Erkunt alınır mı ?

650000tl civarı fiyatı olan traktörlere bakıyoruz. İlk zamanlar erkunt almayı düşünüyordük fakat etrafımızdaki tanıdıkların çoğu erkuntun çok fazla sorun çıkardığını onun yerine new holland'a yönelmemiz gerektiğini söylediler. Erkunt gerçekten bu kadar sorunlu mu ?

650000tl civarı fiyatı olan traktörlere bakıyoruz. İlk zamanlar erkunt almayı düşünüyordük fakat etrafımızdaki tanıdıkların çoğu erkuntun çok fazla sorun çıkardığını onun yerine new holland'a yönelmemiz gerektiğini söylediler. Erkunt gerçekten bu kadar sorunlu mu ?
Tarla, bahçe tipi hangisini baktığınızı bilmiyorum ama ben de Erkunt Servet Meyveci var. 7 yıldır kullanmaktayım. Çok memnunum. Size de temiz bulursanız almanızı tavsiye ederim. Bu her marka için geçerli. Almadan önce her kafadan bir ses çıkıyordu. Hepsi kendi malını öven tipler. Landini traktör kullanan biri bana Erkunt toplama traktör, motoru perkins dedi bir seferinde. Senin traktörün motoru perkins o zaman seninki de toplama dediğimde kala kalmıştı. Burada amacım Landiniyi kötülemek değil. Siz arastirmanizi iyi yapın. Temiz bir traktör alın başınız ağrımaz. 3-5 liradan kaçmayın.