Hemşerim zararlı olmuyor mu böyleSulanırken buz tutan pancarlar
Yük ve eşya taşınır gibi düşününüz.Arkadaşlar bu kaba yem yani küspe silaj paketlenmiş alıp satma vb işler nasıl sizce para kazandırıyor mu
Hocam artı bişeyler olmaz mıYük ve eşya taşınır gibi düşününüz.
Kamyonun mevsimine göre işleri oluyor.Hocam artı bir şeyler olmaz mı?
Hemşerim zararlı olmuyor mu böyle
Memuriyet, ciftcilik, patates sogan pazarlama, bir de bicer alayim demistin. Daldan dala atlayip para kazanmak zordur. Bir ya iki iste sebat para kazandirir. Yapacaksan dikkat et carpilma.Hocam artı bişeyler olmaz mı
Biçer köye kızınca almak istiyoruz abi ama biçerçilerin hepsi kesinlikle girme perişan olursun dıyor ondan o yaş iş ama ticaret iyi abi bu işlerde sadece para trafiğini sağlıyorsun birde çok uzmanlık gerektirmeyen işler mesela şimdi Nevşehir den patates aldık geliyoruz zor değil sadece takip ve ihtıyacı olanı bulmak gerekiyor yaniMemuriyet, ciftcilik, patates sogan pazarlama, bir de bicer alayim demistin. Daldan dala atlayip para kazanmak zordur. Bir ya iki iste sebat para kazandirir. Yapacaksan dikkat et carpilma.
Aman abi dikkat et, arkaplanda çalışan uygulamaları kontrol et istersen, genelde uygulamalar aracılığıyla sızıyor. Gelen e posta ve mesajlara kolay kolay tıklamıyor kimse, böyle bir yol buldular şimdi.Cuma günü mübarek olsun
Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun
Tlfnuma virüs geldi galiba trakkulup e zor giriyorum
Googleyi yeniden yükledim trakkulup u yeniden yükledim yok düzelmedi
Çiğ köfte den dönme dondurma dükkanı var dahaMemuriyet, ciftcilik, patates sogan pazarlama, bir de bicer alayim demistin. Daldan dala atlayip para kazanmak zordur. Bir ya iki iste sebat para kazandirir. Yapacaksan dikkat et carpilma.
Hersene traktor alıp satıyor onu unutmayalım tarla arsada alıp satıyorMemuriyet, ciftcilik, patates sogan pazarlama, bir de bicer alayim demistin. Daldan dala atlayip para kazanmak zordur. Bir ya iki iste sebat para kazandirir. Yapacaksan dikkat et carpilma.