Arkadaşlar yurt dışından traktör getirme olayı nı bilen felan varmı nasıl oluyor
Euro dolar ucuyor napcan getiripteArkadaşlar yurt dışından traktör getirme olayı nı bilen felan varmı nasıl oluyor
Bi tane akraba var da tırcı yapıyorlar çok dedi ben daha önce pek duymamıştım biçer felan duydum da traktör yada alet duymamıştımEuro dolar ucuyor napcan getiripte
Abla benim oğlan 3 yaşinda alfabeyi baştan sona ögrendi 100e kadar takilmadan sayabiliyor renkleri ve mevsimleride öğrendi hanım evde boş durmamış şimdi 4 yaşinda kalemle yazmayı öğreniyorPerşembeniz mübarek olsun naparsınız bakalım
bugün hiç üşenmeyip en büyüğünden mor renkli bir huni alıp kafama takacağım millet,
akşamları Ela ve Lale ile el ele lale alıyoruz,
Ela lekeli kalede elekle bişeyler yapıyor
bu muhteşem ikiliye Ali ile İlke de katıldı
sanıyorum çete kurdular,
en son hepsi el ele kelek aldı,
o değilde alfabeden daha 5 harf öğrendik 24 tane daha var,bu psikoloji sezon sonunu görür mü bilemedim
Allah 1.sınıf öğrencisi olan kardeşlerime boool boool sabır versin,
bizim zamanımızda Cin Ali vardı ,
arada ata bakıyordu,
top atıyordu,topu tutuyordu,Akıllı uslu oyununu oynuyordu,Hem resmini çizmeside çok kolaydı
Ha ha ha,aynen abla.Perşembeniz mübarek olsun naparsınız bakalım
bugün hiç üşenmeyip en büyüğünden mor renkli bir huni alıp kafama takacağım millet,
sanıyorum çete kurdular,
o değilde alfabeden daha 5 harf öğrendik 24 tane daha var,bu psikoloji sezon sonunu görür mü bilemedim
arada ata bakıyordu,
top atıyordu,topu tutuyordu,Akıllı uslu oyununu oynuyordu,Hem resmini çizmeside çok kolaydı
Aleyküm selam,Selamlar millet.
Durumlar nasıl, kış gelmeden tam kapanamayacaz buraya,
Köylünün işi ölünce bitiyordu demiii
Suni gübre yazdan kalma biraz var, yeni gübre almadık.Hocam gübreleri aldınız mı?
Tavuk kayboldu demistiniz. Butun tarlalarin gubresi ondan miydi? Ne tavukmusSuni gübre yazdan kalma biraz var, yeni gübre almadık.
Tarlalarımızın çoğunda tavuk ve büyük baş hayvan gübresi var.
Tavuk gübresinin azotu biraz azalınca mısır veya yonca arkası buğday veya arpa ekeriz.
Aleyküm selam abi.Herkese hayırlı cumalar millet,
Nasibiniz bol olsun.
Selamlar.
Cemal nekadar erken okadar iyi,Abla benim oğlan 3 yaşinda alfabeyi baştan sona ögrendi 100e kadar takilmadan sayabiliyor renkleri ve mevsimleride öğrendi hanım evde boş durmamış şimdi 4 yaşinda kalemle yazmayı öğreniyor
C harfine başlayınca muhtemelen bol bol kulaklarını çınlatırızHa ha ha,aynen abla.
Vaktiyle zil calmisligim bile var.
Cemil zil çaldı
Kül rengi, gırcıllı bir tavuk, ayağında nişan var, iki topuğu da kesik.Tavuk kayboldu demiştiniz. Bütün tarlaların gübresi ondan miydi? Ne tavukmuş
Ayni durumdayım hergun kalem silgi açacak gidiyo okul açılalı 7 suluk kırıldı 3 kalemlik komple gitti sizdede boyle bi durum varmi artik silgileri 3 parcaya bölüp yolluyoz nasilsa giden gelmiyoPerşembeniz mübarek olsun naparsınız bakalım
sanıyorum çete kurdular,
arada ata bakıyordu,