En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

Hayırlı cumalar Hayırlıişler herkese
Bu gün hava yağmurlu
Severim yağmurlu havada dışarıda olmayi , pıtır , pıtır yağmurluga yagmur damlalari vurmasını
Koyun nöbetide bende manzara güzel sizlerlede paylasmak isterim
Birde kediler ahirda kavga ediyordu

Resimler ve ekler

• 20211216_135934.jpg
    20211216_135934.jpg
    256.6 KB · Görüntüleme: 18
  • 20211216_134038.jpg
    20211216_134038.jpg
    219 KB · Görüntüleme: 18
Selamlar abilerim, arkadaşlarım. Nasılsınız, ne var ne yok? Uzaktan da olsa piyasayı takip ediyorum. Son 1 sene sadece ekonomik gelir amaçlı tarıma devam edenler için zor bir yıl oldu. Zaten dünyanın en riskli sektörünün parçaları olsak da durduğumuz yerde %50 erimek, bence tarıma sadece zevk amaçlı bakılması gerektiğini bir kez daha gösterdi gibi. Bilmiyorum sizler katılır mısınız bu görüşe...

Haftasonu yonca ve arpa yerlerini sürmüştük. Videosu editlendikten sonra her zamanki gibi uzun bir yazıyla paylaşım yapacağım 🙂. Fakat, maalesef önümüzde finaller var.

20211211_163628.jpg

Selamlar abilerim, arkadaşlarım. Nasılsınız, ne var ne yok? Uzaktan da olsa piyasayı takip ediyorum. Son 1 sene sadece ekonomik gelir amaçlı tarıma devam edenler için zor bir yıl oldu. Zaten dünyanın en riskli sektörünün parçaları olsak da durduğumuz yerde %50 erimek, bence tarıma sadece zevk amaçlı bakılması gerektiğini bir kez daha gösterdi gibi. Bilmiyorum sizler katılır mısınız bu görüşe...

Haftasonu yonca ve arpa yerlerini sürmüştük. Videosu editlendikten sonra her zamanki gibi uzun bir yazıyla paylaşım yapacağım 🙂. Fakat, maalesef önümüzde finaller var.

Ekli dosyayı görüntüle 66552
Kolay gelsin akif yoncayımı bozdun yoksa yeni ekimmi olcak bizde yoncanın bi popülerliği kalmadı artık bende 2 bicim yapıp bozmayı düsünüyorum

Hafta sonu yonca ve arpa yerlerini sürmüştük. Videosu editlendikten sonra her zamanki gibi uzun bir yazıyla paylaşım yapacağım 🙂. Fakat, maalesef önümüzde finaller var.

Ekli dosyayı görüntüle 66552
Aleyküm selam,
Hayırlı cumalar dilerim.
yeni çayır makinesi aldık, Metkarsan tamburlu, 195 cm iş genişliği var , 4+4 : 8 bıçaklı model.
Gelecek sezon bol bol ot biçeceğiz görüntüsü var, ya nasip.
165 ve 195 cm tamburlu çayır makinesi performanslarını karşılaştırabiliriz artık.
Ekonomik bakış değişmiş, haberimiz yoktu.
Vatandaşta öz sermaye olmadan , Çin hükümetinin yaptığı gibi büyüme gösterecekmişiz.
Mevzuyu fazla derinleştirmeyelim iyisi mi... içinde batarız yoksa.
Sadice sürdürülebilirlik konusu bizi ilgilendiriyor.

Aleyküm selam,
Hayırlı cumalar dilerim.
yeni çayır makinesi aldık, Metkarsan tamburlu, 195 cm iş genişliği var , 4+4 : 8 bıçaklı model.
165 ve 195 cm tamburlu çayır makinesi performanslarını karşılaştırabiliriz artık.
Vatandaşta öz sermaye olmadan , Çin hükümetinin yaptığı gibi büyüme gösterecekmişiz.
hayırlı Cumalar,
hayırlı olsun. iyi günlerde kullanın.

Aleyküm selam,
Hayırlı cumalar dilerim.
Hayırlı olsun abi yeni makinan ama kuvvetli otlarda kuruması zorlaşacak sermeden kurumaya bilir yada bikackez aktarmak gerekebilir