Aleyküm selam abi çok şükür iş güç koşturmaca. Sen nasılsın bayadır yoktunS. Aleyküm hayırlı akşamlar arkadaşlar ne örüyonuz?
Aleyküm selam abi çok şükür iş güç koşturmaca. Sen nasılsın bayadır yoktunS. Aleyküm hayırlı akşamlar arkadaşlar ne örüyonuz?
Benim gönlümü çeldi ne yalan söyleyeyim .Zevk meselesi tabiEkli dosyayı görüntüle 59190
Nörek sen nörüyonS. Aleyküm hayırlı akşamlar arkadaşlar ne örüyonuz?
Yada MF si miras kalmıştırBu parayı verecek adamin ya parası coktur yada parayı bedavadan kazanmistir
Kolay gelsin bazen netten uzak duruyorumAleyküm selam abi çok şükür iş güç koşturmaca. Sen nasılsın bayadır yoktun
Ne örim aynı be yaN
Nörek sen nörüyon
Kayseride yapıyor 35 ile 50 bin arası çıkıyor dediler 50 olunca proje ruhsat içindedir diye tahmin ediyorum. Geçen video ve fotoğraf vardı 188 ve 178 4x4 yapılmış test ediyorlardı.Zevk meselesi tabiEkli dosyayı görüntüle 59190
Aleyküm selam , bi mukabele bizim de selamımızı iletirsiniz.Arkadaşlar Fuat abinin herkese selamı var
Aleyküm selam ,S. Aleyküm hayırlı akşamlar arkadaşlar ne örüyonuz?
Aleyküm selam,Selamlar beyler,
Bugünde aha böyle,
Eskiden mikser pompa yoktu koyde imece yaparlardı beton dökerdi millet, mal sahibide koç keser yedirirdi yakın olsak hep beraber betonu dökerdikBugun akşam soğugu boşa geçirmedik bir temel oldu ama tam ömürlük bide betonu atabilsek
Oyle yapmak için dedem büyük amcam öyle bir kaç kişi daha Lazım 5 kat evin beton kumunun hepsini kendi taşımış ayrıyeten betonu da atarlarmış ama şimdi o devir kalmadı abiEskiden mikser pompa yoktu koyde imece yaparlardı beton dökerdi millet, mal sahibide koç keser yedirirdi yakın olsak hep beraber betonu dökerdik
Ufuk bizim burda mikser de Kalan betonun ucuz yollu dokuyorladi yer zemine.arastir belki denk gelirSöylerim yunus reis bizim burda betonun metresi 220 TL dediler bizim bahçenin yolu pek ıyı değil remork la taşıma yapacagız olur mu sence
Abi beton zaten ucuzmuş 220 TL metresi bizim burası en fazla 7 metre beton yer ama malesef bahçenin yolu mikser için uygun değil ana yola mikseri getirsek oradan remorkle çeksek bilmiyorum nasıl olacak etrafına kalıp çekilecek ilginç bir durumla karşı karşıyayızUfuk bizim burda mikser de Kalan betonun ucuz yollu dokuyorladi yer zemine.arastir belki denk gelir
İstimlak mı ettiler abi sizin miydiAleyküm selam, bende köye gittim içme suyu aldım.kavak ağacını biz ekmistik bir tane kalmış, askerden önce iki sene hayvan bekledik açık besi.bir kavak kaldı hatıra
Kiralıktı, istimlak oldu. kuzey Marmara otoyolu bağlantı kavşağı. Gişeler az ileride.İstimlak mı ettiler abi sizin miydi