90-95 bin tl piyasası var orj kabin varsa 100 ederArkadaşlar satılık 285 lik 96 model olanı satıyoruz çok temiz haberiniz olsun da isteyen olursa Bi mesaj atarsınız piyasayı pek bilmiyorum fiyatı değerlendiririz
90-95 bin tl piyasası var orj kabin varsa 100 ederArkadaşlar satılık 285 lik 96 model olanı satıyoruz çok temiz haberiniz olsun da isteyen olursa Bi mesaj atarsınız piyasayı pek bilmiyorum fiyatı değerlendiririz
İnşallah diyelim abiArtık o kervan öyle gıder bence celal
Kabin yok ama 95 bini geçse ıyı olur90-95 bin tl piyasası var orj kabin varsa 100 eder
Otv bitti. Kur 9.10 a dayandi, ham petrol 85 dolari gecti yukseliyor, zam kotu vurur.Akaryakıtta ötv desteği sona yaklaşıyor 2 -3 tl zam yolda
Bu fiyatlar 167 dolarkendi petrol düştü gaz çıktı bizimkiler 5li çeteyi doyurmadı haa bire zam zam ötv devlet eliyle hlkın soyulmasıdır uydurma vergi sistemi 2 yıllığına 2000de geldi deprem zamanı atlatmak içindi geçici idi bunlar kalıcı yaptı para tatlı geldi dua edelim süslümanlar ya gevur olsalardı kıçımızdan donumuzu alırlardıOtv bitti. Kur 9.10 a dayandi, ham petrol 85 dolari gecti yukseliyor, zam kotu vurur.
Zam lar geliyor herşeye
İzahı olmayan şeylerin mizahı olur herkez dalgasında işinAvrupa da en az vergiyi biz alıyormuşuz akaryakıttan ve devlete yük olmaya başlamış ötv desteği falanca gazete bunu yazmış övünerek ne diyeceğimi bilemiyorum artık
Abi padişah ve köprü vergisi hikayesini biliyor musun bilmiyorsan oku bence bizim halk şu an aynı durumda hiçbir şey yapan olmazBu gida fiyatlarina asgari ucretli ve emekli dayanamaz. Hic istemedigim sey, protestolar baslar diye korkuyorum.