En Uzun Topic Rekorunu TrakKulüp İle Kıralım

İçimizden bir örnek olsun.
Bu tip makinalara çalışırken dikkat edelim .
Benim gibi sünen kayışlara sinirlenip çalışır halde müdehale yapmayın.
Sonuç bir buçuk aydır parmaklar tırnakların arkasından kopuk.
Durum iyi çok şükür dikildi ve randıman veriyor. Bir süre daha tek el çalışmaya devam
Hemşerim çok geçmiş olsun. Dikkatli çalış yapma böyle hatalar.

Durum iyi çok şükür dikildi ve randıman veriyor. Bir süre daha tek el çalışmaya devam
Buyuk gecmis olsun, verilmis sadakan varmis, Allah coluk cocuguna bagislasin .

Herkes zannediyorki savaş falan çıkacak vatan için silahımızı, kılıcımızı alıp cepheden cepheye koşup vatanımızı, toprağımızı kurtaracağız eskisi gibi

Hayır öyle olmayacak artık. Sizler çocuğum rezil olmasın şehirde büyüsün, şehirden ev, araba alayım, köyden büyük şehirlere kaçayım derken kim olduğunu dahi bilmediğinız insanlar gelecek dedenizin babanızın size miras bıraktığı tarlaları, evleri, köyleri tek tek satın alacak, söz sahibi olacaklar. Siz kurak 5 para etmez dediğiniz toprağınızı 3 kuruş fazlaya sattım kar yaptım diye kasılacaksınız.

1 tane boş arazi bırakmadan işleyecekler, üretecekler, senin benim yapamadığımı yapacaklar. Bizim değerini bilmediğimiz yarım dönüm toprak dahi onların en büyük hayali. Biliyorlarki Türkiye topraklarına adamı ters diksen düz biter.

Vatanın, topraklarımızın en büyük bekçisi, koruyucusu topraktan üreten köylülerdir.
Tarım arazileri yabancıların eline geçerse, Türk köylüsü biterse Atalarımızın bize kanıyla, canıyla, aç,susuz kalarak aldığı bu toprakları hiç savasmadan kağıt parcası uğruna satarsak ozaman savası kaybetmiş olacağız.

Yatırım yapmak istiyorsanız gidin tarla alın, 49 yıllığına daglardan arazimi kiralanıyor bunu onlara bırakmayın siz kiralayın. Topraktan kalkanla evi, arabayı herzaman alırsınız.

Miras başında kavga edip satılığa çıkarmayın. Paraya ihtiyacınız varsa topragi isleyen kardesinize satın.

Miras basında kavga edip bölüşülemeyen, mahkemelik olan tarla satışlarına gidin bakın adliye önünde farklı bölgelerden haber alıp koşup gelen nereye calıştığı, kime hizmet ettiği belli olmayan, yüzünü ilk ve son defa göreceğiniz insanlarla dolu.

Savaş çıkacak diye beklemeyin. Savaşın ortasındayız.

Toprak için kan veren atalarımızın,para için toprak satan torunları olduk...

Toprağınızı satmayın...

Esen Kalın...

Bizde 22 derece bu gun limanda gezindim biraz
Öğlenden sonra arpa ekimi var
Yusuf sana biraz sicak göndereyim bir uçtan öbür uca
Abi bana ulaşana kadar o derece -22'ye iner,bak demedi deme.
Emre büyük geçmiş olsun canım kardeşim.
Üzüldüm.
Allah saklasın,korusun seni,
Dikkat et kendine. Selam olsun sana.

Çok geçmiş olsun.Benim parmaklarda 2012 yılında soğan kesme makinasının sap kesme kısmından milimetre ile kurtuldu.
Tarımsal faaliyetler işgüvenliği sınıflamasında tehlikeli grupta yer alıyor.

