niyetimiz vardı, havalar ılıman gittiğinden vaz geçtik.elektrik makbuzu 05/01/2022 tarihinde okundu. Aralık ayında kullanılan elektrik YENİ FİYATTAN .....
Bizim burda x35i normal 135e çevirdiler saz gibi olduGazlı Ferguson dan dönüştürmüş 135 motoru takılmış ve takviye kolu takılmış iş görür müEkli dosyayı görüntüle 66949Ekli dosyayı görüntüle 66950Ekli dosyayı görüntüle 66951
Abi iş yapar mı bu sonradan takviye vitesi eklemişlerBizim burda x35i normal 135e çevirdiler saz gibi oldu
Teşekkür ederim Ufuk abi. Baraj buralarda yok, kuruyan bir tuz gölümüz var ona da işten güçten hiç gitmek nasip olmamıştı Ben de o verimleri aldığımıza bazen inanamıyorum abi. Su kıtlığından sulama her seferinde yarım yamalak oluyor, su tekrar dönene kadar mahsul susuyor. Gübreleme Allah'a emanet zaten. Bence tohumun etkisi büyük. 2021 sezonunda, Mayıs sonunda ekilmiş, masrafını anca kurtaracak kadar az çıkacağını tahmin(200-250 kg) ettiğim 2 yağlık ayçiçek tarlasında, babam verimin 400kg'ı geçtiğini söyleyince şok olmuştum. İnanmadım da kamyonun resmini atmıştıAkif başarılar dilerim güzel bir yoldasın kariyerin inşallah yüksek yerlere çıkar kripto piyasasına daha dikkat et birde baraj ve yer altı sularına daha fazla ilgi ve bilgi yayınla yalnız bir konuda eksiğin var gıbı geliyor bazen bazı verimleri nasıl aldığını düşünmeden edemiyorum yeni bir çiftci yüzü ile tanışacağız mı yakında
Hayırlı olsun cırcır senin olsun cantayı ben alayımCırcır kol lazım derken komple yeni lokma takımı aldım bayağı parça var. Kalite orta seviye
A.s. hocamSelamlar arkadaşlar,
Güzel bir kar yağışı alıyoruz.
Ördek pişirme zamanı gelmiştir.
Hayırlı olsun cırcır senin olsun cantayı ben alayım
Eyvallah kardeşim güle güle kullanCırcırıda vereyim canın sağ olsun
Sade kol 200 TL bu komple 600 sü trendyodan aldım