Kolay gelsin akif yoncayımı bozdun yoksa yeni ekimmi olcak bizde yoncanın bi popülerliği kalmadı artık bende 2 bicim yapıp bozmayı düsünüyorumSelamlar abilerim, arkadaşlarım. Nasılsınız, ne var ne yok? Uzaktan da olsa piyasayı takip ediyorum. Son 1 sene sadece ekonomik gelir amaçlı tarıma devam edenler için zor bir yıl oldu. Zaten dünyanın en riskli sektörünün parçaları olsak da durduğumuz yerde %50 erimek, bence tarıma sadece zevk amaçlı bakılması gerektiğini bir kez daha gösterdi gibi. Bilmiyorum sizler katılır mısınız bu görüşe...
Haftasonu yonca ve arpa yerlerini sürmüştük. Videosu editlendikten sonra her zamanki gibi uzun bir yazıyla paylaşım yapacağım . Fakat, maalesef önümüzde finaller var.
Ekli dosyayı görüntüle 66552
Aleyküm selam,Selamlar abilerim, arkadaşlarım. Nasılsınız, ne var ne yok? Uzaktan da olsa piyasayı takip ediyorum. Son 1 sene sadece ekonomik gelir amaçlı tarıma devam edenler için zor bir yıl oldu. Zaten dünyanın en riskli sektörünün parçaları olsak da durduğumuz yerde %50 erimek, bence tarıma sadece zevk amaçlı bakılması gerektiğini bir kez daha gösterdi gibi. Bilmiyorum sizler katılır mısınız bu görüşe...
Hafta sonu yonca ve arpa yerlerini sürmüştük. Videosu editlendikten sonra her zamanki gibi uzun bir yazıyla paylaşım yapacağım . Fakat, maalesef önümüzde finaller var.
Ekli dosyayı görüntüle 66552
hayırlı Cumalar,Aleyküm selam,
Hayırlı cumalar dilerim.
yeni çayır makinesi aldık, Metkarsan tamburlu, 195 cm iş genişliği var , 4+4 : 8 bıçaklı model.
Gelecek sezon bol bol ot biçeceğiz görüntüsü var, ya nasip.
165 ve 195 cm tamburlu çayır makinesi performanslarını karşılaştırabiliriz artık.
Ekonomik bakış değişmiş, haberimiz yoktu.
Vatandaşta öz sermaye olmadan , Çin hükümetinin yaptığı gibi büyüme gösterecekmişiz.
Mevzuyu fazla derinleştirmeyelim iyisi mi... içinde batarız yoksa.
Sadice sürdürülebilirlik konusu bizi ilgilendiriyor.
Hayırlı olsun abi yeni makinan ama kuvvetli otlarda kuruması zorlaşacak sermeden kurumaya bilir yada bikackez aktarmak gerekebilirAleyküm selam,
Hayırlı cumalar dilerim.
yeni çayır makinesi aldık, Metkarsan tamburlu, 195 cm iş genişliği var , 4+4 : 8 bıçaklı model.
Gelecek sezon bol bol ot biçeceğiz görüntüsü var, ya nasip.
165 ve 195 cm tamburlu çayır makinesi performanslarını karşılaştırabiliriz artık.
Ekonomik bakış değişmiş, haberimiz yoktu.
Vatandaşta öz sermaye olmadan , Çin hükümetinin yaptığı gibi büyüme gösterecekmişiz.
Mevzuyu fazla derinleştirmeyelim iyisi mi... içinde batarız yoksa.
Sadice sürdürülebilirlik konusu bizi ilgilendiriyor.
Reis sizin orasıda mı kurakSelamlar,
Kış yaşıyoruz,ama nerde o eski sert kışlar.
Kuraklık kendini kışın bile belli ediyor,
2022 sıkıntılı geçecek gibi.
Sonumuz hayırlı olsun inşallah.
A.slam abiSelamlar,
Kış yaşıyoruz,ama nerde o eski sert kışlar.
Kuraklık kendini kışın bile belli ediyor,
2022 sıkıntılı geçecek gibi.
Sonumuz hayırlı olsun inşallah.
1.5 mt kar olurdu,şimdi 10 cm veya altı ufuk.Reis sizin orasıda mı kurak
Allah korusun,ne azı ne çoğu yaramıyor.A.slam abi
Bizim burada cok yağiştan bugdaylarda çokme varmis
Su olmayan yere,felaket gelmiştir,çözüm ne olur bilemiyorum abi.Yagis artik dengesiz, ya yok ya asiri var. Ikisi de sorun. Cozum ne olabilir?
Bu olabilir ama ben olsam ÖTV kaldırırım elin hurdasini almaktansaYurtdışından 2. El araç getirmenin önünün açılacağı bilgilisi dolaşıyor bizim gurbetçilerde 2 .el araç topluyormuş getirmek için umarım 2.el traktörde gelir