Kolay gelsin mikser arkasında katlanır oluk bulunuyor. Varsa iki tekerli römork ile yanaşıp dökebilirsin ben öyle yapmıştım köydeAbi beton zaten ucuzmuş 220 TL metresi bizim burası en fazla 7 metre beton yer ama malesef bahçenin yolu mikser için uygun değil ana yola mikseri getirsek oradan remorkle çeksek bilmiyorum nasıl olacak etrafına kalıp çekilecek ilginç bir durumla karşı karşıyayız
Aleyküm selam.Selamlar efendiler,
Allah'ın rahmeti bereketi, nasibi sizinle olsun.
Herkese hayırlı cumalar.
Teşekkür ederiz.Hayırlı cumalar
Hayırlı işler herkese
Askerden geldin mi celal naptın inek işi bu ara tat vermiyor galıba Mustafa korkmaz dün paylaşmıştıİneklerimizin hakkı ödenmez ne kadar kriz varsa da zamanında çok şeyin sahibi yaptı bizi
Ekli dosyayı görüntüle 59372
Şafak 192 abiAskerden geldin mi celal naptın inek işi bu ara tat vermiyor galıba Mustafa korkmaz dün paylaşmıştı
Şimdiden hayırlı olsun kardeşim önemli olan sütün litre fiyatı ne kadar ve yem fiyatları kaç tl acaba, inşallah kazanirsin allah gönlüne göre versin hayırlı tezkereler şimdidenŞafak 192 abi
Aklımda var süt inekçiliği var bakalım nolcak şuan evde 4 tane simental var ort. 25 litre süt bence iyi yapılırsa her zaman kazanç vardır
Hayırlı teskereler Celal, sağ salim gel sevdiğin mesleği yapŞafak 192 abi
Aklımda var süt inekçiliği var bakalım nolcak şuan evde 4 tane simental var ort. 25 litre süt bence iyi yapılırsa her zaman kazanç vardır