Hayırlı cumalar,
Herkese selam,sağlık ve sihhat dilerim.
Herkese selam,sağlık ve sihhat dilerim.
Kaloriferde ne misir olur ne kestane, Hocam soba yaksanSelamün aleyküm,
Cumanız mübarek olsun.
İşiniz gücünüz rast gelsin.
İki gecedir kar yağıp gündüzleri eriyor.
Kat kaloriferini 55 C de çalıştırıyoruz.
Kuzine sobamızda var zaten, onu da yemek pişirmeye kullanıyoruz.Kaloriferde ne misir olur ne kestane, Hocam soba yaksan
Bende tam bu haberi okuyodumHaber dikatimi çekti, sizce nasıl.Motor ustası düz traktörleri 4x4 haline getiriyor! İşlem sonrasında traktörün değeri 100 bin lira artıyor
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, motor ustası Murat Uludağ, düz traktörleri ekipman ekleyerek 4x4 çift çeker haline getiriyor. Bu işlemi 50 bin lira karşılığında yaptığını belirten Uludağ, traktörün değerinin 100 bin lira arttığını söylüyor.www.haberler.com
Bizim 165 lik ortaklık olmasa yaptırıırdım abiBende tam bu haberi okuyodum
Bence değmezBizim 165 lik ortaklık olmasa yaptırıırdım abi
Şu zamana göre uygun bence parça işçilik ince hesaplari vsHaber dikatimi çekti, sizce nasıl.Motor ustası düz traktörleri 4x4 haline getiriyor! İşlem sonrasında traktörün değeri 100 bin lira artıyor
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, motor ustası Murat Uludağ, düz traktörleri ekipman ekleyerek 4x4 çift çeker haline getiriyor. Bu işlemi 50 bin lira karşılığında yaptığını belirten Uludağ, traktörün değerinin 100 bin lira arttığını söylüyor.www.haberler.com
Ona gore iyi tabi ben sistemin çalışması randıman olarak nasil olur onu bilmiyorum yoksa bi yag değişimi 3 lira artıkŞu zamana göre uygun bence parça işçilik ince hesaplari vs
Şimşekere göre
Sağolasın Cemal abi. Yoncayı son paylaştığım konudaki yorumuna vereceğim yanıtta değineceğim.Kolay gelsin akif yoncayımı bozdun yoksa yeni ekimmi olcak bizde yoncanın bi popülerliği kalmadı artık bende 2 bicim yapıp bozmayı düsünüyorum
Hayırlı olsun hocam. 4 bıçaklı biçim makinasıyla çalışmak hiç nasip olmadı, ama kesin olarak şunu söyleyebilirim ki tarlanın nasıl bittiğini anlayamacaksınızAleyküm selam,
Hayırlı cumalar dilerim.
yeni çayır makinesi aldık, Metkarsan tamburlu, 195 cm iş genişliği var , 4+4 : 8 bıçaklı model.
Gelecek sezon bol bol ot biçeceğiz görüntüsü var, ya nasip.
165 ve 195 cm tamburlu çayır makinesi performanslarını karşılaştırabiliriz artık.
Ekonomik bakış değişmiş, haberimiz yoktu.
Vatandaşta öz sermaye olmadan , Çin hükümetinin yaptığı gibi büyüme gösterecekmişiz.
Mevzuyu fazla derinleştirmeyelim iyisi mi... içinde batarız yoksa.
Sadice sürdürülebilirlik konusu bizi ilgilendiriyor.
Koyunlar nasil, kuzulari yasatabildin mi issaallah.Çok soğuk,
Hava durumundaki bence antalya,
Yaşadığımız Erzurum.
Uzmanlar erzurumun havasını kaloriferin başından ölçüyor EMİNİMMMMM.
Eyvallah kardeşim benimSağolasın Cemal abi. Yoncaya son paylaştığım konudaki yorumuna vereceğim yanıtta değineceğim.
Hayırlı olsun hocam. 4 bıçaklı biçim makinasıyla çalışmak hiç nasip olmadı, ama kesin olarak şunu söyleyebilirim ki tarlanın nasıl bittiğini anlayamacaksınız
O değil de son 3 aydaki herşey manüpülasyon içinmiş. Toplam mevduat hacminde en fazla dövize sahip illere de bir göz atmakta fayda var. Çok şaşırttı
Traktörün yapacağı işler için mantıklı olabilir.Haber dikkatimi çekti, sizce nasıl.Motor ustası düz traktörleri 4x4 haline getiriyor! İşlem sonrasında traktörün değeri 100 bin lira artıyor
Kolay gelsin abi, taşın altını yoklaPulluğu yapandan satandan Allah razi olsun
Allah razi olsun HaydarKolay gelsin abi, taşın altını yokla