Hayırlı cumalar hayırlı işler
Onu kapattım ya abi sizin şehirler nasılda bizim burda çogu kişi öyle en az yapan 4 iş yapıyorÇiğ köfte den dönme dondurma dükkanı var daha
Cemal o iş de şans gülmedi İnternete attım ilanı bu sefer hiç arayan da olmadı anlamadım piyasa bize gelince durdu ama bence Herşeyden ıyısı o iş ama 1 milyon para lazım gıbı yoksa zor senede 2 tane ile 3 taneyle olmuyorHersene traktor alıp satıyor onu unutmayalım tarla arsada alıp satıyor
Yarısı gurbetçi kayısı bahcesi var şehirde esnaflık yapar .Onu kapattım ya abi sizin şehirler nasılda bizim burda çogu kişi öyle en az yapan 4 iş yapıyor
Biçer köye kızınca almak istiyoruz abi ama biçercilerin hepsi kesinlikle girme perişan olursun diyor ondan o yaş iş ama ticaret iyi abi bu işlerde sadece para trafiğini sağlıyorsun birde çok uzmanlık gerektirmeyen işler mesela şimdi Nevşehir den patates aldık geliyoruz zor değil sadece takip ve ihtiyacı olanı bulmak gerekiyor yani
2008 yılında JD 5725 , Eskişehir'den 70 000 TL'ye alınmıştı, nakit vezneye 25 000 TL yatırılmak istendiğinde vezne kabul etmemişti, bankanın kasa bölümündeki rafa manuel olarak koyuldu.Cemal o iş de şans gülmedi İnternete attım ilanı bu sefer hiç arayan da olmadı anlamadım piyasa bize gelince durdu ama bence her şeyden iyisi o iş ama 1 milyon para lazım gıbı yoksa zor senede 2 tane ile 3 taneyle olmuyor
Zamanında biz söylenmesi gerekenleri söylüyoruz,...Tucano 320 , 8000 dekar yer biçti , 5000 dekar buğday , 3000 dekar ayçiçek , 40 tl/dekar biçim fiyatları oldu.
23 000 euro taksit ödüyor, şoföre ve yağcıya ve ustaya da gidiyor....
Hocam anca bir taksitini kazanmış tukano 320.Eğer sıkı bir destek yoksa biçeri verse kurtulamaz alacaklı elinden...
Bereketli olsun kardeşim bizdede akşam 12den beri yagıyor artık yağmur yağdıgında okadar seviniyorumki hasret kalmışız gibiHayırlı sabahlar cümleten.
Çok şükür 4_5 gündür güzel yağmur yağıyor.
80 dekar arpa ekimini bitirdik üstüne merdane çekemedim yağmurdan dolayı, hakkımızda hayırlısı olur inşAllah.
Kaç aydır yağmur yüzü görmüyorduk.
EyvAllah sağolasın abi. Yağmuru bizde çok özledik tarlayı sürerken toprak güneş göre göre kül gibi olmuş tu. 2 gün daha yağışlı gösteriliyor ama sağnak yağış durup durup yağıyor çok şükürBereketli olsun kardeşim bizdede akşam 12den beri yagıyor artık yağmur yağdıgında okadar seviniyorumki hasret kalmışız gibi
Hacı abi desene yine tarla sahipleri kazandı, asıl çiftçiye bişey yokBakan Pakdemirli, "Gübre desteğini bu yıl hasat edilen buğday, arpa, çavdar, yulaf, tritikale için yüzde 25, 2022 yılı için tüm ürünlerde yüzde 100 artırarak ödeyeceğiz.
Buğday, arpa, çavdar, yulaf ve tritikale için 16 lira olan gübre desteğini 2021 yılı üretimi için dekara 20 lira, 2022 üretim yılı için de dekara 32 lira ödeyeceğiz. 2022 üretim yılı için sertifikalı tohum kullanım desteğini buğday, arpa, çavdar, yulaf, tritikale, çeltik için yüzde 50 artışla dekar başına 24 liraya çıkardık.
Son iki yılda buğdayda gübre desteğini 4, sertifikalı tohum desteğini 3 misli artırdık. Mazot desteğini maliyetinin yüzde 50'si olacak şekilde ödemeye devam edeceğiz.
ufff desenize zengin oldukBakan Pakdemirli, "Gübre desteğini bu yıl hasat edilen buğday, arpa, çavdar, yulaf, tritikale için yüzde 25, 2022 yılı için tüm ürünlerde yüzde 100 artırarak ödeyeceğiz.
Buğday, arpa, çavdar, yulaf ve tritikale için 16 lira olan gübre desteğini 2021 yılı üretimi için dekara 20 lira, 2022 üretim yılı için de dekara 32 lira ödeyeceğiz. 2022 üretim yılı için sertifikalı tohum kullanım desteğini buğday, arpa, çavdar, yulaf, tritikale, çeltik için yüzde 50 artışla dekar başına 24 liraya çıkardık.
Son iki yılda buğdayda gübre desteğini 4, sertifikalı tohum desteğini 3 misli artırdık. Mazot desteğini maliyetinin yüzde 50'si olacak şekilde ödemeye devam edeceğiz.
Kolay gelsin hemşerimHayırlı sabahlar cümleten.
80 dekar arpa ekimini bitirdik üstüne merdane çekemedim yağmurdan dolayı, hakkımızda hayırlısı olur inşAllah.
EyvAllah hemşerim sağolasınKolay gelsin hemşerim
Aleykümselam yağış dinince kuru fasulye yolacak isciler 1 aydır bekliyo gelen işçi kaçıyor .Selamlar,
Kış geldi artık,
10 gün oldu,kaloriferler devreye gireli.
Çoğu işimiz kaldı,
Sizleri merak ettim,nasılsınız.
Nasibiniz bol,sağlığınız daim olsun.
Bereketli olsun yunus emeğin karşılığını alırsın inş tarlayi nerde icar ettin özal sahnahan tarafına benziyoHayırlı sabahlar cümleten.
Cok yağmurda yağmadı emre tabu işi aksatmaya yeter kültivatör kuruya geliyo telbis olmadı dun tarlaya gittim sadece lastiğe yapisiyo alti kuru fasulye gec kalmadı mıAleykümselam yağış dinince kuru fasulye yolacak isciler 1 aydır bekliyo gelen işçi kaçıyor .
Bir yandan pancar sökülüyo buda katık oldu yanına