Selamlar Trakkulüp ailesi. 1 günlüğüne köye geldim. Boru toplayıp, serdik. Yoldan boru geçirilecekti, patlatanı takmıştık. İşimizi halettikten sonra yonca yerinden 2 dekar kadar 90cm'e bir gelecek şekilde şaseleyerek sürdüm. 3 yıldır ufak defek deniyorum, patlatan hiç yüzümü kara çıkarmadı. 640 ile mısır yerinde 20-40cm derinlikte patlatma ve rotovatör çekilen tarlaya arpa ekildi; 20-25cm pullukla sürülen yere göre yarı yarıya daha az sulanmasına rağmen dane veriminde eşittiler, sapta tokatlamıştı (gübreleme her iki tarlada da kara düzendi ama pullukla sürülen yere düzenli olarak 2 senede bir hayvan gübresi veriliyordu).
Kuraklığın her geçen yıl arttığı bu zamanlarda bir düşünün bence.
Yonca yeri olmasına rağmen hiç bu kadar derin çekememiştim. Takviye 2yle (1500devirde 5km/h) çekti. "Hiç birşey geyikler gibi koşmaz" sözü boşuna söylenmemiş, beni şaşırtmaya devam ediyor
.
Bunların dışında size müjdem var, TR6s videosu 2 gün kadar yayınlanacak. Ekipçe en çok uğraştığımız video oldu, umarım seversiniz.
Ve 2 kötü haberim var.
1) Avrupadan gelen ve 2 kata yakın arttırılan hibelere yüce devletimiz el koydu, bana daha fazla lazım dedi, isteyen hibesiz gitsin dedi. Canı sağolsun yüce devletimizin
. Programdan feragat etmek zorunda kaldım.
2) GreenCard başvurusu yapmak için 20gün önce pasaport işlemlerini yapmıştım. Halen basım öncesi kontrol aşamasında. 199'u arayıp öncelik istediğimi belirttim ama kaldı son GreenCard başvurusuna 2 gün...
Bu 2 olay bizim bürokratların beceriksizliğinden mi başıma geldi, yoksa bana bir yerden sinyal mi geliyor bilmiyorum. Ama pes etmek yok
.