Cok geçmiş olsun öfkeyle kalkan zararla oturur demişler neyseki buna şükür

Emre geçmiş olsun çok üzüldüm ya aman dikkat et gözünü severim

Herkes zannediyorki savaş falan çıkacak vatan için silahımızı, kılıcımızı alıp cepheden cepheye koşup vatanımızı, toprağımızı kurtaracağız eskisi gibi

Hayır öyle olmayacak artık. Sizler çocuğum rezil olmasın şehirde büyüsün, şehirden ev, araba alayım, köyden büyük şehirlere kaçayım derken kim olduğunu dahi bilmediğinız insanlar gelecek dedenizin babanızın size miras bıraktığı tarlaları, evleri, köyleri tek tek satın alacak, söz sahibi olacaklar. Siz kurak 5 para etmez dediğiniz toprağınızı 3 kuruş fazlaya sattım kar yaptım diye kasılacaksınız.

1 tane boş arazi bırakmadan işleyecekler, üretecekler, senin benim yapamadığımı yapacaklar. Bizim değerini bilmediğimiz yarım dönüm toprak dahi onların en büyük hayali. Biliyorlarki Türkiye topraklarına adamı ters diksen düz biter.

Vatanın, topraklarımızın en büyük bekçisi, koruyucusu topraktan üreten köylülerdir.
Tarım arazileri yabancıların eline geçerse, Türk köylüsü biterse Atalarımızın bize kanıyla, canıyla, aç,susuz kalarak aldığı bu toprakları hiç savasmadan kağıt parcası uğruna satarsak ozaman savası kaybetmiş olacağız.

Yatırım yapmak istiyorsanız gidin tarla alın, 49 yıllığına daglardan arazimi kiralanıyor bunu onlara bırakmayın siz kiralayın. Topraktan kalkanla evi, arabayı herzaman alırsınız.

Miras başında kavga edip satılığa çıkarmayın. Paraya ihtiyacınız varsa topragi isleyen kardesinize satın.

Miras basında kavga edip bölüşülemeyen, mahkemelik olan tarla satışlarına gidin bakın adliye önünde farklı bölgelerden haber alıp koşup gelen nereye calıştığı, kime hizmet ettiği belli olmayan, yüzünü ilk ve son defa göreceğiniz insanlarla dolu.

Savaş çıkacak diye beklemeyin. Savaşın ortasındayız.

Toprak için kan veren atalarımızın,para için toprak satan torunları olduk...

Toprağınızı satmayın...

Esen Kalın...
Ne savas var ne de bu yolla ekonomi duzelir. Yabanci mudahalesib falan da hikaye, oynayamayan gelin yerim dar dermis! Birkac ay daha boyle giderse, beceremeyen (ler) gider.

Çok geçmiş olsun.Benim parmaklarda 2012 yılında soğan kesme makinasının sap kesme kısmından milimetre ile kurtuldu.
Tarımsal faaliyetler işgüvenliği sınıflamasında tehlikeli grupta yer alıyor.
Sağol abi örnek olsun işte hepinize
Koruma falan olsa biz kendimiz söküp atiyoruz genel olarak

Cok geçmiş olsun öfkeyle kalkan zararla oturur demişler neyseki buna şükür
Sağol abi oldu artık su destisi su yolunda kırılır.
Orda fabrikanın önünden geçerken bak ne kazlar ne arza oluyor o dağ yığını oraya varana kadar .
Emre geçmiş olsun çok üzüldüm ya aman dikkat et gözünü severim
Sıkıntı yok durum iyi abi
Siz çaya çok şeker atın pahalansın .
Bol bol atın bol bol .

geçmiş olsun kardeşim :(

Geçmiş olsun gardaş.

Aycicek yeri sürümüne devam bu günde
Martılar arkadaş

Resimler ve ekler

• 20211206_134611.jpg
    20211206_134611.jpg
    286.2 KB · Görüntüleme: 29
  • 20211206_133242.jpg
    20211206_133242.jpg
    355.8 KB · Görüntüleme: 28
  • 20211206_133055.jpg
    20211206_133055.jpg